Ázerbájdžán – San Marino 5:1 (kon.) | Arménie – Dánsko 1:4 (kon.) | Německo – Norsko 6:0 (kon.)
Sev. Irsko – Česko 2:0 (kon.) | Černá Hora – Rumunsko 1:0 (kon.) | Polsko – Kazachstán 3:0 (kon.)
Anglie – Slovensko 2:1 (kon.) | Skotsko – Malta 2:0 (kon.) | Slovinsko – Litva 4:0 (kon.)
konec
Německo
6:0 (4:0)
Norsko
Pondělí 04.09.2017, 20:45 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart (kapacita 54906 míst) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina C
Předzápasové kurzy
    79. Mario GÓMEZ - 6:0
     
    79
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tlak domácích se vystupňoval až v další branku, už šestou! Joshua Kimmich poslal další fantastický centr, na který si na přední tyči naskočil MARIO GÓMEZ a rybičkou znovu rozparádil německé fanoušky!
    50. Leon GORETZKA - 5:0
     
    50
    Německo právě vstřelilo branku!
    Debakl pokračuje i na začátku druhého poločasu. První rohový kop v zápase rozehráli Němci nakrátko a než se stačili hosté srovnat, už Julian Draxler naservíroval míč přesně na hlavu LEONA GORETZKY, který si tak připisuje branku krátce po příchodu na hřiště.
    40. Timo WERNER - 4:0
     
    40
    Německo právě vstřelilo branku!
    Po dalším rychlém brejku Němci přidávají už čtvrtou branku! Thomas Müller poslal do pokutového území centr až od pravé postranní čáry, který ovšem posadil přesně na hlavu TIMA WERNERA, který se v utkání prosazuje podruhé.
    21. Timo WERNER - 3:0
     
    21
    Německo právě vstřelilo branku!
    V Jarsteinově síti se třepetá další míč! Norové zbytečně zariskovali při rozehrávce, ztratili míč a už se nestihli včas vrátit. Toni Kroos poslal přihrávku před branku, kterou ještě patičkou prodloužil Thomas Müller na zcela volného TIMO WERNERA, který si v zakončení poradil!
    17. Julian DRAXLER - 2:0
     
    17
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci svou dominanci potvrzují druhým gólem! Timo Werner v pokutovém území sklepl míč na Mesuta Özila, jenž míč předal JULIANU DRAXLEROVI, který se otočil kolem obránce a parádním obstřelem na zadní tyč nedal Jarsteinovi žádnou šanci.
    10. Mesut ÖZIL - 1:0
     
    10
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí se zcela po zásluze ujímají vedení! Po trpělivé kombinaci poslal z levé strany přihrávku před branku Jonas Hector a MESUT ÖZIL střelou z první překvapil brankáře Jarsteina na přední tyči. Norský gólman si ještě u rozhodčího stěžoval na ofsajdové postavení Wernera, branka ale platí!

    Adam Lacek

    Branky: 10. Özil (Hector), 17. Draxler (Özil), 21. Werner (T. Müller), 40. Werner (T. Müller), 50. Goretzka (Draxler), 79. Mario Gómez (Kimmich)

    Karty:   13. Selnaes (NOR), 83. Linnes (NOR)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 4:8.
    Německo: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Hummels, Hector – Rudy (61. S. Khedira) – T. Müller (C) (46. Goretzka), Kroos, Özil, Draxler – Werner (66. Mario Gómez).
    Náhradníci: Trapp, Leno – Henrichs, Ginter, S. Khedira, Stindl, Can, Younes, Süle, Goretzka, Brandt, Mario Gómez.

    Norsko: Almenning Jarstein – Elabdellaoui (C), Nordtveit, Skjelvik, Aleesami – M. Elyounoussi (58. J. Svensson), S. Berge (46. Valsvik), Selnaes (75. Linnes), Daehli – J. King, Berget.
    Náhradníci: Grytebust, André Hansen – Rosted, Valsvik, Johansen, Sörloth, T. Elyounoussi, Trondsen, J. Svensson, Linnes, Johnsen, Meling.

    Rozhodčí: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas (všichni Litva)
    bahis siteleri