Honduras – USA 1:1 (kon.) | Kostarika – Mexiko 1:1 (kon.) | Panama – Trinidad a Tobago 3:0 (kon.)
konec
Panama
3:0 (1:0)
Trinidad a Tobago
Středa 06.09.2017, 04:05 • Estadio Rommel Fernández, Ciudad de Panamá • Kvalifikace MS (Sev., Stř. Amerika a Karibik)
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto klání už je to úplně všechno, přeji Vám příjemný vstup do středečního dne. (06:04:14)
     
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:14.
     
    Panama si tímto vítězstvím vybojovala velmi důležité tři body, díky kterým se posunula v šestičlenné tabulce před Honduras a USA na třetí pozici. Historicky první postup na světový šampionát v kapse ale ještě nemá, náskok na zmíněné dva týmy totiž činí jediný bod, což se může v závěrečných dvou zápasech proti USA a Kostarice ještě změnit. Trinidad podobné starosti nemá, s pouhými třemi body z osmi zápasů je beznadějně poslední.
     
    Zazněl závěrečný hvizd hlavního rozhodčího, který ukončil kvalifikační střet Panamy a Trinidadu a Tobaga! Z vítězství se společně se zaplněnými ochozy radují domácí, kteří šli do druhé půle s těsným náskokem, který jim pomohl zdvojnásobit vlastní gól Mitchella. Panama posléze kontrolovala vývoj utkání a v 85. minutě upravila stav na konečných 3:0, když se prosadil Abdiel Arroyo.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Gabriel Torres se zničehonic řítil na hostujícího gólmana. Nepřesné lobované zakončení však bylo zbytečné, neboť pomezní sudí už předtím signalizoval ofsajd.
     
    90+1
    Druhý poločas je prodloužen o dvě minuty nastaveného času.
     
    90
    Tyrone Charles se svou střelou z dvaadvaceti metrů ale neuspěl, neboť zasáhl jen jednoho z hráčů v panamské zdi.
     
    89
    Hosté mají jednu z posledních šancí na to, aby s tímto zápasem něco udělali. K dispozici mají přímý kop z velmi nadějné pozice.
     
    88
    Rychlý kontr čtyři na tři domácí neproměnili. Édgar Bárcenas byl trochu zahnaný na pravé křídlo, odkud musel centrovat. Jeden z dalších útočících hráčů prudce hlavičkoval, nicméně Phillips reflexivně zakročil a schoval míč v rukou.
     
    87
    Hostující odpověď gólový efekt neměla, Cordell Cato vystřelil z rohu pokutového území, ale Calderónovi moc práce nenadělal.
    85. Abdiel ARROYO - 3:0
     
    85
    Panama právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o tři branky! Mezi úspěšné střelce se tentokrát zapsal ABDIEL ARROYO, který potáhl rychlý protiútok, před šestnáctkou se náhle zastavil a tím se zbavil Mitchella, který vzápětí vleže tečoval střelu z osmnácti metrů mimo dosah Marvina Phillipse.
     
    84
    Panama dostala výhodu rohového kopu, z něhož vytěžila zakončení z nitra pokutového území, ale míč letěl přesně do míst, které kontroloval Phillips.
     
    83
    Cordell Cato obešel nově příchozího Coopera. Calderón následný centr prodloužil k Abu Bakrovi, který ještě přihrával z pravého konce pokutového území, ale jeho dva spoluhráči se k hlavičce z malého vápna neprotlačili.
     
    82
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Gabriel Gómez, přichází Armando Cooper.
     
    81
    Tempo hry v posledních chvílích hodně opadlo. Kromě několika střídání za to mohou také časté zranění na obou stranách.
     
    80
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Román Torres, přichází Felipe Baloy.

    Michal Břuchanský

    Branky: 39. Torres, 57. Mitchell (vla.), 85. Arroyo

    Karty:   19. Bateau (TRB), 67. Abu Bakr (TRB), 76. Plaza (TRB)


    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:14.
    Panama: Calderón – Murillo, Escobar, R. Torres (C) (80. Baloy), Ovalle – Quintero (70. Arroyo), Godoy, Gómez (82. Cooper), Bárcenas – G. Torres, Pérez.
    Náhradníci: Rodríguez – Buitrago, Cooper, Machado, Davis, González, Tejada, Nurse, Arroyo, Baloy.

    Trinidad a Tobago: Phillips – Bateau (C), Abu Bakr, Mitchell, Gonzales, M. Williams – Jones (63. Cato), Molino, George (51. Hyland) – Plaza (77. Charles), Lewis.
    Náhradníci: J. M. Williams, Foncette – Boatswain, Cato, Cyrus, David, Hodhe, Hyland, Charles, Paul, Vilaroel, J. Williams
    bahis siteleri