Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (1:2, 2:1, 3:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 16.09.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vybojovali kotouč a vyhodili jej přes střední pásmo. Puk pak vybojovali Kryštof Kulhánek s Tomášem Chlubnou, jenž jej poslal na MIROSLAVA TŘETINU, který trefil prázdnou branku a podtrhuje vítězství Bruslařů! Asistence: Tomáš Chlubna a Kryštof Kulhánek.
     
    59:06
    Střela od modré a tři dorážky Romana Mikeše, které Čeněk Novák vychytal svými betony. Následně ještě pálil Horký do volné klece, ale tam svou holí zachránil situaci Tomáš Semrád!
     
    57:50
    Oddechový čas Moravských Budějovic a Jan Brož zůstává na střídačce! Žihadla hrají šest na čtyři!
     
    57:50
    Denis Kusý se prokličkoval na levý kruh, kde byl hákován Janem Milfaitem (HBR), který je vykázán na trestnou lavici. Tohle bude ještě drámo, přátelé.
     
    55:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jestli něco funguje, tak je to spolupráce Lukáše Endála a Miroslava Třetiny! I kdyby na chleba nebylo a Temelín měl letět do povětří, tak tihle dva budou předvádět parádní kombinace. Lukáš Endál zajel do útočného pásma, kde přenechal do tandemu kotouč svému věrnému parťákovi z útočné formace MIROSLAVU TŘETINOVI, který utěšenou ranou pod břevno poslal domácí znovu do náskoku! Asistence: Lukáš Endál a David Vala.
     
    51:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté znovu vyrovnávají! Bruslaři se nastěhovali do útočné třetiny, kde se na modré čáře odhodlal ke střele Tomáš Semrád, který pouze vyprášil betony Jana Brože. K dorážce se ale dostal JIŘÍ VAŠÍČEK, který už si věděl rady a rozjásal ochozy havlíčkobrodské Kotliny! Asistence: Tomáš Semrád a Miroslav Třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 846 diváků.
     
    47:19
    Jiří Peroutka (MBU) se provinil krosčekem a domácí mají šanci na vyrovnání.
     
    46:56
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka ze strany hostujícího mančaftu znamená návrat do vedení! Ve druhé třetině místy neškodné včeličky se opět proměnily v zákeřné sršáně a po parádní kombinaci opět tahají za delší konec provazu. Po Romanu Mikešovi se dostal k puku na pravém rohu brankoviště DANIEL KABELKA, který z první přestřelil Novákův beton! Asistence: Roman Mikeš a David Horký.
     
    45:50
    Pod palbou se ocitl Čeněk Novák, který zastavil hned tři pokusy Moravských Budějovic. Naposledy se famózně přesunul proti dorážce Davida Horkého z brankoviště!
     
    45:41
    Žihadla operovala s kotoučem za brankou, kde Jiří Vašíček (HBR) podrazil protihráče a oslabuje svůj tým.
     
    40:26
    David Horký zůstal zcela volný na brankovišti, kde sklepával nahrávku Petera Puchera, ale jen těsně minul prostor za zády Čeňka Nováka!
     
    37:34
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno a musím uznat, že to byla lahůdka! Agilní Denis Kusý si na brankovišti po sjetí z kruhu vymíchal Čeňka Nováka a předložil nabídku, která se neodmítá, LADISLAVU RYTNAUEROVI. Ten také nepohrdl a parádní práci svého kolegy korunoval zakončením do prázdné branky. Asistence: Denis Kusý.
     
    33:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Augustin Žák se nyní drbe pod vousy, jelikož jeho mužstvo promrhalo dvoubrankový náskok a v Havlíčkově Brodě musí dotahovat. Jiří Vašíček vybojoval puk, který posunul za branku na hůl Jakuba Šuhaje. Ten našel milimetrovým pasem JANA MILFAITA, jehož dělovkou z první utemoval touš pod horní tyčku! Asistence: Jakub Šuhaj a Jiří Vašíček.
     
    30:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme vyrovnáno! Bruslaři se dostali díky zaváhání obránce Žihadel do přečíslení, při kterém Luboš Voříšek posunul kotouč na střed hrací plochy, kde Jakub Šuhaj bleskově předal touš na pravý růžek brankoviště, kde stál JAN MILFAIT. Jeho zakončení z první ještě fantasticky vytáhl brankář Moravských Budějovic, ale domácí forward se bleskově zorientoval a zvedl kotouč nad Brožův beton! Asistence: Jakub Šuhaj a Luboš Voříšek.
     
    25:23
    Na led naskočila první lajna domácích a málem bylo vyrovnáno! Lukáš Endál zašejkoval s pukem na pravém křídle a bleskově poslal kotouč na druhou stranu brankoviště, kde zakončoval do prázdné klece Miroslav Třetina. Fantastický zákrok betonem ale předvedl bleskově se přesouvající Jan Brož!
     
    24:18
    Žihadla krátce kombinovala v útočném pásmu. Následně se provinil při útoku domácích nedovoleným bráněním Ladislav Rytnauer (MBU), jenž oslabuje svůj tým. Bez protestů odjíždí na trestnou lavici, kde bude sledovat počínání svých kolegů při bránění.
     
    23:28
    Nějaké to slůvko vůči arbitrovi upustil Tomáš Semrád (HBR). Nyní bude mít deset minut na to, aby si popřemýšlel o výběru slov, jimiž bude komunikovat s hlavním rozhodčím. Trest za nesportovní chování a zbytečná ztráta pro domácí ekipu.
     
    19:35
    Nejprve Horkého střelu zblízka vyrazil Novák za branku, následně byl posazen do rychlíku Luboš Voříšek, který uháněl sám na brankáře Moravských Budějovic, kterého se snažil vymíchat a zakončit mu mezi betony. Jan Brož se ale nenechal oklamat a podržel svůj tým!
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým zaznamenává v oslabení gól do šatny po rychlém brejku! Tomáš Chlubna vybojoval na levém mantinelu kotouč a posunul jej na Tomáše Pipka, jenž si odstavil na středu útočného pásma protihráče a přes Chlubnu dostal touš na TOMÁŠE SEMRÁDA, jenž zametl na pravém rohu brankoviště puk za záda marně se natahujícího Brože! Asistence: Tomáš Pipek a Tomáš Chlubna.
     
    18:23
    Kotouč proklouzal po kombinaci Žihadel útočným pásmem a dostal se na pravý kruh, kde z úhlu pálil po poloodkryté sítě Roman Mikeš. Jeho dělovku ale chytil parádně se přesunuvší Čeněk Novák.
     
    17:27
    Rychlonohý Denis Kusý se prosmýkl před branku, ale tam jej zastavil Kryštof Kulhánek. Při dalším pokusu o kličku ale expardubický útočník upadl po faulu Luboše Voříška (HBR), jenž je vyloučen za podražení.
     
    14:47
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Soubor z třebíčského okresu vede již 2:0! Čermákova střela z úhlu skončila jen na vyrážečce Nováka. Puk ale vybojoval Daniel Kabelka, po němž naservíroval kotouč Roman Mikeš PETERU PUCHEROVI, jenž ze spodku pravého kruhu poslal milimetrovou dělovku do šibenice! No, nechtěl bych být tím pavoukem, který hnízdil ve vinglu domácí branky. Ten se teď totiž stěhuje na déšť. Asistence: David Horký a Daniel Kabelka.
     
    14:27
    Denis Kusý dostal nabito na střed od Ladislava Rytnauera a z první pálil. Jeho dělovku ale fantasticky zastavil přesouvající se Čeněk Novák!
     
    13:30
    Jiří Peroutka vystřelil od modré čáry, Novák nic neviděl, kotouč byl navíc tečovaný, ale na poslední chvíli srazil domácí muž s maskou betony a zachránil svůj tým od inkasování!
     
    13:17
    Po několika nepřesnostech se Moravské Budějovice vyhnaly z pásma a na druhé straně při souboji o puk podrazil soupeře Jakub Šuhaj (HBR), který dává Žihadlům přesilovku.
     
    07:28
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla se při hře čtyři na čtyři dostávají kuriózním způsobem do vedení! LADISLAV RYTNAUER dostal nahrávku na střed hřiště a vystřelil. Po svém pokusu, který mířil nad, už už lámal zlostí hokejku, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu a o záda domácího muže s maskou se odrazil do sítě! Asistence: Denis Kusý.
     
    06:58
    Současné vyloučení na obou stranách. Za držení protihráče si jsou sednout na trestnou lavici Lukáš Endál (HBR) a Filip Matějka (MBU).
     
    06:40
    Rychlý brejk Moravských Budějovic málem skončil gólem! David Horký jel sám na Čeňka Nováka, kterého si obhodil, ale domácí gólman se parádně natáhl a hokejkou jeho zakončení do prázdné klece vyrazil!
     
    05:33
    Rychlé přenesení hry po ose Lukáš Endál – Miroslav Třetina. Domácí kapitán pak zblízka trefil jen Brožovy betony, jenž se pak přemístil i proti Endálově dorážce. Své štěstí zkoušel ještě Jiří Vašíček, ale zblízka trefil jen skvěle postaveného Jana Brože!
     
    04:18
    Havlíčkův Brod přenesl hru a vykoledoval si přesilovku. V pravém rohu zbořil soupeře Filip Matějka (MBU), který již sedí na trestné lavici. Sudí mu vyměřil trest za krosček.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. T. Semrád (Pipek, Chlubna), 31. Milfait (Šuhaj, Voříšek), 34. Milfait (Šuhaj, Vašíček), 52. Vašíček (T. Semrád, Třetina), 56. Třetina (Endál, Vala), 60. Třetina (Chlubna, Kulhánek) – 8. Rytnauer (Kusý), 15. Pucher (Horký, Kabelka), 38. Rytnauer (Kusý), 47. Kabelka (Mikeš, Horký)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, Havlík, Kříž, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál, Voříšek, Milfait "A", Šuhaj, Kozlík, Szilva, Pipek, Chlubna, Ludvík, Kuchta.
    Trenéři: Václav Adam a Ladislav Fixa.

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Brož (Čáp) – R. Čermák, Kabelka, Wasserbauer, Sobotka, Pelikán, Kliment, Peroutka – Pucher "C", Mikeš, Rytnauer "A", Matějka, Lupač, Horký, Hačecký, Kusý, Niederhafner, D. Čermák.
    Trenér: Augustin Žák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Martin Musil, Jiří Roupec

    Diváci: 846
    bahis siteleri