Slovan Bratislava – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Senica 2:1 (kon.) | Prešov – Trnava 0:2 (kon.)
Nitra – Podbrezová 1:0 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
5:1 (3:1)
AS Trenčín
sk Sobota 16.09.2017, 19:30 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    73
    Žilina dala gól!
    Tak dnešný zápas bude čiernou morou pre hostí. Centrovaná lopta padla do šestnástky hostí, Samuel Mráz ešte gól nedal, ale NIKOLAS ŠPALEK už dokázal loptu dostať do siete nešťastného Igora Šemrinca!
     
    71
    Žilina dala gól!
    Ďalší exportný gól domácich! Prihrávku Otubanja prenechal Mráz MICHALOVI ŠKVARKOVI, ktorý si pripravil pozíciu a delovkou doslova prestrelil Igora Šemrinca v bránke hostí!
     
    44
    Žilina dala gól!
    Neuveriteľné! FILIP KAŠA napriahol z veľkej diaľky a parádnou bombou do pravého horného rohu nedal šancu Šemrincovi na úspešný zákrok! Tak toto bol minimálne gól mesiaca!
     
    38
    Žilina dala gól!
    Samuel Mráz sklepol loptu pre LUKÁŠA JÁNOŠÍKA, ktorý obišiel Kleščíka a technicky obstrelil aj Igora Šemrinca! Jánošík sa dnes dostal do prvej útočnej akcie a Žilina znovu vedie o jeden gól.
     
    28
    Trenčín dal gól!
    Center Ubbinka z rohového kopu našiel ANTONIA MANCEHO, ktorý zakončil a Miloš Volešák loptu vyrazil až spoza bránkovej čiary!
     
    21
    Žilina dala gól!
    Nikolas Špalek na pravej strane prekabátil obrancu hostí, prihrávkou našiel MIROSLAVA KÁČERA, ktorý síce najskôr trafil pravú tyč Šemrincovej bránky, no v dorážke už dostal loptu do siete Trenčína!

    Dávid Švec

    Branky: 21. Káčer (Špalek), 38. Jánošík (Mráz), 44. Kaša, 71. Škvarka (Otubanjo), 73. Špalek (Mráz) – 28. Mance (Ubbink)


    MŠK Žilina: Volešák – Vallo, Kaša, Králik, Mazáň – Káčer, Diaz, Škvarka (C) (89. Cociuc) – Špalek, Mráz (78. Lačný), Jánošík (69. Otubanjo).
    Náhradníci: Mandous – Chvátal, Cociuc, Hancko, Polievka, Lačný, Otubanjo.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Kleščík, Šulek (41. Čögley) – El Mahdioui – Paur, Ubbink (74. Čataković) – Beridze (63. Azango), Mance, Gong.
    Náhradníci: Chovan – Zubairu, Janga, Azango, Čataković, van Haaren, Čögley.

    Rozhodčí: Pavlík – Kováč, Galo

    Diváci: 3762
    bahis siteleri