Trenčín – Nitra 2:1 (kon.) | Trnava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Senica 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (0:0)
FK Senica
sk Středa 20.09.2017, 19:00Niké liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Zsolt Kalmár (FC DAC Dunajská Streda), pretože nevyberavo poslal j zemi Šefčíka.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Blažej Vaščák (FK Senica), ktorý teraz zbytočne protestoval u rozhodcu. Senica je vo veľkej psychickej nepohode a už sa to začína prejavovať.
    86. Erick DAVIS - 1:0
     
    86
    Dunajská Streda dala gól!
    Domáci futbalisti sa vrátili do útoku a vypýtali si tam štandardku. Na pravej strane sa do nej oprel ERICK DAVIS, zamieril k bližšej žrdi a bol úspešný. Gólman Plach i jeho defenzíva teraz situáciu poriadne podcenili.
    82. Marko Divković (DUN)
     
    82
    Domáci celok mohol otvoriť skóre! Na kopačke to mal Divkovič, ktorý hlavou našiel Davisov center, ale trestuhodne zakončil iba vedľa bránky Placha.
     
    77
    Ljubičič opäť padol v šestnástke a domáci si aj teraz pýtali pokutový kop. Teraz to však bolo aj s dávkou emócií, ktoré predviedla aj celá lavička Dunajskej Stredy i tribúny.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Dominik Martišiak, prichádza Marek Rigo.
     
    75
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Lukáš Čmelík.
     
    74
    Po rohu letela lopta na bližšiu žrď, kde si to Senica postrážila. Následne sme videli súboj pri postrannej čiare, kde žltú kartu inkasoval Dávid Richtárech (FK Senica).
     
    69
    Živkovič sa napokon postavil a odkráčal na ošetrenie za postrannú čiaru. Našťastie ale všetko nasvedčuje tomu, že bude môcť pokračovať v hre.
     
    68
    Podhorin sa držal za kríže, ale pomerne rýchlo sa postavil a bude môcť pokračovať. Domáci Živkovič ostáva stále ležať na trávniku a jeho ošetrenie pokračuje.
     
    67
    Po odkope gólmana Placha vyskakovali na hlavičku Podhorin a Živkovič. Obaja sa však vo vzduchu zrazili a padli na zem. Na trávnik sú okamžite privolaní lekári.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Alan Kováč, prichádza Hans Nunoo Sarpei.
     
    57
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Dávid Richtárech.
     
    55
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Tomáš Malec, prichádza Marko Divković.
     
    50
    Domáci operovali s loptou v šestnástke svojho súpera. Nováčik na trávniku Vida si tam vyskočil na prihrávku a skúsil to hlavičkou, ale mieril až nad brvno.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Musefiu Olansunkanmi Ashiru, prichádza Kristopher Vida.
     
    45
    Napokon si výraznejšiu šancu vypracovali aj Seničania. Kováč z pravej strany z veľkého uhla našiel Šefčíka, ktorý nemal čas na namierenie a loptu iba zrazil smerom k bránke. Macej mal teraz aj trochu šťastia, pretože zakončenie skončilo nad brvnom.
    37. Musefiu Olansunkanmi Ashiru (DUN)
     
    37
    Šefčík centroval k hranici šestnástky, kde však jeho spoluhráči prepadli a domáci sa dostali do útoku vo štvorici. Na konci akcie sa na bránku rútil Ashiru, ale skvelý Plach ho vychytal.
     
    31
    Dunajskostredčania to skúsili centrom z ľavej strany. Lopta v šestnástke ešte trochu skákala, ale napokon sa do nej oprel Davis, avšak bránku ani netrafil.
    24. Erik Pačinda (DUN)
     
    24
    Domáci si vypracovali najlepšiu šancu v doterajšom priebehu zápasu! Na kopačke ju mal Pačinda, ktorý vnikol do šestnástky po pravej strane a skúšal to strelecky, ale perfektne proti nemu zasiahol Podhorin a loptu zrazil do bezpečia.
     
    15
    Kováč v útoku vysunul Šefčíka a ten sa po kontakte so Šatkom zrútil k zemi v šestnástke. Hostia si pýtali penaltu, ale rozhodca ostal pokojný.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 86. Davis

    Karty:   90+2. Kalmár (DUN) – 74. Richtárech (SEN), 88. Vaščák (SEN)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Davis, Huk, Šatka, Živković – Ashiru (46. K. Vida), Kalmár, Ljubicić (C), Pambou, Pačinda (75. Čmelík) – Malec (55. Divković).
    Náhradníci: Száraz – K. Vida, Ľupták, Divković, Koštrna, Kontár, Čmelík.

    FK Senica: Plach – Podhorin, Jarabica, Ranko, Medvěděv – Duga, Krč (57. Richtárech) – Šefčík, Vaščák (C), Kováč (63. Sarpei) – Martišiak (75. M. Rigo).
    Náhradníci: Milošovič – Otrísal, Sarpei, Richtárech, M. Rigo, Malý, Smékal.

    Rozhodčí: Chmura – Lieskovský, Perát

    Diváci: 4598
    bahis siteleri