Česko – Salzburg 4:5 (kon.)
konec
Česko
4:5 (3:1, 1:2, 0:2)
EC Red Bull Salzburg
Středa 20.09.2017, 15:00 • Zimní stadion města Benešova, Benešov • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    59:25
    Vyloučení v týmu Česko (Klikorka – 2 min., hákování).
     
    52:22
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Pasanen – 2 min., držení protihráče).
     
    45:33
    Martin Hugo Haš rozjel asi největší akci českého celku v této třetině. Lvíčata se odhodlala k několika střelám na branku Chistophera Kolarze. Poslední pokus měl Daniel Poizl, který vypálil od modré čáry. Jeho spoluhráči se puk poté snažili protlačit do brány sérií porážek. V tom však úspěšní nebyli.
     
    42:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg jde do vedení. O to se postarala stejná formace jako u třetího gólu v čele s FILIPEM VAREJCKOU. Asistence: Justin Schütz, Kilian Zündel.
     
    41:29
    Vyloučení v týmu Česko (Pištěk – 2 min., sekání).
     
    41:18
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil na ledě máme vyrovnáno. Rychlého protiútoku nejlépe využil DANIEL VOGT. Asistence: Erik Hefke.
     
    39:03
    Vyloučení v týmu Česko (Koffer – 2 min., sekání).
     
    36:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Svého dlouhodobého tlaku již býci využili. Z průniku po levé straně se dokázal prosadit FILIP VAREJCKA. Asistence: Justin Schütz, Kilian Zündel.
     
    27:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A záhy i přesilovku využívá. Štěstí v dlouhém ostřelování měl PAUL HUBER, který poslal kotouč z kruhu za záda českého gólmana. Asistence: Christian Obu.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu Česko (Antoníček – 2 min., podražení).
     
    23:58
    Velmi spravedlivý trest pro Matěje Ziku. Zastavil šanci v podání rozjetého Edwina Schitze jeho podražením na modré čáře.
     
    20:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    A jejich útok byl úspěšný. Zmatení protihráčů využil MICHAL TEPLÝ, který navyšuje české vedení na rozdíl třech branek. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    19:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    V samém závěru první třetiny se české reprezentaci povedlo navýšit své vedení. Kombinační akci dokázal zakončit úspěšně MARTIN HUGO HAŠ. Asistence: Filip Koffer, Jaromír Pytlík.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Hede – 2 min., podražení).
     
    15:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle se projevilo pravidlo nedáš – dostaneš. Po chybě v rozehrávce Salzburgu se kotouče zmocnil MATĚJ ZIKA, který jej z první poslal za Kolarzova záda. Bez asistence.
     
    15:18
    Krásný útok rakouského celku! Maxmillian Rebernig těsně před brankovištěm poslal puk lehce dozadu na Paula Hubera, který vypálil na Chaloupka. Ten si dokázal pěkným zákrokem pokrýt.
     
    11:16
    Patrik Prymula vyjel do přečíslení s Tomášem Zemanem a Jakubem Žůrkem. Prymula se odhodlal i ke střele z pravého kruhu. Tu však dokázal Christopher Kolarz pokrýt.
     
    09:30
    Na dostřel od branky Chaloupka se dostal Marcel Barinka. Při napřahování se ke střele se k němu sjela trojice českých hráčů, která jej zblokovala.
     
    06:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A velmi rychle máme srovnáno. K rychlému protiútoku se vydal JAROMÍR PYTLÍK a okamžitě překonal zmateného Kolarze. Asistence: Ondřej Pšenička, Michal Teplý.
     
    06:01
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po rychlém průniku se mezi kruhy dostal DENNIS LOBACH, který střelou zblízka dokázal překonat Ondřeje Chaloupku. Asistence: Marcel Barinka.
     
    03:02
    Ihned po zahájení přesilovky českého celku se lvíčata vydala do útočné třetiny, odkud se býkům nedaří je vystrnadit. Christopher Kolarz musel čelit většímu množství šancí. Každou však dokázal pokrýt.
     
    02:48
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Jenzsch – 2 min., hákování).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Pytlík (Pšenička, Teplý), 16. Zika, 20. Haš (Koffer, Pytlík), 21. Teplý (Pšenička) – 7. Lobach (Barinka), 28. Huber (Obu), 37. Varejcka (Schütz, Zündel), 42. Vogt (Hefke), 43. Varejcka (Schütz, Zündel)


    Česko: Chaloupek (Pařík) – Zika, Klikorka, Žůrek, Poizl, Kubáček, Kitzberger, Haš, Jelínek – Zeman, Pištěk, Koffer – Dospěl, Jindra, Antoníček – Teplý, Pytlík, Pšenička – Vitouch, Prymula, Křemen.
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Minch) – Obu, Hadamczik, Alanov, Peskoller, Wirt, Pasanen, Wimmer, Zündel – Hede, Barinka, Stewart – Vogt, Hefke, Jenzsch – Huber, Rebernig, Schitz – Schütz, Lobach, Varejcka.

    Rozhodčí: Hejduk – Kotlík, Klouček
    bahis siteleri