Třinec – Liberec 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 21.09.2017, 17:10 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera! (19:47:47)
     
    Utkání končí, z vítězství 5:2 se radují domácí Oceláři! Duel Třince s Libercem byl po dlouhou dobu velmi vyrovnaný, o vítězi se rozhodlo až v poslední třetině, kdy Třinec trefami Polanského, Svačiny a Růžičky rozhodl o své výhře.

    Nejlepší hráči:

    Martin Adamský – Filip Pyrochta.
     
    Konec zápasu.
    59:41 Martin RŮŽIČKA - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři korunují svůj dnešní výkon trefou do prázdné branky! Vladimír Roth vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, předal jej Jiřímu Polanskému, který namazal MARTINOVI RŮŽIČKOVI! Třinecký snajpr si pohrál s bránícím hráčem a od modré čáry uklidil puk do sítě! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth.
     
    59:13
    Hrubec si opět zastavil puk za svou brankou, tentokráte ale nic neriskoval a podél mantinelu poslal kotouč do pásma Liberce.
     
    59:00
    Bulíř poslal kotouč do pásma Ocelářů, Will je opět na střídačce.
     
    58:52
    Bílí Tygři odpalují kotouč na zakázané uvolnění, na zisk bodů z dnešního utkání to z jejich strany nevypadá dobře.
     
    58:39
    Vhazovalo se v obranném pásmu Liberce, Will se proto vrátil do brankoviště. Hostující brankář musel likvidovat pokus Adamského a následně i dorážku Draveckého.
     
    58:28
    Kotouč se dostal za Hrubcovu branku, domácí brankář zkoušel poslat kotouč přes všechny čáry do prázdné branky! V půli cesty ale kotouč zastavil Jánošík, pískána je vysoká hůl.
     
    58:11
    Puk nakonec získal Marcinko, který se vydal vstříc hostující brance. Slovenský útočník ale s Adamským nedokázal dopravit puk do prázdné hostující branky.
     
    57:48
    Hosté se snaží vydolovat kotouč od hrazení, proti je ale trojice bránících hráčů.
     
    57:22
    Marcinko vyhrál buly, Dravecký pak poslal kotouč do střední třetiny. Liberec se však velmi rychle vrátil do domácího pásma.
     
    57:14
    Roman Will zůstává na střídačce, Liberec to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    57:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:14
    Nakonec se to povedlo Bulířovi, který musel vzít situaci do vlastních rukou a zatáhnout kotouč do pásma Ocelářů. Bulíř za modrou nahodil puk na Hrubce a vybojoval vhazování před domácím brankářem.
     
    56:55
    Liberečtí jsou pod velkým tlakem Ocelářů, kteří se čtvrtou brankou viditelně uklidnili. Bílí Tygři se nemohou dostat do útočné třetiny.
    56:03 Vladimír SVAČINA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 6. Marcinko (Martin Růžička, Hrňa), 26. Adamský (Irgl, Hrubec), 45. Polanský (Roth, Irgl), 57. Svačina (Roth, Marosz), 60. Martin Růžička (Polanský, Roth) – 3. A. Dlouhý (Jašek), 39. Bakoš (Pyrochta, P. Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Stezka) – Jánošík (A), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – D. Špaček, Jašek, J. Stránský – A. Dlouhý, Vantuch, Hrabík.

    Rozhodčí: René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    thejrc.org