Novosibirsk – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Omsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Barys – Minsk 4:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 2:3 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 4:0 (kon.) | Čerepovec – Kunlun 5:4 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 7:6 (po pr.)
po prodl.
Spartak Moskva
7:6 (2:1, 2:2, 2:3 - 1:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 21.09.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:06:12)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:03
     
    Střely na branku: 35 – 27
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva byl v prodloužení jasně aktivnějším celkem. Domácí hokejisté dlouho kombinovali před brankou Vladivostoku a nakonec si vytvořili rozhodující akci! Na Kalininovu přihrávku si najel Anatolij Nikoncev a pohotovou střelou překonal brankáře Nalimova!
     
    Konec zápasu.
    62:03 Anatolij NIKONCEV - 7:6
     
    62:03
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Spartak Moskva vítězí v parádním utkání a získává důležité body! Domácí hokejisté dlouho kombinovali před brankou soupeře. ANATOLIJ NIKONCEV si nakonec najel na zpětnou přihrávku a trefil se přesně! Asistence: Dmitrij Kalinin, Lukáš Radil.
     
    61:33
    Spartak je zatím aktivnější a kombinuje v útočném pásmu. Domácí hokejisté si přihrávají, ale nikdo si zatím netroufl na zakončení.
     
    61:10
    James Wright ujel domácím obráncům a z levého křídla se tlačil do branky. Wrightovi uskočil puk a domácí brankář si připsal dobrý zákrok.
     
    60:35
    Leščenko projel až na modrou čáru, odkud vyslal prudkou střelu, jenže jeho pokus skončil v lapačce připraveného brankáře.
     
    60:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování prodloužení a Spartak se mohl vydat do první nebezpečné akce. Leščenkova přihrávka byla hodně nepřesná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 31 – 27
     
    Fantastická přestřelka plná zvratů ještě nekončí! Vladivostok si sice zásluhou Žafjarova vypracoval dvoubrankové vedení, jenže Ryan Stoa vrátil domácí celek na dostřel. V závěru utkání se domácí uchýlili ke hře bez brankáře a Alexej Pepeljajev vteřinu před koncem třetí třetiny prostřelil hostujícího brankáře! O vítězi dnešního duelu tedy musí rozhodnout prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:59 Alexej PEPELJAJEV - 6:6
     
    59:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Spartak dokázal vyrovnat v poslední vteřině dnešního utkání! Domácí celek posílá duel do prodloužení! ALEXEJ PEPELJAJEV střílel od modré čáry. Jeho první ránu obránce zablokoval, ale napodruhé už jeho dělovka skončila v síti! Bez asistence.
     
    59:32
    Lukáš Radil vypálil od modré čáry. Ivan Nalimov se bleskově přesunul k pravé tyči a nahození českého útočníka vyrazil do rohu obranného pásma.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Judin (Bondarev, Chochlačov), 18. Mirnov (Chochlačov, Stoa), 31. Nikoncev (Bondarev), 36. Kulik (Chochlačov, Mirnov), 52. Stoa (Leščenko, Chochlačov), 60. Pepeljajev, 63. Nikoncev (Kalinin, Radil) – 6. Alexandrov (Tkačov), 21. Blum (Sabolič, Wright), 29. Tkačov (Zemčonok, Alexandrov), 42. Alexandrov (Tkačov, Krasnoslobodcev), 49. Žafjarov, 51. Žafjarov (J. Grigorenko)


    Spartak Moskva: Bespalov (51. Svensson) – Pepeljajev, V. Lajunen, Judin, Kalinin, Kulik, Bondarev – Radil, Leščenko, Stoa – Maxwell, Mirnov, Chochlačov – Nikoncev, Truňov, A. Voronin – V. Komarov, M. Potapov, Cyplakov – Komaristyj, N. Li.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Treťjak) – Blum, Bartulis, Kurašov, Morrisonn, Zemčonok, Mnacjan, N. Gluchov – Glazačev, Wright, Sabolič – Krasnoslobodcev, Tkačov, Alexandrov – Žafjarov, Kazakov, J. Grigorenko – V. Butuzov, Makarenko, K. Voronin – Manukjan.
    thejrc.org