Spartak Moskva – Kunlun 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Minsk 2:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:5 (kon.)
Omsk – Jaroslavl 6:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:9 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 1:0 (po pr.) | Viťaz – HC Slovan 4:0 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 23.09.2017, 16:00 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:16
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Ale teď si naopak Marek Mazanec vybral slabší moment. Aktivní ALEXANDR KULAGIN se nádherně proháčkoval útočným pásmem a jeho střela z nevýhodné pozice a k překvapení všech propadla až do brány. Asistence: Ivan Petrakov.
     
    41:31
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz jde do pohodlného třígólového vedení. Slovan propadl ve vlastním útočném pásmu a Švec-Rogovoj posunul kotouč na NIKITU VYGLAZOVA, který jel sám na bránu a krásnou střelou pod víko skóroval. Asistence: Švec-Rogovoj.
     
    22:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A domácí jdou po pár vteřinách do dvougólového vedení. Nenápadné nahození Vorošila od modré čáry stačil zklepnout ALEXANDR KULAGIN mezi nohy Mazance. Puk se sice zastavil těsně před brankovou čárou, Kulagin ale byl pozorný a stejně ho dostal do brány. Asistence: Vorošilo.
     
    22:07
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí trestají chybu hostí za bránou a jdou do vedení. Vyglazov vybojoval kotouč a následně ho předložil volnému IVANU PETRAKOVI, který vymetl horní růžek Mazancovy svatyně. Asistence: Nikita Vyglazov.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 23. Petrakov (Vyglazov), 23. Kulagin (Vorošilo), 42. Vyglazov (Švec-Rogovoj), 52. Kulagin (Petrakov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: M. Birjukov (Saprykin) – Mozík, Golovkov, Katičev, Burström, P. Lukin, S. Romanov, Voronkov – Denežkin, Makejev, A. Nikulin – Horák, Kopejkin, Švec-Rogovoj – Rissanen, Mankinen, Vyglazov – Petrakov, Kulagin, Gorochov – Vorošilo.
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Meszároš, Despres, Švarný, Taimi, T. Voráček, Kozák, Bačík, Boldizar – Řepík, Co. Genoway, Smoleňák – Kašpar, Viedenský, Skalický – Buchtele, J. Mikúš, Hrnka – A. Šťastný, Sádecký, M. Hlinka.

    Rozhodčí: Sion, Kislov – Tomilov, Gordenko
    bahis siteleri