David Servis – Nymburk 8:1 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 2:4 (kon.) | Písek – Žďár n/S 4:7 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 3:4 (kon.) | Trutnov – Most 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 5:1 (kon.)
Řisuty – Sokolov 3:6 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 6:10 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Klatovy 10:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
HK Opava
Středa 27.09.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jihomoravané si po obrovském boji připisují tři body! Viděli jsme tři naprosto rozdílné třetiny, ta první patřila Opavě, ta druhá bezesporu Drtičům. Posledních dvacet minut hry bylo ve znamení mnoha nepřesností a nervozity, nakonec byli šťastnější hokejisté Hodonína. Vítěznou se ukázala být branka Jana Sedláka ze sedmadvacáté minuty. To je z mé strany vše, přeji vám poklidný zbytek středečního večera! (20:18:36)
    Drtiči prohravali, ale nakonec berou tři body právě hokejisté ze Slovácka

     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hra se pokojně dohrává v obranném pásmu Opavy, dnešní utkání končí!
     
    58:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Opavané dokázali zamknout svého soupeře v obranném pásmu, jenže unáhlenou střelou se připravili o kotouč. Dopředu bleskově vyrazil Vrána, který uvolnil rozjetého PETRA JURČU a tomu nedělalo problém za modrou čárou trefit odkrytou klec. Asistence: Jakub Vrána, Pavel Mojžíš.
     
    58:10
    Slezané to zkoušejí v šesti hráčích v poli bez brankáře!
     
    58:04
    Šendera předvedl vcelku nekompromisní zákrok na Kadlece u hostující střídačky, hodonínský útočník se zdál být i trochu otřesený. Hra ovšem pokračuje dál bez přerušení.
     
    57:16
    Za Šafránkovou bránou se dobrou půlminutu bojovalo o zašlápnutý kotouč. Hlavní rozhodčí nakonec přerušil hru a nařídil vhazování před zraky Dušana Šafránka.
     
    55:48
    Hosté se na chvíli dostali do útočného pásma, hodonínští zadáci ale naprosto zvládli situaci a vyvezli puk směrem k Šafránkovi.
     
    54:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme založeno na pořádné drama! JAKUB VÍTEK těsně před brankovištěm tečoval Galvasův projektil takovým způsobem, že puk hloučkem těl propadl až za záda brankáře Halody. Asistence: David Galvas.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., podražení).
     
    53:59
    Drtičům se píská postavení mimo hru, které čárový rozhodčí posoudil jako úmyslné. Hra se tak stěhuje až do obranného pásma Hodonína.
     
    52:49
    Zbývá zhruba sedm minut do konce základní hrací doby a Opavští se stále ne a ne nadechnout k závěrečnému náporu. Naopak jsou to hráči slováckého celku, kteří tvoří hru a tlačí se do zakončení.
     
    51:45
    Hosté vyhodili po dlouhém tlaku vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Opavská lavička si zcela logicky vybírá oddechový čas.
     
    51:32
    I Slezané tohle dlouhé oslabení zvládli a drží tak pořád své naděje na zvrácení osudu tohoto zápasu.
     
    50:20
    Jurča měl obrovskou příležitost k přidání čtvrté branky, když jej vybídl ke skórování žabkou do mezikruží Daniel Vaněk. Jenže hodonínský útočník trestuhodně trefil jen střed branky!
     
    49:32
    Hodonínští hokejisté, podobně jako jejich soupeř ve druhé třetině, budou mít k dispozici velice dlouhou dvojnásobnou přesilovku.
     
    49:32
    Vyloučení v týmu HK Opava (Slavík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 22. Matula (Peš, Sajdl), 27. Jurča (Mojžíš), 27. Sedlák (Miklík, Peš), 59. Jurča (Vrána, Mojžíš) – 10. Chalupa (Šindelář, R. Vaněk), 55. Vítek (Galvas)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Peslar, Mojžíš, Miklík, Sedlák, Kužílek, Haloda M., Žabčík – Jurča, Vaněk D., Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Stehlík, Kuba, Kadlec – Vrána, Hložánek, Charvát – Černohous
    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Pokorný, Šendera, Kiss, Galvas, Šindelář, Štindl, Chalupa, Slavík – Grygar, Herman, Rousek, Vítek, Vaněk R., Maxner, Wolf, Hartmann, Černý, Malina, Škoda

    Rozhodčí: Slavka – Blaha, Goňa
    ocianews.com