Zlín – Třinec 3:7 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:7 (0:5, 2:0, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 28.09.2017, 12:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    57:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka se Zlínu přece jen povedla využít. JIŘÍ SUHRADA napoprvé trefil jen hráče před sebou, napodruhé už ale zamířil přesně a svou ránu umístil k tyči třinecké branky. Bez asistence.
     
    55:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují i v oslabení. Po zmatku před brankou ševců se nejlépe zorientoval MATOUŠ ČMIEL a doklepnutím puku do sítě dokonal svůj dnešní hattrick! Asistence: Marek Havránek, Jakub Michálek.
     
    54:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Toto je asi rozhodující zásah.Oceláři se dostávají zpět do vedení o čtyři branky a Zlín má málo času na srovnání. Střelu Homoly Kubík vyrazil a u dorážky byl jako první MATOUŠ ČMIEL, který neměl problém dorazit puk za záda Kubíka. Asistence: David Homola, Marek Havránek.
     
    36:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Suhrada nahodil puk od modré, Ochman ho jen vyrazil a k dorážce se jako první dostal PETR PAVLAS, který už neměl velký problém ho zamést do odkryté sítě. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    28:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínské oslabení už končilo, když se do pásma dostal JIŘÍ PODEŠVA, místo nahrávky zvolil překvapivou střelu z úhlu, která ale chybou brankáře Ochmana skončila až v síti. Asistence: Lukáš Světlík, Jáchym Janošek.
     
    19:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace Třince a další branka. Indrst našel na kruhu úplně volného JIŘÍHO PLANDORA a ten střelou na vzdálenější tyč přidává pátou branku Ocelářů. Asistence: Filip Indrst, Petr Adámek.
     
    19:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Před námi jsou sice ještě dvě třetiny ,ale tento zápas vypadá jako hotový. Třinec před pauzou přidává další gól. Po přihrávce od Geidla dává gól TOMÁŠ KRČ. Asistence: Nico Geidl
     
    05:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zlín vypadá na ručník. Třinec přidává další branku. Po přihrávce od Krče se prosazuje NICO GEIDL a s domácími to nevypadá vůbec dobře. Asistence: Tomáš Krč.
     
    04:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hned po buly se Oceláři prosazují. Opět u toho byli stejní hráči, co u první branky. Čmiel vyhrál buly před Kořénkem, ke střele se ihned dostal MAREK HAVRÁNEK a puk skončil v síti. Asistence: Matouš Čmiel.
     
    02:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Odražený puk mezi kruhy si našel hůl volného MATOUŠE ČMIELA, ten zamířil a trefil přesně roh zlínské branky. Asistence: David Homola, Marek Havránek.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 29. Podešva (Světlík, Janošek), 37. Pavlas (Suhrada), 58. Suhrada – 3. Čmiel (Homola, Havránek), 5. Havránek (Čmiel), 6. Geidl (Krč), 20. Krč (Geidl), 20. Plandor (Indrst, Adámek), 55. Čmiel (Homola, Havránek), 56. Čmiel (Havránek, Michálek)


    Berani Zlín: Kořének (od 6. minuty Kubík) – Holík, Suhrada, Hamrlík, Jaroněk, Dluhoš, Janošek, Pavlas, Prchal – Podešva, Dvořáček, Weintritt, Světlík, Lekeš, Apolenář Luža, Kozubík, Dobiáš, Fajkus, Kristek.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Radzienciak, Bulava, Šulák, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Krč, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Rybnikár, Macháček, Stebel, Čmiel, Plandor.
    bahis siteleri