Vítkovice – Pardubice 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Otrokovice 9:4 (kon.) | Chodov – Ostrava 0:0 (odl.)
Bulldogs – Sparta 7:6 (1:0 po s.n.) | Znojmo – Bohemians 2:3 (kon.) | Florbal Ústí – Liberec 8:10 (kon.)
Česká Lípa – Střešovice 5:4 (po pr.)
po prodl.
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:4 (2:1, 2:1, 0:2 - 1:0)
Sokoli Pardubice
Čtvrtek 28.09.2017, 16:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    63:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JOSEF RÝPAR zužitkoval chvilkový tlak způsobený přečíslením domácích a dopravil míček do nestřeženého místa.
     
    63:19
    Trestuhodná ztráta vítkovického hráče znamenala, že se Pardubice hnaly na prázdnou branku! Obránce dělovku se štěstím vyrazil tělem.
     
    58:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Míček šel možná trochu nečekaně do sítě a je vyrovnáno! Zprava to zkusil MICHAL JANEČEK a naprosto přesně navedl ránu nad rameno gólmana. Bez asistence.
     
    57:00
    Obrovská šance domácích! Střelec si položil pardubického gólmana a mohl trefit poloprázdnou klec, jenže momentu překvapení nevyužil a napálil míček jiným směrem.
     
    49:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Únik pardubického týmu ve čtyřech hráčích přinesl kontaktní gól! PŘEMEK PAKOSTA přehodil Součka ke vzdálenější tyči. Asistence: Michal Janeček.
     
    48:16
    Vyloučení v týmu Sokol Pardubice (Tomáš Dlesk – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    41:07
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Jakub Hubálek – 2 minuty, Sekání).
     
    37:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na pardubickou trefu reagují Vítkovice další brankou! LADISLAV GÁL se obtočil kolem soupeře, udělal si prostor a dokonale překvapil Levínského. Asistence: Adam Delong.
     
    36:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krátká spolupráce v početní převaze a střela. Tak jednoduše proběhla kombinace Pardubic a PŘEMEK PAKOSTA svižně umístil ránu k hornímu rohu. Asistence: Marek Ďopan.
     
    36:01
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Oldřich Sova – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    30:15
    Pardubický útočník stál vedle vítkovické tyčky, odkud mohl neohroženě zakončit! Brankář se ale dobře připravil a připsal si pohotový zákrok.
     
    29:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na opačné straně hrací plochy si nabíhal JAN JASTŘEMBSKÝ, jenž proměnil pas Adama Delonga skákavou střelou do horní části brány. Vítkovice tak zvyšují své vedení na dva góly. Asistence: Adam Delong.
     
    27:57
    Hájek a Šebesta se rozběhli dopředu a střelou z první ohrozili Levínského! Ten výborně vykopl míček mířící za jeho záda.
     
    17:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dělovku z dálky předvedl Josef Rýpar. Míček sice do sítě neuklidil, nicméně následovala skvěle načasovaná dorážka v podání LUKÁŠE HÁJKA. Asistence: Josef Rýpar.
     
    16:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po výhozu Levínského se střelecky prosazuje MICHAL JANEČEK, který uplatnil bojovnost v předbrankové části hřiště. Asistence: Jakub Levínský.
     
    09:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se propracovaly na polovinu soupeře, kde po chybné protivníkově přihrávce šel do střelby z bezprostřední vzdálenosti ONDŘEJ FIRDA. Asistence: Lukáš Hájek.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 10. Firda (Hájek), 18. Hájek (Rýpar), 30. Jastřembský (Delong), 38. Gál (Delong), 64. Rýpar – 17. Janeček (Levinský), 37. P. Pakosta (Ďopan), 50. P. Pakosta (Janeček), 59. Janeček


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Firda, Sova, Jan Šebesta – Vilím, Rýpar, Gál – Děček, Hájek, Hubálek – Delong, Jurdzin, Besta – Hrubý.
    Sokoli Pardubice: Levinský (Víšek) – Oubrecht, Kunt, J. Jedlička, Brychta, Škeřík, Ďopan, Bílý – Petr, Janeček, Kourek – Dlesk, Gregor, O. Pakosta – P. Pakosta, P. Němeček, Krigovský – Černý.

    Rozhodčí: Pavel Kačer, Ondřej Vašíček

    Diváci: 167
    bahis siteleri