Lipt. Mikuláš – Poprad 1:2 (po pr.) | Košice – Nitra 4:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 3:2 (1:0 po s.n.)
Detva – Banská Bystrica 0:3 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 29.09.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri ďalšom pokračovaní najvyššej hokejovej súťaže Slovenska, Tipsport ligy. V šlágri kola si sily zmerajú favoriti na zisk titulu – HC Košice a HK Nitra.

    HC Košice stále hľadá optimálnu formu, po ktorej by si dokázal vypracovať lepšiu pozíciu v tabuľke. Kolísavé výkony Košíc z ostatných kôl totiž pre východniarov zariadili priebežné piate miesto, a to so ziskom 10 bodov. Ich skóre činí priaznivý pomer 16:13.

    HK Nitra je na tom v tabuľkovom postavení o čosi lepšie, čomu vďačí predovšetkým včerajšiemu zápasu proti HK Orange 20. Ten Nitra vyhrala jednoznačne 10:0 a v tabuľke sa tak posunula na 3. miesto, a to so ziskom 14 bodov a skóre 31:21.
     
    Oba celky sa v tejto chvíli pripravujú na ľadovej ploche. Vďaka tomu vieme, že Nitra dnes nastúpi v bielych dresoch, zatiaľ čo Košice vykorčuľujú do zápasu v modrých dresoch. Do začiatku zápasu ostáva 30 minút.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Lundström) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš (A), Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (C), Jenčík (A) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Boltun, Suja – Petráš, Vrábeľ, Novotný

    HK Nitra: Hartzell (Foltán) – Mezei (C), Rais, Ordzovenský, Milam (A), Korím, Kováčik (A), Pupák, Šille – Cope, Krištof, Paulovič – Blackwater, Friedmann, Luciani – Kutálek, Mikúš, Ručkay – Rzavský, Šiška, Štumpf

    Rozhodca: Snášel, Orolin – Gavalier, Bogdaň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:13
    Úvodné buly bolo vhodené. Na vhadzovaní uspeli domáce Košice, ktoré sa s pukom stiahnu do svojej defenzívy. Odtiaľ sa Oceliari nepochybne pokúsia založiť prvú útočnú akciu zápasu.
     
    00:41
    K puku sa dostal Mezei, ktorý ho ale poslal len k útočnej modrej čiare Košíc. Tu si domáci dokázali prihrať, keď puk prebral Hovorka. Ten si vylepšil strelecký úhol a skúsil zakončiť švihom – Hartzell vykopol.
     
    01:18
    O založenie rýchlej útočnej akcie sa snažila aj Nitra. Jej hráči to teraz nemysleli vôbec zle, nevšimli si ale, že sa dostali do postavenia mimo hry.
     
    01:54
    Hričina sa s pukom z rohu klziska tlačil pred bránku, následné vzrušenie ale bolo zbytočné. Svätyňa Nitry totiž bola posunutá, a tak sa v hre pokračovať nemohlo.
     
    02:43
    Novotný predvádzal za bránkou Nitry rýchle pohyby a bojoval o priestor na ľade, v rozhodujúcej chvíli mu ale ušla korčuľa, a tak sa pobral mladík v drese Košíc k ľadu.
     
    03:20
    Na opačnej strane klziska zavrela Nitra svojho súpera v obrannej tretine. Hostia ale potrebovali striedať, preto sme vážnejší strelecký pokus nezaznamenali.
     
    03:57
    Kessel si našliapol proti obrane Nitry a spoza kruhov to skúšal strelou príklepom. Hartzell mohol ostať tentokrát pokojný, puk sa k nemu nedostal.
     
    04:30
    Oba celky sa prezentujú kvalitnou defenzívnou činnosťou, pri ktorej zachytávajú enormné množstvo pukov. Aj to je jeden z dôvodov, prečo majú Košice len dve strely na bránku a Nitra dokonca ani jednu.
     
    04:31
    Píska sa zakázné uvoľnenie domácich, vhadzovať sa bude pred Habalom.
     
    05:16
    Šiška si chcel pri mantineli našliapnuť na prihrávku spoluhráča, ten ale zbytočne otáľal a prihrával na opačnú stranu. Nitra sa tak dopustila zbytočného zakázaného uvoľnenia.
     
    05:46
    Hartzell priťukol svojou čepeľou Mezeiovi, ktorý puk skúsene vyhodil do bezpečnej zóny. Unavení hostia tak mohli po dlhšom čase prestriedať.
     
    06:06
    Šoltés sa rozhodol prihrať na modrú čiaru, odtkiaľ zakončoval jeden z obrancov. Tejto strele ale chýbali gólové parametre, a tak Hartzell puk poľahky vykopol späť do hry.
     
    06:20
    Následná snaha Šoltésa dostať sa k puku ale priniesla úspech, a tak mohol zakončovať košický útočník spomedzi kruhov. Na gólmana Nitry bol každopádne prikrátky.
     
    07:04
    Na prelome minút Nitra puk zaviezola za bránku domácich, kde oň prišla. Oba celky tak tento fakt využili na upokojenie hry a prestriedanie unavených korčuliarov.
     
    07:48
    Lucianimu prihrávka do strany nevyšla, a tak sa Košice dostali do rýchleho brejku. Ani domáci si každopádne presne neprihrali, a tak to skončilo bez streleckého pokusu.
     
    08:28
    Pomerne často sa hra prerušuje, tentokrát sa píska po zakázanom uvoľnení Košíc. Vhadzovať sa bude pred Habalom, Nitra tak bude môcť po prvýkrát vystreliť na bránku.
     
    09:10
    Pacan teraz zaujímavo tečoval strelu spoza kruhov, a to tesne pred Hartzellom. Gólman Nitry na malý moment nevedel, kde sa puk skrýva, napokon ho ale reflexívne vyrazil.
     
    10:04
    Dudášovi puk na útočnej modrej cez čepeľ prepadol, Košice sa tak museli stiahnuť do stredného pásma. Oba celky budú v tejto fáze zápasu striedať počas hry.
     
    10:34
    Košice dali gól!
    Prvú strelu spomedzi kruhov ešte Hartzell vytesnil na následnú dotážku zo strany bol už ale prikrátky. V celej situácii sa najlepšie zorientoval MARTIN NOVOTNÝ, ktorý pridáva prvý košický gól. Asistencie: Filip Vrábeľ, Lukáš Matejka.
     
    11:40
    Hartzell puk zachytil svojou čepeľou a okamžite sa snažil o naštartovanie útočných motorov Nitry. Jeho spoluhráči ale záujem o hru vpredu neprejavili.
     
    12:20
    Košičania dokázali viackrát ohroziť bránku svojho súpera, v ktorej predviedol Hartzell niekoľko dobrých zákrokov. Na opačnej strane sa musí Habal rozcvičovať, stále je totiž bez jediného zákroku.
     
    12:57
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Friedmann – 2 min., napadnutie).
     
    13:20
    Henrich Ručkay sa neunáhlil, skúsene skontroloval priestor pred sebou a puk poslal cez všetky čiary. Nitra zatiaľ striedať nebude.
     
    13:54
    Teraz už ale áno. Košice musia založiť útočnú akciu od Habala.
     
    14:20
    Nitra sa zatiaľ počas tohto oslabenia dobre bráni a súpera do šancí nepúšťa. Košičania majú problém s prechodom cez útočnú modrú čiaru.
     
    14:39
    Už sú domáci pred Hartzellom, chýba tomu ale lepšia strela.
     
    15:00
    Nitra je medzičasom v plnom počte, Košice prvú presilovú hru v zápase v gól nepretavili.
     
    15:18
    Košice sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici Vladislava Habala, už by to chcelo nejaké zakončenie aj na tohto muža.
     
    16:24
    Friedmann zaviezol puk po pravej strane až na zadný mantinel, tam mu ale chýbala podpora zo strany jeho spoluhráčov, a tak musel len odkorčuľovať na hráčsku lavicu.
     
    16:57
    Až teraz prišla prvá strela Nitry na bránku, Habal si pripísal prvý úspešný zákrok.
     
    17:20
    Rozohrávka Pupáka bola značne pretiahnutá. Nitra sa totiž prezentuje vysokou rotáciou korčuliarov na ľadovej ploche, a tak sme sledovali jej ďalšie striedaine.
     
    17:58
    Pacan sa snažil kombinovať so Šoltésom v rohu klziska. Tento priestor ale patril Nitre, ktorá dvojicu košických útočníkov bez väčších problémov odzbrojila.
     
    18:16
    Prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    18:22
    Vhadzovalo sa v stredovom kruhu, k puku sa dostali Košice. Hra v ostatných sekundách poriadne stratila na svojom tempe, keďže ani jeden z celkov nedokázal založiť súvislejšiu útočnú akciu.
     
    19:12
    Kováčik zaviezol puk po pravej strane do útočnej tretiny a individuálnu akciu zakončil aj strelou. Habal mal ale dostatočný rozhľad, a tak puk bez väčších problémov pokryl.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Hlasná siréna v Steel aréne nám ohlásila koniec prvej tretiny, úvodných 20 minút je za nami. Hráči sa do šatní rozídu za priebežného stavu 1:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 9:4

    Druhá tretina sa začne približne o 18:18.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Hlavný arbiter uchopil puk do svojich rúk, prikorčuľoval s ním do stredového kruhu a odštartoval prostrednú časť riadnej hracej doby. Uvidíme, ktorý z celkov zaútočí ako prvý.
     
    20:20
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Čížek – 2 min., faul kolenom).
     
    20:24
    Nitra dala gól!
    Hostia dokázali presilovú hru pretaviť v gól prakticky okamžite, stačili im k tomu len štyri sekundy. Do listiny strelcov sa zapísal MATEJ PAULOVIČ. Asistencie: Matúš Rais, Michal Krištof.
     
    20:44
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    21:42
    Dlho hostia kombinovali, bolo to ale bez presnejšieho streleckého pokusu. Napokon sa Košice v rohu klziska k puku dostali a poslali ho cez všetky čiary.
     
    22:20
    Habal puk vykopol k obrannej modrej čiary, odtiaľ ho už Bača dokázal vytlačiť do bezpečného priestoru.
     
    22:41
    Košičania sa dokonca dostali do protiútoku, ktorý zakončili streleckým pokusom. Vhadzovať sa bude pred Hartzellom, Hričina sa o malý moment vráti na ľad.
     
    22:54
    Puk sa teraz zatrepotal v ochrannej sieti. Stalo sa tak po dotyku nitrianskeho korčuliara, a tak je hra vykázaná do stredného pásma. Habal už hrací predmet stiahol svojou hokejkou späť na ľad.
     
    23:44
    Do protiútoku sa dostali traja hostia, prihrávka Rzavského ale nemala úplne ideálne parametre, a tak sme sa po nej streleckého pokusu nedočkali.
     
    24:40
    Pomerne často prepadávali Košice v strednom pásme, čo využívala Nitra na rýchly prechod do ich tretiny. Domáci si budú musieť dávať na podobné momenty väčší pozor, v opačnom prípade ich môžu ešte poriadne mrzieť.
     
    25:15
    Obrovská šanca Košíc ostala nevyužitá. Jeden z domácich sa teraz medzi kruhmi dostal k puku, nakorčuľoval si pred Hartzella a zakončil, avšak nitrianskeho gólmana trestuhodne neprekonal.
     
    26:06
    Čížek posielal od obrannej modrej vysoký puk, ktorý prepadol cez telo jeho spoluhráča. Napokon sa k nemu dostala až Nitra, tá ale útočnú akciu založiť nedokázala.
     
    26:55
    Puk je v obrannom pásme domácich Košíc, oba celky sa teraz rozhodli prestriedať počas hry.
     
    26:56
    Bránka Nitry opustila po druhýkrát svoje miesto. Postranný arbiter k nej preto prikurčuľoval a vrátil ju do stojana. V zápase sa bude môcť po krátkom prerušení pokračovať.
     
    27:29
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., hrubosť).
     
    27:29
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Cope – 2 min., hrubosť).
     
    28:13
    Čížek teraz pekne odstavil od puku Blackwatera, ktorý sa svojmu súperovi rozhodol súboj neoplatiť. Všetko ale bolo v rámci pravidiel, a tak sa Nitra presilovky dožadovať nemôže.
     
    28:36
    Košice dali gól!
    Domácim sa podarilo po druhýkrát v zápase ujať vedenia. Košičania založili rýchlu akciu, na ktorú nedokázala defenzíva Nitry zareagovať, a tak ťahá Hartzell zo svojej siete aj druhý puk. Presadil sa americký obranca BLAKE KESSEL. Asistencie: David Pacan, Tomáš Klíma.
     
    28:58
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mikúš – 2 min., podrazenie).
     
    29:10
    Nitra puk rýchlo vyhodila, Košice ho zbierajú pri Habalovi.
     
    29:32
    Pacan sa na modrej čiare zbavil dvoch súperov a poslal puk do strany. Jeho spoluhráč ale nestál v ideálnej streleckej pozícii, a tak sme zakončenie nevideli.
     
    29:48
    Dudáš a Cope sa medzičasom vrátili na ľadovú plochu, Košice pokračujú v presilovke piatich proti štyrom.
     
    30:16
    Vhadzovať sa bude v pásme Nitry. Košiciam ale na čepeliach chýba väčšia pohoda, a tak drvivá väčšina ich pokusov míňa priestor troch žrdí.
     
    30:57
    Košice dali gól!
    Tak napokon to domáci v presilovke predsa len stihli. Proti Hertzellovi sa teraz vyrútili v trojici, pričom z ľavej strany zakončoval presne DÁVID ŠOLTÉS. Gólman nemal najmenšiu šancu. Asistencia: Blake Kessel.
     
    31:52
    Nitra ostala stáť v defenzíve, čo sa jej takmer stalo osudným. Domáci sa totiž na malý moment dostali k puku, už však nie k zakončeniu.
     
    32:43
    Štumpf sa pokúšal puk od zadného mantinelu prestrčiť na svojich spoluhráčov, pred bránkou ale pracovala spoľahlivá defenzíva Košíc, ktorá mu to nedovolila.
     
    33:12
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Suja – 2 min., hákovanie).
     
    33:20
    Košice sa rýchlo oslobodili a pred Hartzellom kontrolujú puk.
     
    34:01
    Nitre sa až v tejto chvíli podarilo prejsť útočnou modrou čiarou, avšak v pásme sa stále neusadila. Táto presilovka zatiaľ hosťom príliš nevychádza.
     
    34:20
    Už je Nitra pred Habalom.
     
    34:30
    Zaujímavo teraz zakončoval Ordzovenský, ktorý to mieril k bližšej žrdi. Habal bol ale pozorý a puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    35:04
    Košice sa oslobodili, počas tejto presilovej hry Nitry sa už pravdepodobne nič zaujímavé neudeje.
     
    35:37
    Košičania pokračujú s piatimi korčuliarmi. Oba celky sa v tejto chvíli rozhodli striedať počas hry, zápas mierne stratil na svojom tempe.
     
    36:20
    Kafka nahodil puk na zadný mantinel. Tam ho ešte jeho spoluhráč dokorčuľovať dokázal, prihrávka pred bránku bola ale nepresná. Košice sa tak budú musieť vrátiť do defenzívy.
     
    37:30
    Šedivý zapracoval v defenzíve na výbornú, puk posunul Dudášovi a ten zasa útočníkom Košíc. Výbornou prácou v obrane sa ale prezentovala aj Nitra, ktorá súpera odzbrojila.
     
    38:05
    Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny.
     
    38:15
    Matt Cope strieľal z ľavej strany švihom, Habal ale proti jeho pokusu vystrelil lapačku a s pokojom Angličana v nej puk ukryl. Efektný zákrok.
     
    39:10
    Bránka Nitry opustila pri prečísení Košíc svoje miesto. Domáci sa dožadovali trestného strieľania, nič také sa ale nekoná. Vhadzovať sa bude po ľavici Hartzella.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Zápas dnes plynie pomerne svižne, a tak máme za sebou aj druhú časť riadnej hracej doby. Po 40 odohraných minútach pritom platí stav 3:1.

    Pomer striel po 2. tretine: 25:18

    Tretia tretina sa začne približne o 19:12.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:25
    Záverečná časť riadnej hracej doby sa už začala. Budeme zvedaví, či sa ešte bude skóre výraznejšie meniť, alebo pôjde len o prípadné kozmetické úpravy.
     
    40:45
    Kafka posúval puk medzi kruhy, odkiaľ prišla zaujímavá, ale nepresná strela. O dotážku sa ešte hlásil Jenčík, ktorý Hartzella z veľkého uhla neprekonal.
     
    41:20
    Strela Klímu bola včas zblokovaná a zastavená nitrianskou defenzívou. Hostia potrebujú tvoriť, v úvode záverečnej časti riadnej hracej doby ale na ľade veľa priestoru nedostávajú.
     
    42:07
    Boltun sa síce k puku nedostal, špeciálne ho to ale mrzieť nemuselo. Hostia ho totiž poslali až pred Habala, kde sa ho zmocnili spoluhráči košického útočníka.
     
    42:30
    Zakončenie Klímu spoza obrancu nebolo vôbec márne, Hartzel s ním však rátal, povykročil so svojej bránky a puk pokryl na svojej hrudi. Pekný hokejový moment.
     
    43:30
    Až teraz sa Nitra dostala ku kombinácii v pásme. Tá ale dlho netrvala, keďže priniesla nepresnú prihrávku za kruhy. Oba celky budú striedať počas hry.
     
    44:01
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., sekanie).
     
    44:10
    Košice sa rýchlo oslobodili a poslali puk cez všetky čiary.
     
    44:45
    Nepresná kombinácia NItry, hostia teraz puk len odovzdali súperovi. Takéto momenty ich môžu ešte poriadne mrzieť.
     
    45:23
    A ďalšie vyhodenie puku. Tak táto presilová hra Nitre absolútne nevychádza.
     
    45:40
    Hostia majú výrazné problémy s prechodom cez stredovú červenú čiaru, čo by sa počas presilovej hry stávať nemalo.
     
    45:55
    Košice sa navyše dostali aj do prečíslenia dvoch proti jednému. Po strele prišli aj dve dorážky, hra bola ale prerušená. Hartzell totiž prišiel o svoju masku.
     
    46:05
    Košice pokračujú s piatimi korčuliarmi.
     
    46:47
    Nitra kombinovala v pásme svojho súpera. Dialo sa tak ale len v rohoch klziska, čo rozhodne nie sú ideálne strelecké parkety. Aj preto mohol ostať Habal pokojný.
     
    47:34
    Stále sa hrá v košickom obrannom pásme, stále bez lepšieho zakončenia hosťujúcej Nitry. Tá by potrebovala čo najrýchlejšie skórovať, s pribúdajúcim časom to totiž bude mimoriadne náročné.
     
    48:49
    Hra na malý moment stratila na svojom tempe, čo domácim maximálne vyhovovalo. Košice totiž odišli striedať a podobne reagovali aj hokejisti Nitry.
     
    49:37
    Kafka síce zachytil rozohrávku Hartzella, v pásme ale nemal s kým kombinovať. K puku sa tak dostane opäť Nitra, ktorá bude premýšľať, čo s ním.
     
    50:03
    Do konca riadnej hracej doby už ostáva len necelých 10 minút.
     
    50:04
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bača – 2 min., hákovanie).
     
    50:13
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mezei – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    50:20
    Nitra sa sama a poriadne zbytočne pripravila o možnosť hrať presilovú hru. Hostia si tento zápas a cestu za prípadným vyrovnaním poriadne komplikujú.
     
    50:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., podrazenie).
     
    51:01
    Nitra má k dispozícii presilovú hru štyroch proti trom. To je ideálny formát pre technicky zdatných hokejistov, akí v tíme hostí rozhodne sú.
     
    51:30
    Domáci ale zmenu skóre pripustiť nechcú a dobrým vyhodením puku posielajú súpera až k Hartzellovi.
     
    51:40
    Celá situácia sa v krátkom časovom slede zopakovala ešte raz.
     
    52:26
    Košičania pokračujú vo štvorici, Nitra v pätici. Ďalší formát presilovej hry pre hostí.
     
    52:42
    Ani tento ale hostia nevyužili a v gól nepretavili. Stále tak pokračujeme za stavu 3:1, ktorý posúva k víťazstvu bližšie domáce Košice.
     
    53:38
    Mezei skúsene počkal na svojich spoluhráčov, ktorým odovzdal puk a odišiel striedať. Nitra si ale následne v útočnej tretine nerozumela a o hrací predmet poľahky prišla.
     
    54:30
    Sekundy plynú pomerne rýchlo, dlhší čas sa totiž neprerušovalo. Tento fakt jednoznačne vyhovuje Košiciam, ktoré sa už budú chcieť zamerať na pozornú defenzívu.
     
    55:37
    Vysoká rotácia nitrianskych korčuliarov pokračuje aj v týchto sekundách, hostia sa snažia ušetriť si čo najviac síl na absolútny záver stretnutia. Zároveň by však potrebovali rýchlo skórovať.
     
    56:09
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Košičania strieľajú aj štvrtý gól a sú veľmi blízsko výhry v dnešnom zápase. Do listiny strelcov sa zapísal RICHARD JENČÍK. Asistencie: Tomáš Hričina, Jere Pulli.
     
    57:40
    Zápas sa blíži ku svojmu koncu, skóre sa už pravdepodobne výraznejšie meniť nebude.
     
    58:30
    Máme tu záverečných 90 sekúnd riadnej hracej doby. Nitra puk odovzdala na čepele súpera a odišla striedať. Zdá sa, že hostia už definitívne rezignovali a priznali si dnešnú porážku.
     
    59:20
    Mezei puk sklamane zbiera za bránkou Hartzella a obzerá sa okolo seba. Čakáme na záverečnú sirénu, ktorá ukončí tento zápas.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa dnešný šláger kola meczi celkami HC Košice a HK Nitra, v ktorom domáci porazili svojho súpera pomerom 4:1 a pripísali si tak dôležité tri body do tabuľky.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 30:28

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok piatkového večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:46:51)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 11. Novotný (Vrábeľ, Matejka), 29. Kessel (Pacan, Klíma), 31. Šoltés (Kessel), 57. Jenčík (Hričina, Pulli) – 21. Paulovič (Rais, Krištof)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Čížek, Pulli, Kessel, Bača, Šedivý, Dudáš (A), Matejka, Koch – Kafka, Hovorka (C), Jenčík (A) – Klíma, Pacan, Šoltés – Hričina, Boltun, Suja – Petráš, Vrábeľ, Novotný
    HK Nitra: Hartzell (Foltán) – Mezei (C), Rais, Ordzovenský, Milam (A), Korím, Kováčik (A), Pupák, Šille – Cope, Krištof, Paulovič – Blackwater, Friedmann, Luciani – Kutálek, Mikúš, Ručkay – Rzavský, Šiška, Štumpf

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Gavalier, Bogdaň
    bahis siteleri