Znojmo – Vienna Capitals 3:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
spusu Vienna Capitals
Pátek 06.10.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň jde do vedení v poslední minutě. Hosté soupeře zmáčkli v útočné třetině, KESLEY TESSIER se uvolnil mezi kruhy a vymetl horní část branky. Asistence: Aaron Brocklehurst.
     
    49:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Třiatřicet vteřin po první trefě se sražená střela Yellow Horna dostala v útočném pásmu k volnému RADKU ČÍPOVI, a ten svou druhou brankou zápasu vyrovnává! Zimmermann neměl nárok. Asistence: Colton Yellow Horn, Jan Lattner.
     
    48:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic je to opět jen o jeden gól. Bartoš vyhrál buly čistě na PETRA MRÁZKA, a ten z první prostřelil ke vzdálenější tyči Zimmermanna. Asistence: Colton Yellow Horn, David Bartoš.
     
    39:43
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň dává gól do šatny a jde opět do dvoubrankového vedení. RYAN CONNOR MCKIERNAN dostal přihrávku na modrou čáru a z první poslal kotouč přímo pod horní tyčku Schwarzovy branky. Asistence: Riley Holzapfel, Jerry Pollastrone.
     
    21:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo hned v úvodu druhé třetiny snižuje! Autorem branky je RADEK ČÍP, který obdržel do mezikruží přesnou přihrávku z pravého křidla a ranou z první nedal brankáři šanci. Asistence: Erik Němec, Tomáš Plíhal.
     
    16:51
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hostům přála i trocha štěstí, puk se po ráně od modré odrazil od zadního mantinelu na vrch znojemské branky, přeskočil břevno a pohotový RILEY HOLZAPFEL doklepl z brankoviště za ležícího Schwarze. Asistence: Andreas Nödl.
     
    00:21
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Tak to byla rychlost. Hned při prvním střídání si po pravém křídle najel do pásma loňský nejužitečnější hráč ligy RILEY HOLZAPFEL přesnou střelou k tyči otevírá skóre utkání. Asistence: Taylor Vause.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 22. Číp (Němec, Plíhal), 49. Mrázek (Yellow Horn, Bartoš), 49. Číp (Yellow Horn, Lattner) – 1. Holzapfel (Vause), 17. Holzapfel (Nödl), 40. McKiernan (Holzapfel, Pollastrone), 60. Tessier (Brocklehurst)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Pechek) – Stehlík, Pohl, Lattner, Bořuta, Biro, Šnajnar, Zajíc – Csamangó, Bartoš, Yellow Horn – Němec, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Novák, Guman, Račuk – Špaček.
    spusu Vienna Capitals: Zimmermann (Tschrepitsch) – Brocklehurst, McKiernan, Fraser, Klubertanz, Hackl, Lakos, Bauer, Peter – Pollastrone, Holzapfel, Tessier – Nödl, Vause, Rotter – Wukovits, Sharp, Samson – Hartl, Fischer, Grosslercher.

    Rozhodčí: Fichtner, Lemelin – Gatol, Nemeth

    Diváci: 3704
    bahis siteleri