Chabarovsk – Magnitogorsk 5:4 (po pr.) | Omsk – Barys 3:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 5:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jokerit 0:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Úterý 10.10.2017, 15:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:50 Jevgenij MEDVEDĚV - 3:4
     
    55:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí o 58 sekund později opět snižují na rozdíl jediného zásahu! Od modré čáry nahodil puk na branku JEVGENIJ MEDVEDĚV a puk zapadl ke vzdálenější tyčce hostující svatyně. Karlsson měl zakrytý výhled. Asistence: Alexandr Pěrežogin.
    54:52 Matt FRATTIN - 2:4
     
    54:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Po ráně Ahnelöva se ujal odraženého kotouče Linden Vey. Ten poslal křížným pasem do přečíslení 2 na 1 dvojici MATT FRATTIN – Konstantin Puškarjov. Prvně jmenovaný to vzal na sebe, vystřelil z pravého kruhu a vymetl bližší horní růžek Furchovy branky – 2:4. Asistence: Linden Vey.
    37:23 Pjotr CHOCHRJAKOV - 2:3
     
    37:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    No vida! Domácí už ztrácejí jediný gól! Dmitrij Kugryšev našel z rohu hřiště PJOTRA CHOCHRJAKOVA, který z mezikruží zamířil nad pravý beton Henrika Karlssona. Asistence: Dmitrij Kugryšev.
    32:32 André PETERSSON - 1:3
     
    32:32
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí dočkali! Alexandr Pěrežogin po zavezení puku do útočného pásma uvolnil rozjetého ANDRÉHO PETERSSONA, který dojel ke Karlssonovi a bekhendem zamířil mimo jeho dosah – 1:3. Asistence: Jegor Martynov a Alexandr Pěrežogin.
    23:30 Matt FRATTIN - 0:3
     
    23:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Prosazují se však opět hosté! Linden Vey zamířil za branku, odkud našel zcela nepokrytého MATTA FRATTINA a Dominik Furch se už nestačil přemístit ke své bližší tyčce – 0:3. Asistence: Jordon Southorn a Linden Vey.
    12:16 Pavel AKOLZIN - 0:2
     
    12:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak tohle sehrála čtvrtá formace Barysu náramně! Vladimir Markelov přebral kotouč za brankou a servíroval ho před brankoviště Antonovi Sagadajevovi. Ten se neunáhlil a ještě krásně našel PAVLA AKOLZINA, který měl před sebou odkrytou klec. Hosté Furcha vyšachovali – 0:2. Asistence: Vladimir Markelov a Anton Sagadajev.
    04:50 Nikita MICHAJLIS - 0:1
     
    04:50
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté se trefují těsně po skončení jejich přesilovky! Od modré vypálil Savčenko. Odražený puk sice ještě nedostal za Furcha Pavel Akolzin, ale NIKITA MICHAJLIS už to měl jednoduché, když u tyčky zasunul kotouč za bezmocného Furcha. Asistence: Roman Savčenko a Pavel Akolzin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 33. A. Petersson (Martynov, Pěrežogin), 38. Chochrjakov (Kugryšev), 56. J. Medveděv (Pěrežogin) – 5. Michajlis (Savčenko, Akolzin), 13. Akolzin (Markelov, Sagadajev), 24. Frattin (Southorn, Vey), 55. Frattin (Vey)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv (C), Meňšikov, Berezin, Ahnelöv, Martynov, Minejev, A. Osipov – Lemťugov (A), Chochrjakov, Kugryšev – I. Michejev, Pjanov, Košelev – A. Petersson, K. Semjonov, Pěrežogin (A) – A. Galimov, Stas, Fajzullin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – M. Semjonov, Southorn, Šalapov, Lipin, Polochov, Makljukov, Savčenko (A), Orechov – Frattin, Vey, Puškarjov – V. Nikulin, St. Pierre, Žajlauov – R. Starčenko (A), Gurkov, Michajlis – Akolzin, Sagadajev, Markelov.

    Rozhodčí: Spirin, Ovčinnikov – Semečkov, Biťjukov

    Diváci: 7370
    bahis siteleri