Ústí n/L – Kadaň 9:2 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 6:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Slavia 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Středa 11.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro dnešek ode mne vše. Přeji Vám hezký zbytek večera a u dalších online přenosů Na počtenou! (20:27:15)
     
    Naprosto zasloužená výhra litoměřického celku. V prodloužení dominovali nad svým soupeřem, čehož využil Denis Kusý a získal pro svůj tým dvoubodové vítězství.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 2:3
    Zblokované střely: 0:0
    Vhazování: 1:2
    Trestné minuty: 0:0
     
    Konec zápasu.
     
    62:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Lukáši Nedvídkovi se nepodařilo dohnat DENISE KUSÉHO, který pronikl až k Frodlovi a z mezikruží ho dokázal překonat. Při své premiéře v kališnickém dresu si tedy připsal jeden gól a dvě asistence. Asistence: Aleš Pavlas, Petr Kodýtek.
     
    62:10
    David Kvasnička vyjel s pukem do útočného pásma. Na modré čáře jej přenechal Janu Veselému, který o něj však záhy přišel.
     
    60:59
    Do enormní šance se dostal Lukáš Krejčík. Puk k těsné blízkosti levé tyčce Královy branky protlačit však nedokázal.
     
    60:12
    Petr Kodýtek napadal ve velmi rychlém pohybu rozehrávku sešívaných v obranném pásmu. Nepovedlo se mu to, přesto se litoměřickým hráčům daří držet soupeře ve vlastní třetině.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba bohužel vítěze nepřinesla. Stejně jako předchozí dvě třetiny se oba soupeři snažili o protlačení puku do soupeřovy branky. Oběma týmům se to povedlo vždy jednou.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 8:5
    Zblokované střely: 7:2
    Vhazování: 9:12
    Trestné minuty: 0:4
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:26
    Jan Veselý raději vyhodil puk směrem k Frodlovi, aby ho uklidil před dojíždějícím Janem Holým.
     
    58:18
    Matěj Chalupa se spolu s Petrem Kodýtkem pokoušejí narušit slávistickou rozehrávku v obranném pásmu sešívaných. V jejich činnosti úspěšní nebyli, naopak Slavia se dostala do šance, v niž delší dobu ostřelovala domácího gólmana.
     
    56:40
    Martin Ondráček nahodil puk přes brankoviště v domnění, že ho odsud někdo dorazí za záda Tomáše Krále. Nikdo ze sešívaných však v tomto prostoru nestál, tak puk projel až do rohu.
     
    55:39
    Hra se přesunula po delší době i na druhou stranu, po vhazování si však puk přivlastnil Vítězslav Bílek, který s ním sám vyjel na opačnou stranu ledové plochy.
     
    54:26
    Ondřej Smetana našel kotoučem Filipa Jiráska, který od modré vypálil. Trefil pouze před ním stojícího protihráče.
     
    53:13
    Tomáš Král vyhodil puk k Janu Veselému před dojíždějícím Martinem Ondráčkem. Útočník Slavie se poté otočil směrem k Veselému a snažil se ho přitlačit na mantinel. Spadl však jako první.
     
    51:57
    O další pěknou šanci se postaral Patrik Miškář. Z mezikruží vypálil na Frodla, který se musel po střele natahovat, přesto ji nakonec vykryl.
     
    51:19
    Hosté v plném počtu.
     
    51:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po dlouhé době využitá přesilovka ze strany Litoměřic. Několika křižnými přihrávkami se dostal puk od Ondřeje Smetany přes Jana Veselého k VÍTĚZSLAVU BÍLKOVI, který s ledovým klidem našel volný prostor ve Frodlově brance a uklidil do ní kotouč. Asistence: Jan Veselý, Ondřej Smetana.
     
    50:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Martin Kadlec.
     
    50:45
    Matěj Chalupa se snažil dorazit do branky puk, který se odrazil od mantinelu po nahození Jiřího Jebavého. Bohužel trefil kotouč nepřesně.
     
    50:13
    Denis Kusý nedokázal přesně nahrát. Jeho zťuknutí puku do mezikruží našlo pouze Martina Šagáta. Ten pro změnu nedokázal přesně vystřelit.
     
    48:42
    Lukáš Krejčík drze projel po pravé straně ledové plochy. U mantinelu se dostal do zorného pole Ondřeje Kachyňi, který ihned vyjel proti němu. Akce skončila přenesením hry zpět na Frodla.
     
    48:07
    Hosté v plném počtu.
     
    47:03
    Slavii se povedlo zmírnit napětí před Frodlovou brankou. Aleš Pavlas proto s Ondřejem Kachyňou zahájili ve středním pásmu nový litoměřický útok. Kališníkům se z něj povedlo celkem snadno přejít do útočného pásma, zde však pouze hledali postavení ke střele, k níž se nakonec nedostali.
     
    46:23
    Denis Kusý prověřil střelou z daleka Dominika Frodla. Gólman Slavie střelu zachytil do lapačky.
     
    46:07
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Nedvídek – 2 min., sekání).
     
    45:22
    Ani obdržený gól dnes výborně hrající litoměřické hokejisty nezastavil. Pro gól se snažil velmi drze vyjet Jaroslav Šimeček, který odolal náporu několika hráčů ze strany sešívaných.
     
    45:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tomáš Král si vyjel až za mezikruží obrat o puk MARTINA KADLECE. Ten však využil volného brankoviště a Krále si obhodil. Poté uklidil puk do zcela volné branky. Asistence: Martin Šagát.
     
    43:51
    Jan Veselý nedokázal vybojovat v kruhu před Frodlem puk. Ten propadl dozadu na Marka Ryzáka, od něhož začal další protiútok hostí. K závěrečné střele se dostal David Šafránek, který velmi prudce vypálil. Jeho střela však pouze proletěla podle tyčky a odrazila se od zadního mantinelu.
     
    42:32
    Filip Helt bojuje spolu s Jaroslavem Šimečkem proti násobné přesile slávistických ve středním pásmu. Pokus se jim nakonec podařil, povedlo se jim dostat se ke střele na Frodla. Ten ji bez problémů pokryl.
     
    41:55
    O průnik se pokusili i sešívaní. Jejich šance však byla zastavena v ofsajdu.
     
    41:55
    Dnešní utkání sleduje 1082 diváků.
     
    41:32
    Ondřej Smetana připravil kotouč ve středním pásmu pro Matěje Chalupu. Chalupa poté vyjel sám na bránu a z mezikruží vypálil. Kotoučem trefil vnější tyčku slávistické svatyně.
     
    40:08
    Do závěrečné třetiny vstoupili aktivněji sešívaní, kteří se ihned vydali ke Královi. Litoměřickým se podařilo jejich útok odrazit, naopak samotní dokázali vyjet směrem k Frodlovi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Velmi vyrovnaná část zápasu. Oba týmy se tlačily na soupeřovu bránu a vytvářely si mnoho střeleckých šancí. Prosadit se však povedlo jen Litoměřicím zásluhou Jana Veselého.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 7:6
    Zblokované střely: 2:4
    Vhazování: 8:12
    Trestné minuty: 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:13
    Lukáš Nedvídek předvedl další šanci sešívaných. V těsné blízkosti ho však dokázal zastavit a o střelu připravit Matěj Chalupa.
     
    38:39
    O rozjezd proti Královi se pokusili Martin Ondráček s Martinem Šagátem. Tomáš Král puk zastavil a nechal dojít ke vhazování.
     
    37:45
    Jan Holý nahodil puk zpoza vlastní branky směrem ke Královi. Našel však pouze protihráče, kterým umožnil průnik do vlastního útoku. Filip Jirásek však s Patrikem Miškářem byli zachyceni v ofsajdovém postavení.
     
    34:43
    Filip Jirásek se pokusil o akrobatickou otočku s pukem v útočné třetině mezi kruhy a modrou čárou. Jeho neobratnosti při této činnosti využili hosté, kteří se vydali vstříc Královi. Zde vydrželi po docela dlouhou dobu, ačkoliv se k výraznějšímu ohrožení nedostali.
     
    32:34
    Domácí v plném počtu.
     
    32:31
    Oslabení se zatím Litoměřicím daří, dokonce bojují o posun k Frodlově brance. V tom jsou celkem úspěšní.
     
    31:20
    Slavia se natlačila do útočného pásma. Zde si však místo střeleckého zásahu připsala sestřelecký zásah. Ondřej Kachyňa se po srážce ocitnul vleže na ledové ploše.
     
    30:34
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jiří Jebavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:34
    Hosté v plném počtu.
     
    29:48
    O další pokus se postarali Matyáš Kantner a Petr Kodýtek. Jejich vzájemným překvapením však byla šance odsouzena k zániku.
     
    29:30
    Litoměřice se snaží najít ideální postavení ke střele mnoha nahrávkami. Ondřej Smetana poté vypálil puk na branku od modré čáry. Zde stálo větší množství jeho spoluhráčů, žádný z nich však nedokázal zamířit přesně.
     
    28:34
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Marek Ryzák – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:06
    Filip Helt se pokusil o průnik s Jaroslavem Šimečkem. Šimeček však byl zastaven na modré čáře a obrán o puk.
     
    27:46
    Matyáš Kantner se pokusil o střelu od modré čáry. Ještě před kruhy však puk obrana Slavie vyrazila, kotouč poté letěl do ochranné sítě.
     
    26:31
    Další šance Litoměřic! Zpoza brány našel Vojtěch Komárek Filipa Jiráska. Jirásek poté z těsné blízkosti brankoviště se pokusil umístit puk do otevřeného prostoru mezi tyčí a Frodlem, Gólman sešívaných se však včas přesunul a skulinu zacelil.
     
    26:10
    O další drzý průnik kališníku se pokusil Filip Helt, jehož držel v sevření Ondřej Kopta. Kališníci se poté dostali ke střele, kterou však Frodl pokryl.
     
    25:15
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Souhra Per Excellence! Denis Kusý vyjel sám k pravému kruhu, kde si obhodil Jana Nováka a našel s pukem JANA VESELÉHO. Veselý poté bez problémů poslal puk za Frodlova záda. Asistence: Denis Kusý, Vítězslav Bílek.
     
    24:26
    Pavel Kolařík zastavil slibně se rozvíjející šanci litoměřického týmu. Dostal se těsně před Vítězslava Bílka, který v tu dobu držel puk, a obral ho o něj. Sám poté nastartoval přesun Slavie směrem ke Královi.
     
    23:34
    O další protiútok Stadionu se pokusil Vojtěch Komárek s Patrikem Miškářem. Zblokovanou Komárkovu střelu dokázal Frodl celkem bez problémů pokrýt.
     
    22:05
    Martin Jandus se pokusil za brankou najít Jiřího Jebavého. I když s tečí, přesto se mu to povedlo. Jebavý poté nahodil puk přes délku celého hřiště do opačného rohu. Zde byl u něj rychleji Marek Ryzák.
     
    20:56
    Matyáš Kantner si neustále najíždí pro puk za modrou čáru do útočné třetiny, nemůže se k němu však dostat. Poté se k šanci odhodlali hosté, jejich průnik byl zastaven velmi brzy díky ofsajdu.
     
    20:08
    Úvodní buly získali sešívaní, kteří ihned vyjeli směrem k Frodlově brance. Zde se k nim však sjeli i domácí, kteří blokovali jejich rozehrávku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodu i v závěru první třetiny byla k vidění herní převaha sešívaných. Hranice mezi jejich aktivní hrou by se dala vymezit jejich oběma góly. V mezidobí však měli naprostou převahu domácí hokejisté.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 17:9
    Zblokované střely: 7:4
    Vhazování: 12:15
    Trestné minuty: 2:4
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Slavia se v závěrečných momentech snaží navýšit vedení častými průniky do útočného pásma. Žádný z nich však nebyl tak precizní, aby ohrozil branku Krále.
     
    18:57
    Vítězslav Bílek tečoval nahrávku Denise Kusého z levé strany. Dominik Frodl však včas vystrčil proti střele beton a vyrazil ji.
     
    17:46
    Slavia okupuje útočné pásmo. Martin Kadlec však nedokázal správně převzít puk z rozehrávky těsně před brankovištěm, proto se kališníkům povedlo na malou chvíli vyrazit i s kotoučem ven. Rychle však byli navráceni zpět.
     
    16:49
    Obrovská příležitost Matěje Chalupy! Rozjel se sám proti Frodlovi, nedokázal ale správně načasovat moment střely. Puk mu tedy sjel pouze po hokejce za branku.
     
    15:39
    Po delším útlumu, jako by Slavii gól nabudil a znovu se dostává do šancí jako v úvodu třetiny. Ovšem ani Litoměřice se nechtějí vzdát, proto vidíme oboustranně útočný hokej.
    14:37 Jan NOVÁK - 1:2
     
    14:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Od modré nahodil Ondřej Kopta puk směrem ke Královi, ten se poté odrazil k JANU NOVÁKOVI. poté jen lehkou tečí uklidil kotouč do Královy svatyně. Asistence: Ondřej Kopta.
     
    14:26
    Domácí v plném počtu.
     
    14:13
    Hosté v plném počtu.
     
    13:22
    Slavii se podařilo zmírnit napětí ve vlastním obranném pásmu. Ondřej Smetana proto s Davidem Kvasničkou zahájili další šanci kališníků. Proti té se však Vršovičtí rozjeli a snažili se ji blokovat.
     
    12:38
    Při hře čtyři na čtyři se Slavia na malou chvíli usadila v útočném pásmu. Rychle však byla vytlačena zpět před Frodlovu branku, kde naopak kališníci rozjeli další útok.
     
    12:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Veselý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:13
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Drtina – 2 min., podražení).
     
    11:48
    Ani po vyrovnaní početních sil se Slavii nedaří vytlačit litoměřické z pásma. Naopak umožnili Jaroslavu Šimečkovi najít Filipa Helta před brankovištěm. Helt však nezamířil přesně.
     
    11:33
    Hosté v plném počtu.
     
    11:04
    Slavii se daří odrážet litoměřické pokusy o vystřelení. Přesto nedokázali zamezit přihrávce Jana Veselého na Vítězslava Bílka, která mířila přes prostor brankoviště přímo k Bílkovi na dorážku. Domácí útočník však trefil pouze tyčku.
     
    10:15
    Během přesilovky se Stadion odhodlal k dalšímu útoku. I tentokrát však narazil na neprůstřelného Dominika Frodla.
     
    09:33
    David Šafránek doslova sestřelil na modré čáře rozjetého Denise Kusého, za což si vysloužil dvouminutový trest za podražení.
     
    08:45
    Litoměřickým se vyvedl další atak na Frodlovu branku. Ovšem několikeré množství střel v podání trojice Komárek – Miškář – Jirásek dokázal gólman Slavie zastavit.
     
    07:40
    Poté, co Tomáš Král zachytil střelu Martina Ondráčka i několik dalších dorážek, vyprovokoval Ondráček menší šarvátku s jeho bývalými spoluhráči v kališnickém dresu. Velmi rychle ji utnuli sudí.
     
    06:52
    Aleš Pavlas nabil Vítězslavu Bílkovi ke střele. Místo toho se však k nejlepšímu kanonýrovi litoměřického celku sjela slávistická obrana, díky které byl Bílek nucen puk odhodit na Kusého. Nová akvizice litoměřických poté Frodla prověřila, ne však s přílišným účinkem.
     
    06:04
    Nápor Litoměřic na malý moment ustal po souhře exlitoměřického dua Nedvídek – Kopta, které se přesunulo směrem ke Královi. Zde neudělalo mnoho vzruchu, kotouč se k samotnému Královi vůbec nedostal.
     
    05:00
    Josef Stříbrný se po vhazování ve středním pásmu rychle rozjel směrem k Frodlovi. Sám byl v šanci neúspěšný, přesto se Litoměřicím povedlo na gólmana sešívaných vyslat několik nebezpečných střel. Dominik Frodl však dokázal všechny vyrazit.
    04:12 Martin JANDUS - 1:1
     
    04:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se ale nevzdávají a rychle na gól odpověděli. MARTIN JANDUS si najel z kruhu směrem k brance Dominika Frodla, z těsné blízkosti uklidil puk k tyči. Asistence: Denis Kusý, Vítězslav Bílek.
    03:30 Lukáš NEDVÍDEK - 0:1
     
    03:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Co se sešívaným nepovedlo před malou chvílí, povedlo se nyní. Z velmi podobné situace dokázal procedit puk za Králova záda LUKÁŠ NEDVÍDEK. Asistence: Ondřej Kopta
     
    02:57
    Slavia v náporu nepolevuje! Proti Královi se rychle rozjel Martin Kadlec, gólman Litoměřic však včasným vyjetím puk zastavil.
     
    02:25
    Alešovi Pavlasovi s Janem Strejčkem se povedlo obrat slávisty o puk na úrovni modré čáry. Díky nepřesnému zachycení kotouče ze strany litoměřického kapitána však útok Slavie pokračoval.
     
    01:29
    První velká šance ze strany sešívaných. Martin Ondráček se pokusil obhodit si Královu branku. Ten se však hbitým pohybem včas přesunul a kotouč zastavil.
     
    00:15
    Stadion začal úvod třetiny aktivněji. Od počátku se tlačí do útočného pásma, kam se ale nemohou dostat. Slávistická obrana se snaží soupeře obrat o puk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Kachyňa, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Kantner, Kodýtek, M. Chalupa – Stříbrný, J. Šimeček, Helt – Komárek, Miškář, Jirásek.

    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina, J. Novák, Kasík, J. Holý, Ryzák, Kolařík – Vracovský, Nedvídek, Kopta – L. Krejčík, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Krliš, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Wagner, Škrobák – Toman, Coubal.
     
    Vzájemný duel bude významný pro celou řadu hráčů Slavie. Pražané totiž začali spolupracovat s extraligovým Mountfieldem HK, se kterým loni spolupracovaly právě Litoměřice. Z toho důvodu se z Kalich Areny do Edenu přesunuli Jindřich Barák, Ondřej Kopta a Lukáš Nedvídek. Z hostování v Litoměřicích se do Slavie před sezónou vrátil Martin Ondráček. Poslední hráč s litoměřickou minulostí v kádru Slavie je Zdeněk Doležal, který do Edenu přišel z ústeckého Slovanu. V obráceném gardu se představí Jaroslav Kalla a Tomáš Král.
     
    HC Slavia Praha
    (5-0-0-6, 15 b., 10. místo)

    Po loňském semifinále zatím Slavia nenavázala úspěšností na předchozí sezónu. Slavia se delší dobu držela ve spodních patrech tabulky, nyní se částečně začala zvedat a blížit se výše ke středu tabulky. Na rozdíl od Litoměřic má Slavia celkem vyrovnaný počet výher venkovních i domácích. Sešívaní dokázali zvítězit v Kadani, Vsetíně a Ústí nad Labem. Domácí zápasy ovládli proti Havířovu a Přerovu.


    Hráčské statistiky:

    Nejproduktivnější hráči
    Jiří Drtina (4+7) – 11 bodů
    Lukáš Krejčík (4+3) – 7 bodů
    Zdeněk Doležal (3+4) – 7 bodů

    Nejlepší střelci
    Jiří Drtina – 4 trefy
    Lukáš Krejčík – 4 trefy
    Zdeněk Doležal – 3 trefy
    Zdeněk Kubica – 3 trefy

    Nejlepší nahrávači:
    Jiří Drtina – 7 asistencí
    David Šafránek – 7 asistencí
    Martin Šagát – 5 asistencí

    Brankářské statistiky
    Dominik Frodl – 7 záp. | prům. 2,00 | úsp. 92,39%
    Patrik Polívka – 4 záp. | prům. 2,76 | úsp. 87,36%

    Nejtrestanější hráči
    Marek Ryzák – 25 TM
    Jan Holý – 10 TM
    Jaroslav Kasík – 10 TM
    Zdeněk Doležal – 10 TM
    Jan Novák – 10 TM


    Týmové statistiky:

    Vstřelené góly: 27
    Obdržené góly: 24
    Úspěšnost přesilovek: 19,64%
    Ubráněná oslabení: 85,00%
    Průměrná domácí návštěvnost: 803
     
    HC Stadion Litoměřice
    (4-1-2-4, 17 b., 7. místo)

    Hráči Litoměřic do nové sezóny zprvu vstoupili velmi úspěšně. Ještě před třemi koly ztráceli pouze dva body na vedoucí celky tabulky. Od té doby však jejich výkony stagnovaly a kališníci začali stále více ztrácet body, odstup od čelních pozic se též zvyšoval. Litoměřickým se paradoxně více daří ve venkovním prostředí, povedlo se jim zvítězit v Prostějově, Třebíči a v Přerově. Doma si zatím plný bodový zisk připsali proti Kadani.


    Hráčské statistiky:

    Nejproduktivnější hráči
    Vítězslav Bílek (5+3) – 8 bodů
    Aleš Pavlas (1+7) – 8 bodů
    Ondřej Smetana (2+6) – 8 bodů

    Nejlepší střelci
    Vítězslav Bílek – 5 tref
    Matěj Chalupa – 5 tref
    Jan Veselý – 3 trefy
    Filip Jirásek – 3 trefy

    Nejlepší nahrávači
    Aleš Pavlas – 7 asistencí
    Ondřej Chalupa – 6 asistencí
    Vítězslav Bílek – 3 asistence

    Brankářské statistiky
    Milan Klouček – 6 záp. | prům. 3,19 | úsp. 87,92%
    Tomáš Král – 3 záp. | prům. 1,32 | úsp. 95,51%
    Martin Michajlov – 2 záp. | prům. 2,02 | úsp. 91,67%
    Patrik Rybár – 1 záp. | prům. 2,00 | úsp. 94,29%

    Nejtrestanější hráči
    Martin Havelka – 39 TM
    Jan Veselý – 18 TM
    Martin Jandus – 18 TM


    Týmové statistiky:

    Vstřelené góly: 29
    Obdržené góly: 29
    Úspěšnost přesilovek: 5,97%
    Ubráněná oslabení: 84,38%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1069
     
    Přeji příjemné hokejové odpoledne! V rámci 12. kola WSM Ligy se proti sobě postaví HC Stadion Litoměřice a HC Slavia Praha. Oba celky proti sobě ještě nenastoupily.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Jandus (Kusý, Bílek), 26. J. Veselý (Kusý, Bílek), 52. Bílek (J. Veselý, Smetana), 63. Kusý (Pavlas, Kodýtek) – 4. Nedvídek (Kopta), 15. J. Novák (Kopta), 46. M. Kadlec (Šagát)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Kachyňa, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jebavý, Jandus – Kusý, J. Veselý, Bílek – Kantner, Kodýtek, M. Chalupa – Stříbrný, J. Šimeček, Helt – Komárek, Miškář, Jirásek.
    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – J. Drtina, J. Novák, Kasík, J. Holý, Ryzák, Kolařík – Vracovský, Nedvídek, Kopta – L. Krejčík, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Krliš, Furch, Šteiner.

    Rozhodčí: Wagner, Škrobák – Toman, Coubal

    Diváci: 1082
    ocianews.com