Košice – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Trenčín – Žilina 7:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:0 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK Poprad
sk Pátek 20.10.2017, 18:30 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Do konca zápasu zostáva presne päť minút a domáci hokejisti už vedú päťgólovým rozdielom. Eduard Šimun zachytil puk na modrej čiare, následne ho poslal na hokejku ARTURSA SALIJU, ktorý utešenou strelou prekonal Corbeila. Asistencie: Eduard Šimun a Adam Zbořil.
     
    53:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Domáci hokejisti po reklamnej prestávke strieľajú ďalší gól. Ruský útočník ARTEM DUBININ získal puk za bránou súpera, následne sa natlačil pred brankára Mathieua Corbeila a zasunul puk do siete. Asistencie: Branislav Fábry a Róbert Lantoši.
     
    29:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tréner hostí Marcel Ozimák si berie oddychový čas, pretože jeho tím tretíkrát v zápase inkasuje. Mathieu Corbeil strelu Štěpána Novotného od modrej čiary len vyrazil pred seba, čím ponúkol gólovú dorážku ADAMOVI ZBOŘILOVI. Asistencie: Štěpán Novotný a Jiří Cetkovský.
     
    27:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Parádnu krížnu prihrávku tentokrát vymyslel ruský útočník Artem Dubinin. Na jeho pas si nakorčuľoval obranca SAMUEL HAIN a strelou z ľavej strany do odkrytej brány skóroval. Asistencie: Artem Dubinin a Branislav Fábry.
     
    10:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v dnešnom dueli. Pri avizovanom treste dostal krásnu krížnu prihrávku do priestoru pravého kruhu na vhadzovanie VLADIMÍR ŠKODA a strelou z prvej prekonal Mathieua Corbeila. Asistencie: Rastislav Špirko a Štěpán Novotný.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 11. Škoda (Špirko, Novotný), 28. Hain (Dubinin, Fábry), 30. Zbořil (Novotný, Cetkovský), 54. Dubinin (Fábry, Lantoši), 55. Salija (Šimun, Zbořil)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč – Plašil, M. Jass, Salija, Prapavessis, Hruška, Kovačevič, Hain, Novák – Raenko, Špirko, Škoda – Cetkovský, Novotný, Zbořil – K. Jass, Šimun, Varga – Fábry, Dubinin, Lantoši.
    HK Poprad: Corbeil – Fabian, Davydov, Brejčák, Jáchym, McDowell, Šterbák, Zadražil – Majdan, Heizer, Vartovník – Svitana, Mlynarovič, Matej Paločko – Bondra, Lichanec, Matúš Paločko – Olejník, Ježek, Martančík.

    Rozhodčí: Peter Stano, Vladimír Fridrich – Šimon Synek, Lukáš Kacej.
    bahis siteleri