Košice – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Detva – Nitra 0:7 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Trenčín – Žilina 7:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 5:0 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK Poprad
sk Pátek 20.10.2017, 18:30 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:50
    Domáci hokejisti mali ďalšiu šancu na strelenie gólu. Z priestoru medzi kruhmi zakončoval z prvej Samuel Hain, ale jeho pokus mieril po zásahu Mathieua Corbeila na ochrannú sieť.
     
    56:17
    Spomínané vylúčenie je v týchto chvíľach realitou. Na trestnú lavicu smeruje Patrik Svitana, ktorý na začiatku tretej tretiny mohol zdramatizovať dnešný zápas. Teraz dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    55:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Do konca zápasu zostáva presne päť minút a domáci hokejisti už vedú päťgólovým rozdielom. Eduard Šimun zachytil puk na modrej čiare, následne ho poslal na hokejku ARTURSA SALIJU, ktorý utešenou strelou prekonal Corbeila. Asistencie: Eduard Šimun a Adam Zbořil.
     
    53:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Domáci hokejisti po reklamnej prestávke strieľajú ďalší gól. Ruský útočník ARTEM DUBININ získal puk za bránou súpera, následne sa natlačil pred brankára Mathieua Corbeila a zasunul puk do siete. Asistencie: Branislav Fábry a Róbert Lantoši.
     
    49:45
    Popradčania mali tretiu veľkú šancu na skórovanie v tretej tretine. Vo vlastnom oslabení sa dostal do brejkovej situácie Juraj Majdan, natlačil sa pred Vladimíra Kováča, no ten dnes zatiahol roletu.
     
    48:40
    Poprad sa presilovej hre súpera ubránil, no v krátkom časovom slede je tu ďalšie jeho oslabenie. Na trestnú lavicu odchádza Lukáš Vartovník – dve minúty za podrazenie.
     
    46:20
    Prvýkrát si v dnešnom zápase zahrajú presilovú hru aj domáci hokejisti. Na trestnú lavicu putuje obranca James McDowell, ktorý dostáva menší trest za podrazenie.
     
    44:08
    Poprad bude mať výhodu ďalšej presilovej hry. Na trestnú lavicu si už sadá Branislav Fábry, ktorý dostáva menší trest za podrazenie. Treba ale dodať, že Kamzíkom dnes početné výhody absolútne nejdú.
     
    41:04
    Poprad mal veľkú šancu streliť svoj prvý gól v zápase. Po peknej výmene puku zakončoval z dobrej pozície na pravej strane Patrik Svitana, ale jeho strelu dokázal vyraziť Vladimír Kováč.
     
    37:00
    Poprad sa mohol vrátiť do zápasu, no v početnej výhode o dvoch mužov nevyužil veľkú šancu Lukáš Vartovník. Brankár Vladimír Kováč strelu od modrej čiary len vyrazil, no útočník hostí následne mieril vedľa brány.
     
    36:34
    Poprad bude hrať presilovú hru piatich proti trom. Na trestnú lavicu putuje za hákovanie aj Branislav Fábry. Domáci tréner sa síce rozčuľuje, no trest je na základe opakovaných záberov udelený správne.
     
    35:07
    Mathieu Corbeil teraz vyšiel za svoju bránu, kde ho však tvrdo zasiahol Artem Dubinin. Hlavný rozhodca okamžite zdvihol svoju pravicu a bude vylučovať. Domáci útočník napokon dostáva len menší za napadnutie.
     
    29:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tréner hostí Marcel Ozimák si berie oddychový čas, pretože jeho tím tretíkrát v zápase inkasuje. Mathieu Corbeil strelu Štěpána Novotného od modrej čiary len vyrazil pred seba, čím ponúkol gólovú dorážku ADAMOVI ZBOŘILOVI. Asistencie: Štěpán Novotný a Jiří Cetkovský.
     
    27:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Parádnu krížnu prihrávku tentokrát vymyslel ruský útočník Artem Dubinin. Na jeho pas si nakorčuľoval obranca SAMUEL HAIN a strelou z ľavej strany do odkrytej brány skóroval. Asistencie: Artem Dubinin a Branislav Fábry.
     
    26:38
    Nové Zámky už hrali v plnom počte hráčov na ľade, no hostia sa predsa len dostali do šance. V priestore medzi kruhmi dostal veľa priestoru Peter Lichanec, ale jeho pokus švihom dokázal zneškodniť Vladimír Kováč.
     
    24:23
    Poprad dostáva výhodu druhej presilovej hry v dnešnom dueli. Na trestnú lavicu putuje za mohutného piskotu domácich fanúšikov Arturs Salija. Lotyšský obranca dostáva menší trest za hrubosť.
     
    12:01
    Poprad bude mať možnosť vyrovnať skóre zápasu v početnej výhode. Na trestnú lavicu putuje Michal Novák, ktorý hokejkou zasiahol do tváre Lukáša Olejníka. Napokon dostáva len menší trest.
     
    10:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v dnešnom dueli. Pri avizovanom treste dostal krásnu krížnu prihrávku do priestoru pravého kruhu na vhadzovanie VLADIMÍR ŠKODA a strelou z prvej prekonal Mathieua Corbeila. Asistencie: Rastislav Špirko a Štěpán Novotný.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 11. Škoda (Špirko, Novotný), 28. Hain (Dubinin, Fábry), 30. Zbořil (Novotný, Cetkovský), 54. Dubinin (Fábry, Lantoši), 55. Salija (Šimun, Zbořil)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč – Plašil, M. Jass, Salija, Prapavessis, Hruška, Kovačevič, Hain, Novák – Raenko, Špirko, Škoda – Cetkovský, Novotný, Zbořil – K. Jass, Šimun, Varga – Fábry, Dubinin, Lantoši.
    HK Poprad: Corbeil – Fabian, Davydov, Brejčák, Jáchym, McDowell, Šterbák, Zadražil – Majdan, Heizer, Vartovník – Svitana, Mlynarovič, Matej Paločko – Bondra, Lichanec, Matúš Paločko – Olejník, Ježek, Martančík.

    Rozhodčí: Peter Stano, Vladimír Fridrich – Šimon Synek, Lukáš Kacej.
    bahis siteleri