Opava – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Řisuty – Trutnov 1:0 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:6 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:2 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:3 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 3:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 3:5 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Tábor – Nymburk 2:3 (po pr.) | Letňany – Most 1:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HC Most
Sobota 21.10.2017, 18:40 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Most právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Tomáši Rodovi napoprvé nevyšel boj o kotouč s obráncem na levém křídle. Následně ale po zavezení do útočné třetiny sebral puk Daniel Hora, po němž se skrze střední pásmo probil Vojtěch Kubinčák. V rohu poté předal "gólovou" na hůl ALEŠE MACHÁČKA, který si s prázdnou kasu věděl rady! Asistence: Vojtěch Kubinčák a Daniel Hora.
     
    49:44
    Most právě vstřelil branku!
    Už jsem pro vás měl rozepsaný příspěvek o zmařené šanci domácích, když v tom okamžení šly veškeré slovní hříčky k úplně jinému adresátovi. Byl jím opět ONDŘEJ SÝKORA, který po vysunutí Danielem Horou projel po levém mantinelu a po několika kličkách překonal snažícího se Petra Hamalčíka! Asistence: Daniel Hora a Radek Fojt.
     
    46:03
    Most právě vstřelil branku!
    Přátelé, tohle byla paráda! Domácí kombinovali v útočném pásmu, ale na zadním mantinelu přišli o puk. Z toho všeho pak vznikl rychlý brejk Mosteckých, který byl zakončený gólově! Jindřich Sklenička sebral kotouč spolu s Václavem Cestrem a vyslal do brejku ONDŘEJE SÝKORU, který si to sám štrádoval "gerade aus" na Petra Hamalčíka, kterého pokořil naprosto milimetrovou střelou do horního růžku. Bravurně vyslaný touš břinkl o růžek a zapadl za brankovou čáru! Jak budou reagovat domácí? Asistence: Václav Cestr a Jindřich Sklenička.
     
    33:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba mostecké defenzivy dala Letcům šanci, po níž máme na severním předměstí Prahy vyrovnáno! Frank Kučera obral na modré protihráče a projel po pravém mantinelu do pásma. Touš pak naservíroval na hůl DOMINIKA VOLKA, který nejprve trefil klečícího Kuchaře do betonu, avšak z dorážky už rozjásal své spoluhráče! Asistence: Frank Kučera.
     
    24:18
    Most právě vstřelil branku!
    Máme zde první branku dnešního duelu! Obrana Letňan nyní hodně zaspala a nechala až příliš prostoru svému soupeři. Patrik Lidák vypálil na branku, Petr Hamalčík vyrazil kotouč před sebe, kde hned třikrát dorážel ALEŠ MACHÁČEK. Bez jakéhokoliv zásahu defenzivy pak nakonec došťouchal touš až do sítě! Asistence: Patrik Lidák a Adam Kellerstein.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Volek (F. Kučera) – 25. Macháček (Lidák, Kellerstein), 47. Sýkora (Cestr, Sklenička), 50. Sýkora (Hora, Fojt), 59. Macháček (Kubinčák, Hora)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Uhlíř, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora "C", Šefl, Hlaváček, Lidák, Cestr, Míka, Sklenička – Rod "A", Sýkora, Kubinčák "A", Macháček, Alinč, Kellerstein, Kuchta, Fojt, Kohút, Tuček, Hajšman.
    Trenér: Jan Alinč.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Schopf, Kryštof Ovsík
    bahis siteleri