Lipt. Mikuláš – Detva 6:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:3 (kon.)
Žilina – Košice 2:3 (kon.) | Poprad – Zvolen 1:4 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
3:4 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 22.10.2017, 16:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:41
    Trenčín dal gól!
    Domáci prepadli v útočnom pásme a hostia sa rútili v trojici proti Pukákovi a Lawsonovi. Po strele sa puk dostal späť pred bránku odkiaľ ju za bránkovú čiaru dopravil JURAJ BEZÚCH a rozhodol o víťazovi stretnutia. Asistencie: Matúš Holenda, Peter Olvecký.
     
    63:41
    Trenčín strelil gól. Avšak jeho platnosť sa bude posudzovať s videorozhodcom.
     
    61:23
    Domáci sa v dvojici rútili na Valenta. Paulovič prihral Krištofovi a ten nepochopitelne namiesto zakončenia do odkrytej bránky prihral späť svojmu spoluhráčovi, ktorý sa však už ocitol za bránkou.
     
    56:50
    Mikuš sa ocitol osamotený s pukom medzi kruhmi a strelou švihom trafil pravú tyčku hosťujúcej bránky.
     
    44:31
    Trenčín dal gól!
    Dukle sa v úvodných piatich minútach tretej tretiny podarilo vyrovnať a z 0:3 je razom 3:3. MICHAL HLINKA sa na ľavej strane zbavil padajúceho Krištofa, dostal priveľa priestoru a strelou pod hornú tyčku strelil tretí gól hostí. Asistencie: Tibor Varga
     
    42:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla znižuje na rozdiel jedného gólu po rýchlej akcii, strele a Holend, vyrazení puku Lawsonom iba pred seba a pohotovej dorážke MAREKA HECLA. Asistencie: Matúš Holenda, Ondrej Mikula.
     
    38:56
    Hostia si zahrajú ďalšiu presilovku pri vylúčení Pauloviča.
     
    36:38
    Trenčín dal gól!
    Trenčín znižuje stav stretnutia na rozdiel dvoch gólov po tom, čo úspešným strelcom bol MICHAL HLIKNA. Hostia zahrali presilovku veľmi jednoducho, kedy poslali od modrej čiary jednoduchú strelu, ktorá bola pred domácicm brankárom zrejme tečovaná. Asistencie: Peter Fruhauf, Tomáš Bulík.
     
    35:57
    Trenčín má šancu znížiť pri vylúčení Mikúša za držanie.
     
    34:14
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči pridávajú tretí gól po tom, čo od modrej MITCH VERSTEEG poslal puk pred Valenta a ten na radosť domácich divákov skončil za brankárom hostí. Asistencie: Daniel Rzavský.
     
    32:09
    Nitra dala gól!
    Ukážková akcia domácich priniesla druhý gól v bránke hostí. Domáci sa dostali do prečíslenia, Jakub Ručkay sa neulakomil na zakončenie a prihral na KAROL CSÁNYIHO, ktorý nabiehal z druhej vlny a ten nemal problém prekonať odkrytú bránku hostí. Asistencie: Jakub Ručkay.
     
    30:36
    Veľká šanca hostí. Po Fruhaufovej prihrávke Hlinka netrafil odkrytú domácu bránku.
     
    29:17
    Rovnaký trest inkasoval aj Bohunický.
     
    29:17
    Mezei inkasoval dvojminútový trest.
     
    21:55
    Hostia si dokonca takmer strelili vlastný gól po tom, čo Starosta chyboval v obrannom pásme. Valent však pohotovo zasiahol.
     
    20:47
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú aj hostia pri vylúčení Blackwatera za hákovanie.
     
    10:54
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Olveckého.
     
    09:01
    Hostia mohli vyrovnať, podobná ako pri domácom góle. Prihrávka na pravú stranu a Starostova strela z prvej. Lawson sa stihol včas presunúť a pripísal si dobrý zákrok.
     
    07:29
    Nitra dala gól!
    Úvodný gól stretnutia padol z hokejky TOMÁŠA MIKÚŠA, ktorý zúžitkoval skvelú Blackwaterovu prihrávku z pravej strany a strelou z prvej nedal šancu brankárovi hostí. Asistencie: Judd Blackwater, Henrich Ručkay.
     
    04:22
    Domáci v prečíslení, Mikušovu dobrú prihrávku nezužitkoval Henrich Ručkay.
     
    03:07
    Mezei chyboval v obrannom pásme, Varga sa zmocnil puku, rútil sa na domáceho brankára. Lawson si však so strelou pomedzi betóny poradil a podržal svoje mužstvo.
     
    01:41
    Jakub Ručkay vybojoval prvú presilovku pre domácich pri faule Pardavého za hákovanie.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 8. Mikúš (Blackwater, Ručkay H.), 33. Csányi (Ručkay J.), 35. Versteeg (Rzavský) – 37. Hlinka (Fruhauf, Bulík), 43. Hecl (Holenda, Mikula), 45. Hlinka (Varga), 63. Bezúch (Holenda, Olvecký)


    HK Nitra: Lawson (Laco) – Mezei, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Kuzma, Versteeg, Korím, Pupák – Kutálek, Krištof, Paulovič, Blackwater, Mikúš, Ručkay H., Rzavský, Ručkay, Csányi, Šille, Ondrušek, Štumpf
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Themár, Starosta, Cebák, Fruhauf, Holenda, Bohunický, Švec, Trška – Bezúch, Olvecký, Sojčík, Varga, Bulík, Hlinka, Hecl, Dlouhý, Mikula, Hudec, Pardavý, Gašparovič

    Rozhodčí: Smetana, Baluška – Šefčík, Nagy

    Diváci: 3033
    bahis siteleri