Lipt. Mikuláš – Nitra 1:2 (kon.) | Košice – Trenčín 5:1 (kon.) | Detva – Poprad 7:3 (kon.)
Nové Zámky – Žilina 0:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 27.10.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Košice dali gól!
    Posledný klinec do trenčianskej rakvy, Košice vedú 5:1. Za strelca gólu je označený MAREK HOVORKA. Asistencia: Patrik Koyš.
     
    49:01
    Trenčín dal gól!
    Trenčania zaznamenali čestný úspech a prekonali Joakima Lundströma v košickej bránke. Presadil sa ADAM ŠPANKOVIČ. Asistencie: Ján Pardavý, Peter Sojčík.
     
    34:31
    Košice dali gól!
    Domáci skórovali z jedinej šance počas tejto presilovky, a to v momentke. keď sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Presne v ňom namieril TOMÁŠ HRIČINA, ktorý si pripísal svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Ladislav Nagy, Eduard Šedivý.
     
    28:12
    Košice dali gól!
    A už je to 3:0. Košice sa zásluhou Šedivého presunuli do útočného pásma, kde dokonalým spôsobom zaskočili obranu Trenčína a skórovali. Tentokrát sa presadil PETR KAFKA. Asistencie: Marek Hovorka, Patrik Koyš.
     
    12:21
    Košice dali gól!
    Košičania vedú už o dva góly, keď využili výhodu presilovej hry. Prvú strelu od modrej ešte Valent vyrazil, na následnú dorážku bol už ale prikrátky. Do listiny strelcov sa zapísal TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie: Ladislav Nagy, Eduard Šedivý.
     
    02:53
    Košice dali gól!
    Košice sa dostali do vedenia, a to po skvelej práci FILIPA VRÁBEĽA! Zdalo sa, že ten puk do siete napokon do siete neprepadne, dezorientovaný Valent ho už ale zachytiť nedokázal. Asistencie: Jakub Suja, Šimon Petráš.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Vrábeľ (Suja, Petráš), 13. Hričina (Nagy, Šedivý), 29. Kafka (Hovorka, Koyš), 35. Hričina (Nagy, Šedivý), 60. Hovorka (Koyš) – 50. Špankovič (Pardavý, Sojčík)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Dudáš, Bača, Čížek, Pulli, Kessel, Koch, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Koyš, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Klíma – Petráš, Suja, Vrábeľ
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Kozák, Starosta, Frühauf, Cebák, Bohunický, Holenda, Themár, Kukuča – Sojčík, Pardavý, Hecl – Hudec, Bulík, Varga – Mikula, Dlouhý, Gašparovič – Jakubec, Kováčik, Špankovič

    Rozhodčí: J. Konc, Goga – Smrek, Kacej
    bahis siteleri