Maccabi Tel Aviv – Astana 0:1 (kon.) | Slavia – Villarreal 0:2 (kon.) | Partizan Bělehrad – Skënderbeu 2:0 (kon.)
Young Boys – Dynamo Kyjev 0:1 (kon.) | Ludogorec – Braga 1:1 (kon.) | Başakşehir – Hoffenheim 1:1 (kon.)
AEK Atény – AC Milán 0:0 (kon.) | Rijeka – Austria 1:4 (kon.) | Lyon – Everton 3:0 (kon.)
Apollon Limassol – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Šeriff Tiraspol 1:2 (kon.) | Kodaň – Zlín 3:0 (kon.)
Plzeň – Lugano 4:1 (kon.) | FCSB – Beer Ševa 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – BATE 5:2 (kon.)
Arsenal – CZ Bělehrad 0:0 (kon.) | Salzburg – Konyaspor 0:0 (kon.) | Guimarães – Marseille 1:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Östersunds FK 1:0 (kon.) | Hertha – Zorja Luhansk 2:0 (kon.) | Lazio – Nice 1:0 (kon.)
Arnhem – Waregem 0:2 (kon.) | Rosenborg – Zenit 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Vardar 3:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
0:0 (0:0)
FK Crvena Zvezda Bělehrad
Čtvrtek 02.11.2017, 21:05 • Emirates Stadium, London • Evropská liga • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 5:7. (23:01:12)
     
    Je konec! Crvena Zvezda si nakonec odveze z Emirates cenný bod za bezbrankovou remízu! Ve druhé části jsem již neviděl tak pohledný fotbal, jako jsme viděli v úvodním dějství. Největší šanci zápasu měl Nemanja Radonjić, který hlavičkou pořádně prověřil Macey, který vyškrábl míč na břevno své branky. Z tohoto utkání je to tedy vše! Děkuji vám za pozornost a u dalších přenosů napočtenou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ze strany Arsenalu to zkrátka dnes není ono. Na to reagují i domácí fanoušci, kteří již pomalu opouštějí svá místa. Na druhé straně poté vidíme radující se fanoušci Bělehradu, kteří už zřejmě počítají s bodovým ziskem z horké půdy favorita. Zanedlouho se dozvíme, zda se tak skutečně stane a Crvena Zvezda si odveze bod za remízu.
     
    90+1
    Pomezní rozhodčí bude nad rámec základní hrací doby nastavovat tři minuty!
     
    89
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Nemanja Radonjić, přichází Aleksandar Pešić.
     
    88
    Souboj hráčů s číslem třicet na dresu vyzněl lépe pro Filipa Stojkoviće, který si proti Nilesovi vystoupil a zastavil jeho kličkování tím, že míč poslal skluzem za brankovou čáru na rohový kop. Z této standardní situace ale nic nevyplynulo.
     
    86
    Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Slavoljub Srnić, přichází Uroš Račić.
     
    85
    Filip Stojković už jen zřejmě z taktických důvodů šetří čas. Po jednom ze soubojů zůstal ležet na zemi a dokonce si vyžádal lékařskou pomoc. Očividně se ale o nic vážného nejedná a jde jen o taktický záměr.
     
    84
    Vypadá to, že Crvena Zvezda se bude již spíše jen bránit! Jack Wilshere je v posledních okamžicích velmi aktivní. Domácí příznivci ženou Arsenal do vedení a i oni cítí, že gól v brance Bělehradu visí ve vzduchu.
     
    83
    Těžko říct, zda se některý z týmů ještě dokáže přiblížit tříbodovému zisku. Nyní se o to mohl pokusit Boakye, který ale již po několikáté dnes netrefil zařízení a opět tak své fanoušky nepotěšil.
     
    80
    Dobré oko měl postranní rozhodčí, který odpískal ofsajdové postavení Giroudovi. Francouzský kanonýr poslal přihrávku na Walcotta, který si ale jen vylámal zuby na Borjanovi. Nicméně i kdyby gól padl, právě kvůli ofsajdu by samozřejmě platit nemohl.
     
    78
    Horko těžko se některý z týmů dostává do výraznější šance. Pravdou je, že tempo zápasu pomalu upadá. Nyní Walcott zkoušel napálit míč z otočky, ale v této těžké pozici ho netrefil.
     
    76
    Pohlednou akci vymyslel Jack Wilshere, jenž centrem na vzdálenější tyč oslovil Theo Walcotta, který ale balón zkoušel nasměroval jen mimo pravou tyč z pohledu brankáře.
     
    75
    Marko Gobeljić nejprve, podle sudího čistě, odebral skluzem míč Jacku Wilsherovi, který o chvíli později oplácel témuž hráči stejnou mincí, jenže toto se rozhodčímu již nelíbilo a k nevoli Wilshera mu píská faul.
     
    74
    Ainsley Maitland-Niles nestihl na velmi razantní přihrávku včas zareagovat a míč tak nedobrovolně nechal proklouznout kolem sebe. Balón si nakonec našel cestu až do zámezí. Vhazování se ujmou Bělehradší.
     
    72
    Nemanja Radonjić za mohutné podpory srbských fanoušků rozehrával rohový kop. Rozehrál jej nakrátko na Nenada Krstičiće, který centrem na zadní tyč nenašel nikoho z hostujících hráčů.
     
    70
    Rob Holding v hlavičkovém souboji přidal více důrazu, než by bylo třeba, a Slavoljuba Srniće poslal nekompromisně k zemi. Rozhodčí tento přestupek proti pravidlům nepřehlédl a domácímu obránci uděluje žlutý kartónek.

    Adam Pavlíček

    Branky:

    Karty:   70. Holding (ARS)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 5:7.
    Arsenal FC: Macey – Debuchy, Elneny, Holding – Coquelin, Willock (68. Nketiah), Nelson, Maitland-Niles – Walcott, Wilshere – Giroud.
    Náhradníci: Čech – Osei-Tutu, Sheaf, Josh Dasilva, McGuane, Akpom, Nketiah.

    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Stojković, Le Tallec, Savić, Gobeljić – Krstičić, Donald – Srnić (86. Račić), Kanga (69. Milić), Radonjić (89. Pešić) – Boakye.
    Náhradníci: Supić – Adžič, Babić, Frimpong, Milić, Pešić, Račić.

    Rozhodčí: Banti – Manganelli, Preti
    thejrc.org