Boston – Minnesota 5:3 (kon.) | Toronto – Vegas 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Arizona 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Columbus 5:3 (kon.) | Dallas – Winnipeg 1:4 (kon.) | Vancouver – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Detroit Red Wings
Úterý 07.11.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Tomáš TATAR - 2:3
     
    58:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hodně nepříjemná situace pro Kosatky. První velkou šanci Red Wings neproměnili, když se zaskvěl Jacob Markström. Ale potom přišlo další vhazování v útočném pásmu Detroitu, které hosté zvládli lépe. Načež dostal pěknou přihrávku k pravé tyči slovenský útočník TOMÁŠ TATAR. Ten trefil bez větší přípravy naprosto ideálně prostor u levé tyče. Neměl sice úplně snadnou pozici, avšak uspěl. Dokáže ještě Vancouver něco s výsledkem udělat? Asistence: Justin Abdelkader, Dylan Larkin.
    49:30 Michael Del Zotto - 2:2
     
    49:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a ve Vancouveru je vyrovnáno. Dlouho drželi hostující hráči vedení na hokejkách, ale vše je rázem jinak. Mladý útočník Canucks Bo Horvat ukázkově z levé strany vybídl ke skórování MICHAELA DEL ZOTTA, kterému přistrčil kotouč mezi kruhy. Domácí obránce následně krásnou střelou překonal Jimmyho Howarda v horní polovině zařízení. Jedná se o vůbec první Del Zottovu branku v dresu Vancouveru, o to větší z ní má pochopitelně radost. Asistence: Bo Horvat.
    47:16 Daniel SEDIN - 1:2
     
    47:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Máme tu ve třetí třetině zaděláno na drama. Hutton dostal krásnou nahrávku na modrou čáru, odkud nahazoval puk před brankoviště. Před zraky Jimmy Howarda došlo k několika změnám směrů kotouče, puk postupně doskákal až na hokejku DANIELA SEDINA. Jedno ze švédských dvojčat už potom nemělo sebemenší problém po ledě zakončit k pravé tyči. Brankář Detroitu nejspíš vůbec netušil, kde se kotouč v danou chvíli nachází. Asistence: Thomas Vanek, Henrik Sedin.
    35:15 Martin FRK - 0:2
     
    35:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    První přesilová hra hostujícího týmu v zápase a hned je z toho gól. Poměrně kuriózní situace byla před malou chvílí k vidění, protože nahození Martina Frka si do vlastní sítě srazil hokejista Vancouveru Tanev. Gól si do statistik připíše právě český útočník MARTIN FRK, který se kotouče pravděpodobně dotkl jako poslední z Red Wings, i když to bylo hodně těsné, tečovat ještě zkoušel i Zetterberg. Trenéři Kosatek ještě reklamovali nedovolené bránění brankáře, ale k tomu dle videa nedošlo. Domácí tak ztrácejí dvě branky. Bez asistence.
    04:02 Darren HELM - 0:1
     
    04:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Doposud neměli hokejisté hostujícího týmu žádné větší šance a Jacob Markström žádnou práci. Ale jakmile obrana Canucks soupeře pustila k první větší možnosti, hned je z toho úvodní gól. První kotouč ještě dokázal maskovaný muž Vancouveru vyrazit před sebe poté, co k němu přiletěl odněkud z dálky. Následně se však dostal k dorážce u levé tyče DARREN HELM, jenž švédskému gólmanovi nedal žádnou šanci. Máme tak na světě rychlé otevření skóre a uvidíme, jak Canucks zareagují. Asistence: Frans Nielsen, Justin Abdelkader.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 48. D. Sedin (Vanek, H. Sedin), 50. Del Zotto (Horvat) – 5. Helm (Nielsen, Abdelkader), 36. Frk, 59. Tatar (Abdelkader, D. Larkin)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – B. Hutton, Ch. Tanev, Del Zotto, Gudbranson, D. Pouliot, Biega – Bärtschi, Horvat, Boeser – D. Sedin, H. Sedin, Virtanen – Vanek, Burmistrov, Gagner – M. Granlund, B. Sutter, Dorsett.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Daley, Ouellet, Green, Kronwall, Jensen – Athanasiou, Zetterberg, Mantha – Tatar, D. Larkin, Frk – S. Wilson, Nielsen, Helm – Abdelkader, Glendening, Nyquist.

    Rozhodčí: Peel, Rank – Gibbons, Shewchyk

    Diváci: 17 836
    bahis siteleri