Jižní Korea – Srbsko 1:1 (kon.) | Čína – Kolumbie 0:4 (kon.) | Argentina – Nigérie 2:4 (kon.)
Katar – Island 1:1 (kon.) | Slovensko – Norsko 1:0 (kon.) | Rusko – Španělsko 3:3 (kon.)
Rumunsko – Nizozemsko 0:3 (kon.) | Maďarsko – Kostarika 1:0 (kon.) | Belgie – Japonsko 1:0 (kon.)
Německo – Francie 2:2 (kon.) | Rakousko – Uruguay 2:1 (kon.) | Wales – Panama 1:1 (kon.)
Anglie – Brazílie 0:0 (kon.) | Portugalsko – USA 1:1 (kon.)
konec
Německo
2:2 (0:1)
Francie
Úterý 14.11.2017, 20:45 • RheinEnergieStadion (Kolín n. R.) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! V rámci reprezentační přestávky se nám v přátelském utkání představí Německo a Francie.
     
    Německo

    Fotbalisté Německa dle očekávání ovládli svojí skupinu a bez jediné ztráty tak oslavili postup na mistrovství světa! Němci navíc z deseti utkání inkasovali pouhé čtyři branky, přičemž dokázali svým soupeřům nasázet úctyhodných třiačtyřicet branek. Tyto branky byly rozloženy celkem rovným dílem mezi velké množství hráčů, avšak nejlepšími střelci Německa byli nakonec Thomas Müller a Sandro Wagner. Oba útočníci dokázali nasázet shodně pět branek.
     
    Francie

    Na druhé straně stojí finalista loňského mistrovství Evropy Francie. Francouzi měli ve své skupině o dost větší problémy, přičemž náskok na druhou pozici činil pouze čtyři body. Hostující tým dnešního utkání ztratil body celkem ve třech zápasech, načež jediná prohra přišla proti nevyzpytatelnému Švédsku, které dokázalo ve včerejším utkání zpečetit postup přes Itálii. Francie se potýkala s velmi dobrou defenzívu, nicméně ofenzivní činnost nebyla zrovna produktivní. Z celkových osmáncti přesných zásahů se o osm branek postarala dvojice Giroud – Griezmann.
     
    Úvodní sestavy:

    Německo: Trapp – Can, Hummels, Süle, Plattenhardt – Khedira (C), Kroos – Gündogan, Özil, Draxler – Werner
    Náhradníci: Leno, ter Stegen – Brandt, Ginter, Götze, Halstenberg, Kimmich, Rudiger, Rudy, Sané, Stindl, Wagner

    Francie: Mandanda – Jallet, Varane, Umtiti, Digne – Tolisso, Rabiot, Matuidi – Mbappé, Lacazette, Martial
    Náhradníci: Costil, Areola – Coman, Fékir, Griezmann, Kimpembe, Koscielny, Kurzawa, N´Zonzi, Pavard, Sissoko, Thauvin.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    S míčem si zahrál také domácí brankář Trapp, který ho pouze přihrál naběhnuvšímu Hummelsovi. Ten s přihrávkou dlouho čeká.
     
    4
    Francouzi se dokázali dostat k hracímu předmětu, ovšem pouze na krátký časový úsek. Momentálně s ním na levé straně hraje Plattenhardt.
     
    5
    Právě z levého křídla přiletěl do šestnáctkycentr, po kterém zakončoval Özil. Dle výroku pomezního to ale bylo z ofsajdového postavení.
     
    6
    Hummels chtěl křiznou přihrávkou nalézt útočného parťáka Wernera, míč ale doputoval pouze na nohu Rabiota. Ten ale o něj rychle přišel.
     
    7
    Can si to namířil k šestnáctce, odkud nahrál Özilovi. Druhý jmenovaný chtěl okamžitě prostrčit na Draxlera, což zamezil pozorný Varane.
     
    8
    Poprvé zahrozili také hosté, jenomže přízemní centr před Trappovu svatyni byl odpraven za autovou čáru. Jallet se tak ujme autového vhazování.
     
    9
    Akce ještě pokračovala a k celkem zbytečnému centru se dokázal dostat Digne. Skákající balón doskákal pouze do náruče připraveného Trappa.
     
    10
    Tolisso oslovil na pravé straně Jalleta, který ještě stačil odcentrovat. V šestnáctce se do míče položil Matuidi, jenž rozvlnil pouze boční síť.
    10. Matuidi se nedokázal prosadit.
     
    11
    Na opačné straně se do dalšího ofsajdu dostal Özil, který je v úvodu hodně aktivní. Nyní se ale jednalo o dosti jasné ofsajdové postavení.
     
    12
    Umtiti nahrál na levou stranu na svého kolegu z Barcelony Digneho. Ten pro změnu přihrál do středu na Rabiota, který už rozmýšlí, kudy povede další útočná akce.
     
    13
    Balón se přeci jenom dostal na kopačku Digneho, u kterého byl včas zadák Süle. Francouzi nyní svírají svého protivníka.
     
    14
    Nejdříve byl talentovaný Mbappé vytlačen ze střelecké pozice, poté se Matuidi prezentoval útočným faulem. Je tak po tlaku, hrát budou Němci.
     
    15
    Náramně čistý skluz nyní vytasil Hummels, který jednal za minutu dvanáct. V opačném případě se mohl Mbappé dostat sám před brankáře.
     
    16
    Také Martial neměl žádný prostor k zakončení, a tak dokázal vybojovat pouze roh. Tentýž hráč posléze pálil pouze doprostřed branky.
     
    17
    Na zeleném pažitu skončil záložník Gündogan, podle hlavního sudího se ale nejednalo o faul. Turecký arbitr naopak odpískal oplácení.
     
    18
    Hezké sólo v podání Lacazetta! Hostující forvard dokázal přelstít Hummelse a poté vypálil. Jeho ránu reflexivně vyrazil Trapp.
    18. Trapp se musel činit.
     
    19
    Francie zahrávala rohový kop, který ale nepřinesl nic nebezpečného. Naopak se nedovoleného zákroku dopustil Matuidi.
     
    24
    Özil se dostal k odraženému balónu, po kterém šajtlí zkoušel vybídnout Draxlera. U míče byl jako první Jallet, jenž zamezil hrozícímu nebezpečí.
     
    25
    Matuidi se nedokázal prosadit v hlavičkovém souboji, což mohlo být osudné. Gündoganovu přihrávku ale Özil vůbec nepochopil.
     
    26
    Hummels operoval u středového kruhu, načež nalezl milimetrově přesnou přihrávkou Özila. Ten si ale nedokázal poradit proti přesile protihráčů.
     
    27
    Vcelku nenápadný Werner bojoval o míč na malém vápně. Agresivnějši byl ale zkušený Varane, který nepustil protihráče k zakončení.
     
    28
    Kulatý nesmysl se od pokutového území Francie dostal zpět na domácí polovinu. Süle ale na nic nečekal a razantní přihrávkou ho vrátil na opačnou stranu.
     
    29
    Werner nyní operoval na pravém křídle, kde hezkou patičkou nahrál vedle stojícímu Canovi. Ten ale celou akci zbrzdil zpětnou přihrávkou.
     
    30
    To jsou věci! Nejdříve byla Plattenhardtova střela sražena, posléze se neujalo ani Özilovo zakončení. Hosté se tak dostali do přečíslení dva na jednoho, který dvojice Mbappé – Martial vyřešila prachbídně.
     
    31
    Turecký sudí nyní rozšifroval Gündoganovo nedovolené hraní, posléze na zemi skončil i Mbappé. Tentokráte se provinil Can.
     
    32
    Francouzi okamžitě rozehráli nabízenou standardku nakrátko. Následně Matuidi vyslal přihrávku na Lacazetta, který měl balón na dlouhou nohu.
     
    33
    Hlavní sudí má v tomto úseku o zábavu postaráno. Cakir je nucen pískat jeden faul za druhým, před malým momentem fauloval Can.
     
    33
    Další důležitý zákrk musel vytasit Hummels, v opačném případě by Lacazette zakončoval do prázdné branky. Následovat bude roh.
     
    34
    Fantastický Trapp! Mbappé uplatnil své technické dovednosti, zbavil se svého strážce a poté zamířil pouze do rukavice brankáře.
     
    34
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová paráda! Matuidi vyslal kolmici na osamoceného Digneho, který okamžitě vrátil balón před bránu. Tam Martial vykoupal Süleho a poté předložil před odkrytou bránu ALEXANDRU LACAZETTOVI, který se pochopitelně nemýlil.
    34. LACAZETTE - 0:1
     
    35
    Sledujeme poměrně vyrovnané utkání, nicméně gólovky jdou jednoznačně na stranu Francouzů. Ti jsou zatím o dost nebezpečnější.
     
    36
    Can se vracel plnit si své obranné povinnosti, přičemž skolil k zemi unikajícího Digneho. Ten je v tuto chvíli v péči lékařského personálu.
     
    37
    Digne už je zpět na nohou a může se pokračovat ve hře. Německo se snaží o rychlé vyrovnání, obrana soupeře ale zatím funguje na jedničku.
     
    38
    Za obranou se zjevil Werner, který stačil do balónu pouze slabě udeřit. Výsledkem je slabé zakončení, jenž odpravili Varane v poklidu do bezpečí.
     
    39
    Na opačné straně operoval u autové čáry Digne, který otřel centr o nohu protihráče. Martial tak rozehraje další rohový kop.
     
    40
    Ten mířil k hranici malého vápna, kde byl jako první u něj Plattenhardt. Domácí zadák ho ale odpravil pouze na další roh.
     
    41
    Ani další nadýchaný centr neměl potřebné parametry a tentokráte musel situaci řešit samotný Trapp. Vyboxování míče mířilo ven z nebezpečné zóny.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které nabídlo jedinou branku. O tu se po nádherné akci postaral Lacazette, jenž konečně prostřelil doposud skvěle chytajícího Trappa. Nicméně sledujeme velice vyrovnané utkání, avšak gólové šance jdou na stranu Francouzů.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Hummles, přichází Rüdiger.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, o jehož rozehrávku se postarali tentokráte hosté. Ti budou hrát pro změnu zleva doprava.
     
    48
    Draxler si to namířil do šestnáctky, načež oslovil na levé straně Plattenhardta. Ten poslal míč do nebezpečného prostoru, Francie se ale ubránila.
     
    49
    Khedira dokázal uspět v hlavičkovém souboji s Lacazettem a poté jeho kolegové rozjeli kolotoč přihrávek. Míč je momentálně na levé straně.
     
    50
    Rüdiger měl s přihrávkou od Trappa nečekané problémy. Nakonec ale pomohl skluz, napadající Lacazette se jen o pár čísel nedostal k míči.
     
    51
    Na druhé straně musel řešit ošemetnou situaci Mandanda, který musel rychle vystartovat z branky. Wernerovi taktéž chybělo několik čísel.
     
    52
    Digne převzal přihrávku od Tolissa a poté nadvakrát propasíroval balón na Matuidiho. Ten následně otočil hru na pravé křídlo.
     
    53
    Tam spolupracoval pravý obránce Jallet s Lacazettem a právě druhý jmenovaný cpal před branku prudkou přihrávku. Ta byla ale sražena.
     
    54
    Lacazette se vrátil až k vlastnímu pokutovému území, kde ale fauloval. Německo tak bude zahrávat standardku zhruba z pětadvaceti metrů.
     
    55
    Té se chopil technicky skvěle vybavený Özil, jehož nadýchaný bochánek nalezl pouze hlavu protihráče. Německo ale i nadále tlačí soupeře...
     
    56
    Na rohu šestnáctky se zjevil Draxler, který okamžitě poslal před Mandandu střílenou přihrávku. Na tu reagoval Rüdiger slabým zakončením.
     
    57
    Domácí hráči výrazně zvýšili aktivitu a nyní to jsou právě oni, kdo se stará o útočné manévry. Před malým momentem byl ale Werner přistižen v ofsajdu.
     
    57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Skóre je opět srovnané! Özil vysunul do sólového úprku TIMA WERNERA, který dokázal propálit Mandandu mezi nohama.
    57. WERNER - 1:1
     
    58
    Ojedinělý útok Francouzů zakončil talentovaný Mbapé. Ten si přichystal střelu z nějakých třiceti metrů a jeho projektil skončil pouze u fanoušků.
     
    59
    Po vyrovnávací brance z kopačky Wernera se tak začíná od začátku. Francouzi by ale měli začít hrát, zatím jsou hodně pasivní.
     
    60
    Málem jsem to zakřikl! Martial dostal za vápnem spoustu času na střelu a jeho ránu ke vzdálenější tyči vyrazil Trapp konečky prstů.
     
    61
    Hosté se dostali v krátkém časovém sledu hned ke dvěma rohům. Obě rozehrávky ale pokaždé našly pouze hlavu soupeře.
     
    62
    Momentálně sledujeme fotbal nahoru a dolu. Mbappé nastartoval své rychlé nohy, nicméně poté doběhl do prostoru, kde čelil roji hráčů v opačném dresu.
     
    63
    I tak se hosté dostali alespoň k rohu, který dopadl stejně, jako všechny předchozí. Poslední minutky musí fanoušky jednoznačně bavit.
     
    64
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Jallet, přichází Pavard.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Matuidi, přichází N´Zonzi.
     
    65
    Plattenhardt poslal do šestnáctky velice zajímavý centr, na který Varane nedosáhl. Mandanda si tak oddechl, míč doputoval těsně vedle brány.
     
    66
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Gündogan, přichází Götze.
     
    70
    Co chybělo! Toni Kroos si vzal na starost exekuci přímého kopu, po kterém zamířil pouze do břevna. Tomuto pokusu opravdu moc nechybělo.
    70. Kroos zamířil pouze do břevna.
     
    71
    Francie právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Francouzi přežili kritický moment a naopak sami skórují. Domácí obrana úplně zapomněla na ALEXANDRA LACAZETTA, který pohodlně prostřelil Trappa.
    71. LACAZETTE - 1:2
     
    72
    Utkání se nám dostalo do závěrečné dvacetiminutovky. Stále sledujeme poměrně ofenzivní utkání, které zatím nabídlo už tři trefy.
     
    73
    Özil dokázal zpětnou nabídkou najít kopačku Wernera, který se ale nedokázal protáhnout kolem Varaneho. Velmi důležitý zákrok.
     
    74
    Německo už je zase na útočné polovině, kde svírá svého dnešního protivníka. Ten ale zatím skvěle pokrývá mezery na hřišti.
     
    75
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Khedira, přichází Rudy.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Lacazette, přichází Griezmann.
     
    76
    A navíc se po ztrátách vrhá do rychlých kontrů. Právě po jednom z nich musel nebezpečný centr odvracet Can. Francie bude kopat roh.
     
    78
    Německý výběr rozjel kolotoč ve středu hřiště, kde měl po Kroosově přihrávce Özil velké problémy. Záložník domácího celku nakonec udržel balón.
     
    79
    Poprvé se nám připomněl střídající Griezmann, který při své první akci fauloval Kroose. Turecký sudí pochopitelně odpískal faul.
     
    80
    Robustní N´Zonzi dokázal ukořistit hrací předmět a poté ve spolupráci s Mbappém vyslal Griezmanna. Ten byl zastaven luxusně čistým skluzem.
     
    81
    Martial postupoval neohroženě směrem k šestnáctce, kde se mu nepovedlo navést si balón do střelecké pozice. Digne ale vrátil míč Francouzům.
     
    82
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Digne, přichází Kurzawa.
     
    83
    Kroos se dopustil vcelku zbrklé přihrávky na Götzeho, který se nechal předskočit Umtitim. Následně ale Can vybojoval balón zpět.
     
    83
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Can, přichází Stindl.
     
    84
    Plattenhardt dokonale zalepil vzdušný centr a poté pouze nahrál dnes nevýraznému Draxlerovi. Ten s k ničemu vážnějšímu neodhodlal.
     
    85
    K pohotové střele se v šestnáctce dostal Werner, který to zkoušel z první. Výsledkem je zakončení do desáté řady tribuny.
     
    86
    Němci mají i nadále územní převahu, ta jim ale není zkrátka k ničemu. Hosté totiž skvěle napadají a svého protivníka k ničemu nepouštějí.
     
    86
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Werner, přichází Wagner.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Wagner (Německo).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+2
    Nyní trochu komická vložka. Na hřišti pobíhal jeden z fanoušků, který byl až po velké prodlevě zastaven.
     
    90+3
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je znovu srovnáno! Götze narazil LARSU STINDLOVI, který převzal balón a poté zamířil chladnokrevně k tyči.
    90+3. STINDL - 2:2
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní přátelské utkání nakonec končí remízou 2-2, což je vzhledem k průběhu zápasu zřejmě zasloužené. Sledovali jsme ofenzivní podívanou, která byla bohatá na spoustu krásných fotbalových momentů.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 8:11. (22:43:05)

    David Suchý

    Branky: 57. Werner, 90+3. Stindl – 34. Lacazette, 71. Lacazette

    Karty:   87. Wagner (GER)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 8:11.
    Německo: Trapp – Can, Hummels, Süle, Plattenhardt – Khedira (C), Kroos – Gündogan, Özil, Draxler – Werner
    Náhradníci: Leno, ter Stegen – Brandt, Ginter, Götze, Halstenberg, Kimmich, Rudiger, Rudy, Sané, Stindl, Wagner

    Francie: Mandanda – Jallet, Varane, Umtiti, Digne – Tolisso, Rabiot, Matuidi – Mbappé, Lacazette, Martial
    Náhradníci: Costil, Areola – Coman, Fékir, Griezmann, Kimpembe, Koscielny, Kurzawa, N´Zonzi, Pavard, Sissoko, Thauvin
    bahis siteleri