Hronov – Jaroměř 6:5 (kon.) | Nový Bydžov – Nová Paka 5:4 (po pr.) | Světlá nS – Hlinsko 0:0 (odl.)
Polička – Chrudim 0:11 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 2:6 (kon.) | Litomyšl – Choceň 4:5 (po pr.)
Ledeč n. S. – Česká Třebová 0:0 (19:00)
konec
BK Havlíčkův Brod B
2:6 (0:2, 0:2, 2:2)
HC Chotěboř
Středa 15.11.2017, 18:30 • ZS Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Víc už se toho v Kotlině nestane. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek zkráceného pracovního týdne. U dalších onlajnů se budu těšit zase na počtenou. (20:35:01)
     
    Třetí třetina byla gólově nejbohatší. Chotěboř splnila svůj standard dvou branek na třetinu, se dvěma čestnými trefami ovšem přispěchali i domácí. Přílišné drama se ale nekonalo, hosté měli dostatečný náskok, a tak si připisují další tři body do tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Ještě jednou se vylučovalo. Za podražení musel pykat Václav Svoboda (CHO). Bruslaři ještě 9 sekund před koncem zkoušeli štěstí ve hře bez brankáře, ani šest hráčů v poli ale ke vstřelení třetí branky nepomohlo.
     
    58:48
    Domácí byli pod tlakem a David Marek si připsal kupu úspěšných zákroků. Bruslaři se dlouho bránili, přesto Tomáš Cejpek ještě našel sílu, aby ujel do úniku. Po krátké kličce hledal mezírku mezi Peškovými betony, kudy ale puk do sítě neproklouzl!
     
    54:17
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí mužstvo přidává druhou branku po nádherné akci. K puku se na levém křídle dostal MARTIN POLÁK a ujížděl sám na bránu. Brankáře poslal k ledu dlouhou kličkou do bekhendu a pak nekompromisně zavěsil puk pod víko! Za jeho hokejovou parádu se mu uklonil i gólman Marek! Bez asistence.
     
    52:48
    Domácím se přesilová hra příliš nevyvedla. Nejblíže gólu byl Daniel Homola, byl ale v tísni a zblízka Peška neprostřelil. Nebezpečně pálil také Jakub Rubner, z okraje pravého kruhu zamířil však těsně vedle. Z mezikruží se netrefil ani Jiří Přibyl.
     
    50:48
    Bruslaři mají šanci oplatit stejnou mincí, pomoci by jim mohla přesilová hra. Patrik Mašek (CHO) se totiž provinil hákováním a usedá za dvířka trestné lavice.
     
    48:20
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hra se nějakou dobu odvíjela líně, z této letargie ji probouzí LUBOŠ DVOŘÁK! Jeho gólu předcházela vyražená střela Tomáše Eise, jenž dostal šanci na reparát. V druhém pokusu mu střela buď tak nesedla, nebo v tom byl úmysl, každopádně z toho byla nádherná přihrávka na střelce branky, jenž pohodlně zametl puk do odkryté části klece! Asistence: Tomáš Eis, David Bušek.
     
    45:41
    Teď bylo pořádně rušno před bránou Matěje Peška. Lukáš Křížek vystřelil puk od levého hrazení, jeho pokus ale ještě šikovně tečoval Michal Přibyl. Puk se od hole domácího útočníka odrazil do výšky a chotěbořský brankář jej se štěstím vyrazil ramenem.
     
    43:07
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli přesilovou hru bravurně. Góle už to zavánělo po akci Tomáš Nguyena, který vybruslil před brankoviště a bekhendem nastřelil tyčku. O chvíli později nahodil od pravého mantinelu puk před bránu Tomáš Eis a VÍT KŘESŤAN jej doklepl za záda havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Tomáš Eis.
     
    42:10
    Domácí se budou podruhé v zápase bránit ve čtyřech po vyloučení Patrika Hrabaně (HBR) za zdržování hry. V předešlém oslabení domácí brzy inkasovali, dokáží se teď ubránit?
     
    41:24
    A už to mohlo být. Vše začalo naprosto nenápadně, Martin Hynek zavážel puk po pravé straně do útočné třetiny. Na kruhu ovšem šikovně schoval střelu za obránce a orazítkoval tyč!
     
    40:54
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak se nakonec domácí přeci jen prosazují! Nastartují se k lepšímu výkon a postarají se o dramatický konec? Daniel Homola z pravé strany přihrál přes brankoviště TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž i přes hole bránících hráčů dostal puk do brány! Asistence: Daniel Homola.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina měla podobné rysy jako ta první. Znovu spadly dva góly a znovu do havlíčkobrodské klece. Benjamin Činčila nejprve využil přesilovou hru a krátce na to vedení Chotěboře navyšoval Luboš Dvořák. I Bruslaři si vytvořili několik šancí, v koncovce se ale zatím trápí. Podaří se jim ve třetí třetině střeleckou smůlu prolomit? To se dozvíme od 19:57.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:12
    Havlíčkobrodští obránci si teď mezi sebou laxně vyměňovali kotouč, čehož málem využil Vít Křesťan. Obral domácí beky o puk, ten mu ale utekl a skončil přikrytý pod lapačkou Davida Marka.
     
    36:57
    Útok Bruslařů vedl Tomáš Cejpek, který za modrou čarou prudce zabrzdil a hledal na ose hřiště najíždějícího Daniela Homolu. Ten byl ale pokrytý. Pak se kotouč vrátil do moci Chotěboře, která dlouho kombinovala v útočném pásmu. Ovšem bez výsledku.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 41. Cejpek (Homola), 55. Polák – 6. Svoboda (Bušek), 18. Krejčí, 24. Činčila (Vácha, Křesťan), 25. Dvořák, 44. Křesťan (Eis), 49. Dvořák (Eis, Bušek)


    BK Havlíčkův Brod B: Marek (Hanák) – Rubner, M. Semrád, Krajcigr, Motl, Pecen, Hrabaň – Piskač, Hynek "A", Jelínek, Křížek, M. Přibyl, J. Přibyl, Cejpek "C", Polák, Homola
    HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Mendl, Bušek, Musílek, Mašek, J. Ludvík, T. Krejčí, Vácha "C" – Hospodka, Eis, Hlídek, Vlček, Nguyen, Dvořák "A", Křesťan, Svoboda, Činčila

    Rozhodčí: Radim Prchal – Zbyněk Louda, Petr Pošvář
    thejrc.org