Královské Vinohrady – Židenice 5:4 (kon.) | Panthers – Tatran 4:6 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 12:4 (kon.)
Chodov – Ne 7:2 (kon.) | Jičín – Olomouc 7:5 (kon.) | Ostrava – Liberec 8:5 (kon.)
konec
Panthers Praha
4:6 (3:1, 1:2, 0:3)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Pátek 17.11.2017, 15:00 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 11. kolo
     
    58:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    LENKA FALTUSOVÁ podtrhává své vstoupení, když výrazně přibližuje Střešovice k zisku tří bodů, kdy posílá obloukem míček do prázdné branky. Asistence: Adéla Zehrerová.
     
    51:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice se podruhé v zápase dostávají do vedení. LENKA FALTUSOVÁ potvrzuje svůj skvělý dnešní výkon a kompletuje hattrick, když se dokázala dostat kolem ležící Horňákové a poslat míček do odkryté branky. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    48:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice to však mrzet nemusí, protože míček si vzala LENKA FALTUSOVÁ, která si vyběhla před branku a střelou tahem překonala Horňákovou. Bez asistence.
     
    40:01
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Tereza Pitterlingová – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    28:37
    Početní výhodu si vyzkouší i Tatran. Slaná si bude muset odpykat menší trest za sekání.
     
    27:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice ale rychle přispěchaly s odpovědí a konkrétně její nejproduktivnější hráčka. LENKA FALTUSOVÁ vzala situaci na sebe a skrytou střelou přes obránce a na vzdálenější tyč dotahuje Tatran na rozdíl jednoho gólu. Bez asistence.
     
    27:19
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Nádhernou střelu si připravila KRISTÝNA VRANOVÁ. Domácí obránkyně si zpracovala míček na polovině hřiště a přesnou střelou do horního růžku nedala Humlové šanci. Bez asistence.
     
    24:36
    Tatran právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně. První útok ještě Panthers odvrátili, ale následnou střelou LIANY MATĚVOSOVÉ, která skončila dokonale za tyčí už Horňáková vytěsnit nedokázala. Asistence: Lenka Faltusová.
     
    19:17
    Rušno bylo i na druhé straně. Faltusová v brejku si sice položila Horňákovou, ale opět trefila tyčku.
     
    18:48
    Šusterová mohla potvrdit výbornou pasáž Panthers. Ze střední vzdálenosti trefila pouze tyč.
     
    17:26
    Střešovice nezvládají poslední minuty. Důkazem jest zbytečné sekání od Matěvosové, která tak dostává dvě minuty.
     
    17:01
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Třetí odpověď na úvodní zásah Tatranu si připravili domácí. Šusterová rozehrála standardní situaci na polovině hřiště. Přenechala míček TEREZE PITTERLINGOVÉ, která s přesností poslala míček do branky. Asistence: Petra Šusterová.
     
    16:25
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Zittové tentokrát už vyšla přihrávak přes celé hřiště bez žádné pomoci, když na druhém mantinelu našla TEREZU HUBÁČKOVOU, jež sice se štěstím, ale milimetrově přesně poslala míček mezi obránkyní a ležící Humlovou. Asistence: Veronika Zittová.
     
    15:22
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je vyrovnáno. Největší hvězda dnes domácího celku VERONIKA ZITTOVÁ, která sice původně chtěla přihrávat krosem na druhou tyč Miklíkové, ale hráčky Tatranu si nakonec srazily míček do brány samy. Asistence: Petra Šusterová.
     
    14:10
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale hosté v domácí hale prosazují. Chaloupková vybojovala míček pro LENKU MOROVOU, která z prostoru brankoviště dostala míček za Horňákovou. Asistence: Lucie Chaloupková.
     
    12:40
    Tyčka se ozývá i za Humlovou, která nestačila proti střele Škopánové.
     
    11:13
    Faltusová obrala na polovině Škopánovou, následně ale nechala dvakrát vyniknout Horňákovou, která svými zákroky zavzpomínala na dobu strávenou v reprezentaci.
     
    04:05
    Chaloupková poslala míček Morové do křídla a z její hole se zastavil míček až na břevně.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Zittová (Šusterová), 17. Hubáčková (Zittová), 18. Pitterlingová (Šusterová), 28. Vranová – 15. Morová (Chaloupková), 25. Matěvosová (Faltusová), 28. Faltusová, 48. Faltusová, 52. Faltusová (Matěvosová), 59. Faltusová (Zehrerová)


    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Pitterlingová, Vranová, Kučerová, Šusterová (C), Škopánová – Vesecká, Škvorová, Lamková – Slaná, Hubáčková, Miklíková – A. Nováková (C), Zittová.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová – Chobotská, Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková (C) – Reková, Vachušková, Reindlová – Morová, Viplerová, Marko – Matěvosová, Chaloupková, Faťunová – Vlachová, Kramperová, Faltusová.

    Rozhodčí: Kateřina Hátlová, Lenka Jansová
    bahis siteleri