Královské Vinohrady – Židenice 5:4 (kon.) | Panthers – Tatran 4:6 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 12:4 (kon.)
Chodov – Ne 7:2 (kon.) | Jičín – Olomouc 7:5 (kon.) | Ostrava – Liberec 8:5 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
7:2 (4:1, 0:1, 3:0)
Ne
Pátek 17.11.2017, 18:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 11. kolo
     
    58:03
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Iveta Hyršlová – 2 minuty, Sekání).
     
    57:08
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Nikola Kuchařová – 2 minuty, Sekání).
     
    56:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ihned z dalšího útoku přichází další branka domácích, která už jim dodává hodně velký klid do začátku zápasu. EVA PREISSLEROVÁ využila práce a finální přihrávky Urbánkové a z hranice brankoviště prostřelila Christianovou. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    56:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Když nejde Belicové překonat Christianovou sama, raději se proměnila do role nahrávačky a našla výborně NIKOLU KUCHAŘOVOU, která výrazně přibližuje Chodov k vítězství. Asistence: Kristina Belicová.
     
    44:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní se mohou domácí hodně uklidnit, protože zpátky do tříbrankového vedení ho vrací EVA PREISSLEROVÁ, která dokonale tečuje pokus Řepkové na brankovišti mimo dosah Christianové. Asistence: Martina Řepková.
     
    37:22
    Znovu musela být pozorná reprezentační gólmanka, proti které šla sama Belicová. Její pokus na vzdálenější tyč šel ale těsně vedle.
     
    23:18
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Nicméně teď si vybírá Provázková slabší okamžik, kdy sice viděla střelu pod břevno od LUCII KOŠTURIAKOVÉ, ale promáchla naprázdno a má hodně velký podíl na inkasované brance. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    19:45
    Chodov právě vstřelil branku!
    Herbadent je nyní psychicky hodně dole a je rád, že za chvíli bude přestávka, protože další gól do šatny dostává z hole EVY PREISSLEROVÉ, která využila zaváhání obrany a prostřelila Christianovou. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    19:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně zajímavý gól, který může hodně napovědět do dalšího průběhu utkání. KAROLÍNA SUCHÁ střílela zpoza mantinelu, ale to jí vůbec nevadilo a trochu drze odrazem o Christianovou dostala míček do branky. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    18:39
    Surá zahodila velkou šanci, když dostala přihrávku za obranu a byla sama na velkém brankovišti. Trestuhodně však přestřelila.
     
    16:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    O 35 vteřin později vzala TEREZA URBÁNKOVÁ situaci na sebe a střelou tahem zamířila přesně nad nohu, kde to gólmani nemají moc rádi, a ke vzdálenější tyči. Asistence: Martina Řepková.
     
    14:06
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Christianová výhozem založila útočnou akci, na jejímž konci byla přihrávka Hyršlové a naprosto přesné zakončení LUCIE KOŠTURIAKOVÉ k tyči, která nedala Provázkové šanci. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    12:34
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je nakonec z toho i vedoucí gól zápasu. Urbánková se natlačila před Christianovou a reprezentační jedničku nadcházejícího mistrovství světa ještě nepřekonala, ale k odraženému míčku se dostala MARTINA ŘEPKOVÁ, která po zemi hostující gólmanku již překonala a v oslabení posílá svůj tým do vedení. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    11:48
    Jůzová sekla do hole unikající Kubišová a dostává za svůj počin dvouminutový trest.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Řepková (Urbánková), 17. Urbánková (Řepková), 20. Suchá (Plášková), 20. Preisslerová (Urbánková), 45. Preisslerová (Řepková), 57. Kuchařová (Belicová), 57. Preisslerová (Urbánková) – 15. Košturiáková (Hyršlová), 24. Košturiáková (Hyršlová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Jiráková, Tožičková, Kuchařová, T. Pilíková – Suchá, Frantíková, Lacková – Klímová, Urbánková, Plášková – Preisslerová, Řepková, Jůzová – P. Beránková, Svačinová, Belicová.
    Ne: Christiánová (Červová) – Hermannová, Kleinová, V. Beránková, Bobotová, Billá – Polívková, Surá, Kubišová – L. Pilíková, Čapková, Hyršlová – Steinbachová, Košturiáková, Hanzlíková – Machačová, Zabavská.

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek, MArtin Reichelt
    bahis siteleri