Chabarovsk – Minsk 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 5:4 (2:0 po s.n.) | Kazaň – Omsk 3:4 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 2:1 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 20.11.2017, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:47 Jonas ENLUND - 4:0
     
    56:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JONAS ENLUND. Ten vjel neohroženě do útočného pásma, vzal to na sebe a Karlssona prostřelil mezi nohama. Enlund dává razítko na dnešní vítězství, toto už hosté těžko otočí či vyrovnají. Bez asistence.
    52:24 Nikolaj DEMIDOV - 3:0
     
    52:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NIKOLAJ DEMIDOV. Využitá přessilovka. Přihrávka na modrou na Demidova, ten si zpracoval, najel si na střed a od modré propálil všechno co mu stálo v cestě. Puk prošel u pravé tyč po ledě, Karlsson nedokázal reagovat. Asistence: Vladislav Naumov.
    39:37 Igor LEVICKIJ - 2:0
     
    39:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jermakov, Osnovin, Jermakov střílí, puk se odráží od hostujícího hráče a IGOR LEVICKIJ ho uklízí do branky. Ten už měl lehkou práci, Karlsson neměl nárok. Využitá přesilová hra. Asistence: Andrej Jermakov.
    32:18 Stěpan SANNIKOV - 1:0
     
    32:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Autorem branky je STEPAN SANNIKOV. Sannikov si sjel na střed, počkal na pohyb gólmana, ten mu odkryl místo pod vyrážečkou a tam přesně namířil Sannikov, zkušeně, pasrádně trefeno. Sibir otevírá účet utkání. Bez asistence.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 33. Sannikov, 40. Levickij (Jermakov), 53. Demidov (Naumov), 57. Enlund


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – Vereščagin, Jermakov, K. Alexejev, Demidov, Morozov, Ignatovič, Naumov, K. Vorobjov – Bergström, Zackrisson, Sigarjov – Enlund, J. Bodrov, Sannikov – Levickij, Šarov, Osnovin – Pervušin, Koňkov, Arťomov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz, Dallman, Šalapov, M. Semjonov, Polochov, Lipin, Savčenko, Orechov – Vey, Frattin, Dawes – R. Starčenko, Gurkov, Žajlauov – Puškarjov, Ševčenko, Markelov – Lichotnikov, Sagadajev, Akolzin.

    Rozhodčí: Odins, Oskirko – Semečkov, Bitjukov

    Diváci: 6022
    bahis siteleri