Petrohrad – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Riga – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
HC Slovan – Viťaz 4:5 (po pr.)
konec
Spartak Moskva
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 21.11.2017, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Domácí ještě stačili poslat puk do sítě, přesně zamířil Provolněv, ale hra byla už krátce předtím přerušena. Rozhodčí totiž viděli nedovolený zákrok Vjačeslava Leščenka.
     
    59:40
    P.A. Parenteau sekl domácího Provolněva a zbytek utkání odsedí na trestné lavici.
     
    52:02
    P.A. Parenteau zasáhl soupeře sekerou a oslabuje tak svůj tým. Přesilová hra pro moskevský celek.
     
    48:11
    Domácích bylo na ledě šest! Je tu tedy přesilová hra pro Jekatěrinburg.
    44:26 Dmitrij KALININ - 5:2
     
    44:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na sebe to nakonec vzal DMITRIJ KALININ, který se z první opřel do nahrávky Lajunena a trefil se k pravé tyčce z pohledu bezmocného Sochackého. Domácí vedou 5:2. Asistence: Ville Lajunen a Lukáš Radil.
     
    43:20
    Domácí budou hrát dvouminutovou dvojnásobnou přesilovku! Zároveň totiž byli vyloučeni Nikita Trjamkin za sekání a Denis Kuljaš za podražení!
     
    40:13
    Velká šance Alexandra Kučerjavenka! Ten pálil z mezikruží do horní části branky, ale Bespalov tam stačil na poslední chvíli sáhnout lapačkou!
     
    39:07
    Hosté budou mít k dispozici přesilovku. Alexandr Chochlačov dostal dvě minuty za podražení.
     
    36:50
    Další velká šance hostí! Střelu Michala Čajkovského neudržel Bespalov v lapačce a dorážka Parenteaua přepadla přes břevno!
     
    36:35
    Mohlo to být už jen o jeden gól! Rána P.A. Parenteaua zazvobila o tyčku Bespalovovy svatyně!
     
    33:52
    Viktor Komarov nyní minul odkrytou hostující branku!
     
    32:28
    Domácí budou hrát dokonce přesilovku 5 na 3! Alexej Vasilevskij totiž trefil protihráče vysokou holí.
     
    32:11
    Francis Paré je vyloučen za podražení. Po reklamní pauze začne první přesilovka Spartaku.
    29:04 Jevgenij ČESALIN - 4:2
     
    29:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se nadechli k velkému náporu a snižují na rozdíl dvou branek! Chripunov našel zpoza branky Anatolije Golyševa, který puk ještě přistrčil na JEVGENIJE ČESALINA. Ten si roztáhl Bespalova bekhendovou kličkou a v pohodě zvedl kotouč nad jeho položený beton – 4.2. Asistence: Anatolij Golyšev a Stěpan Chripunov.
     
    27:50
    Bez boje se asi nevzdají. Myslím, že to byl Denis Kuljaš, který nastřelil tyčku!
    25:59 Lukáš RADIL - 4:1
     
    25:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Hráči Avtomobilistu nedokázali dostat puk ze svého obranného pásma. Ten si následně v rychlosti vyměnili LUKÁŠ RADIL a Ben Maxwell a byl to právě český útočník, který z první zamířil k levé tyčce z pohledu brankáře Sochackého. Ten se za kotoučem natahoval svou lapačkou marně – 4:1. Asistence: Ben Maxwell.
    23:47 Alexandr DĚRGAČOV - 3:1
     
    23:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už platit musí! ALEXANDR DĚRGAČOV se dostal k puku na útočné modré a vzniklé přečíslení 2 na 1 vyřešil střelou z pravého kruhu, kterou vymetl bližší horní růžek klece Avtomobilistu – 3:1. Asistence: Alexandr Osipov.
     
    23:09
    Také hosté dali gól, který nebyl po konzultaci s videem uznán! Anatolij Golyšev u mantinelu oklamal obránce Provolněva, následně vystřelil z pravého kruhu a puk prošel mezi betony brankáře Bespalova až do sítě. Tomu však napomohla i teč od brusle Jevgenije Česalina, kterou nakonec rozhodčí posoudili jako úmyslné kopnutí. Stále tedy 2:1 pro domácí.
     
    21:14
    Na dvě minuty je vyloučen Alexej Pepeljajev. Přesilovou hru si zahraje Jekatěrinburg.
     
    20:00
    A gól neplatí! Kulikova střela skončila v brance až po zaznění sirény.
     
    19:59
    Jevgenij Kulik zároveň se sirénou prostřelil od modré čáry brankáře Sochackého. Bude se ale telefonovat. Rozhodčí si nejsou jisti, zda gól padl ještě ve vymezeném časovém období!
     
    19:25
    Domácí skvěle zakombinovali a po nahrávce Kulika byl volný mezi kruhy Dmitrij Kalinin. Domácí obránce ale neprostřelil Sochackého, který měl i štěstí!
     
    16:25
    Bude se ale vylučovat. Za držení protihráče je potrestán domácí obránce Ville Lajunen.
     
    08:51
    Domácí mohli ještě navýšit svůj náskok! V předbrankovém prostoru zakončoval v pádu Maxim Truňov, ale Sochackij svůj první zákrok zvládl!
     
    07:47
    Hosté reagují střídáním brankářů. Jakuba Kováře nahrazuje Vladimir Sochackij.
    07:47 Ryan STOA - 2:1
     
    07:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Uběhlo jen 16 sekund a domácí už dokonce vedou! Nahození Dmitrije Kalinina od modré čáry zapadlo k překvapení všech až za Kovářova záda. Puk zřejmě ještě lehce tečoval RYAN STOA, právě on je totiž označen za autora gólu – 2:1. Asistence: Dmitrij Kalinin.
    07:31 Arťom PODŠENDJALOV - 1:1
     
    07:31
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí rychle srovnávají! Na středu modré čáry se dostal k puku ARŤOM PODŠENDJALOV, který s ním individuálně projel až na levý kruh a trefil mezírku mezi Kovářovým betonem a rukou, v níž drží brankář Avtomobilistu lapačku. Asistence: Alexandr Děrgačov a Alexandr Chochlačov.
    06:02 Dwight KING - 0:1
     
    06:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Alexandr Kučerjavenko obkroužil domácí branku a snažil se poslat puk do ohně. Tam na něj sice nikdo nedosáhl, ale P.A. Parenteau následně našel přesným pasem na zadní tyčce najíždějícího DWIGHTA KINGA, proti němuž se sice stačil přemístit Bespalov, ale King se ještě dostal k vyraženému puku a šikovným manévrem ho zasunul kolem betonu gólmana Spartaku za brankovou čáru. Asistence: Alexandr Kučerjavenko a P.A. Parenteau.
     
    01:31
    Velká šance Parého. Ten měl před sebou odkrytou branku, ale byl už v téměř nulovém úhlu a tak ji nedokázal trefit!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Podšendjalov (Děrgačov, Chochlačov), 8. Stoa (Kalinin), 24. Děrgačov (A. Osipov), 26. Radil (Maxwell), 45. Kalinin (V. Lajunen, Radil) – 7. King (Kučerjavenko, Parenteau), 30. Česalin (Golyšev, Chripunov)


    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Kulik, Kalinin (C), Pepeljajev (A), A. Osipov, V. Lajunen, Provolněv – Maxwell, Stoa, Radil – Děrgačov, Chochlačov (A), Podšendjalov – Nikoncev, A. Voronin, Truňov – Leščenko, V. Komarov, Černych – Tatalujev, N. Li.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (8. Sochatskij) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Čajkovský, Timašov, Kuljaš, Ščemerov – Milovzorov, Kučerjavenko, Krikunov – Michnov (C), Torčeňuk, A. Garejev – Parenteau, Paré, King – Golyšev, Rasseikin, Česalin – Chripunov.

    Rozhodčí: Staňo, Morozov – Šišlo, Otmachov

    Diváci: 4638
    bahis siteleri