Čeljabinsk – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čerepovec 5:0 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Toljatti – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:4 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 2:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Spartak Moskva
Čtvrtek 30.11.2017, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Kovář zablokoval tvrdou střelu z levého kruhu a jen o centimetry minul odkrytou bránu Spartaku.
     
    58:48
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu a okamžitě odvolávají Markuse Svenssona. Nyní se hraje 6 na 4.
     
    58:41
    Nyní ale přijdou těžké chvíle. Jegenij Timkin (MET) zahákoval Leščenka a v nevhodný okamžik oslabuje domácí celek.
    56:55 Oskar OSALA - 3:2
     
    56:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní už se mělo vylučovat, ale místo toho přichází třetí gól domácích. Při signalizovaném trestu se Magnitka dostala do útočného pásma, od Timkina šel puk na Leeho a ten okamžitě oslovil OSKARA OSALU. Finský útočník pak z pravého kruhu vypálil, čímž propasíroval kotouč za záda přesunujícího se gólmana. Asistence: Chris Lee, Jevgenij Timkin.
     
    55:43
    Jeden z domácích se zjevil mezi kruhy, ale po kličce na pravou stranu už neodkázal zakončit. To je pro Magnitku škoda, neboť Svensson byl v jednu chvíli zcela mimo brankoviště.
     
    53:13
    Přečíslení dvou na jednoho v podání Spartaku vyústilo v jedovatou střelu z levého kruhu. Košečkin se ale bleskově přesunul.
     
    51:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté nevyužili, ale záhy poté přeci jenom vyrovnávají. Radil z pravého kruhu našel Maxwella, který okamžitě vymyslel bekhendovou přihrávku před bránu. Na hranici brankoviště se zjevil VJAČESLAV LEŠČENKO, jenž kotouč zblízka propasíroval za Košečkinova záda. Asistence: Ben Maxwell, Lukáš Radil.
     
    49:25
    Dvě trestné minuty za nedovolené bránění si odsedí Andrej Čibisov (MET).
     
    39:57
    Rychlonohý Kokarev se dostal za jediného obránce Spartaku a řítil se tak sám na Svenssona. Před ním si puk posunul trochu do strany, avšak forhendem minul bránu.
     
    38:36
    Vylučuje se na obou stranách. Za sekání je potrestán Chris Lee (MET) a za nedovolené bránění Maxim Truňov (SPM). Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    36:22
    Košečkin vůbec nevěděl, že je za ním Leščenko a za bránou hostujícímu útočníkovi doslova daroval kotouč. Proti skórování do prázdné brány byl však dobře postavený Timkin.
     
    35:32
    Držením Kalininovy hole se provinil Chris Lee (MET) a to znamená dvě trestné minuty. Dobrá šance pro Spartak.
     
    33:29
    Dobrou střelu z levého kruhu vyslal Lukáš Radil! Košečkin musel bleskově do rozkleku a předvedl důležitý zákrok levým ramenem.
    28:11 Matt ELLISON - 2:1
     
    28:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přichází zasloužený obrat ve skóre. Domácí se znovu dokázali usadit v útočném pásmu, když tentokrát využili nepřesnou rozehrávku hostů. Filippi poté zleva přihrál před bránu, kam si sjel MATT ELLISON a ten v pohodě usměrnil kotouč za přesunujícího se Svenssona. Asistence: Tomáš Filippi, Denis Kazionov.
     
    23:39
    Markus Svensson měl nečekaně velké problémy po nahození Leeho. Kotouč se totiž rychle vracel do brankoviště a div, že se nikdo z domácích neprodral k dorážce.
    21:30 Jevgenij TIMKIN - 1:1
     
    21:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po nenápadném nahození do útočného pásma se domácí usadili v blízkosti Svenssona a nakonec to byl JEVGENIJ TIMKIN, kdo se rychle vymanil od zadního mantinelu a překvapivým bekhendem na bližší tyči překonal špatně postaveného gólmana Spartaku. Asistence: Nikita Sirotkin.
     
    18:42
    Již při hře pět na pět se ke střele zleva dostal Pivcakin. Ten byl kousek od brány úplně sám, ale přesto puk neusměrnil mezi tři tyče.
     
    17:28
    Dvakrát se Magnitce podařilo výrazně ohrozit hostujícího gólmana! Ten nejprve odolal nepříjemnému tlaku do svého brankoviště a po chvíli zneškodnil tvrdou střelu z levého kruhu.
     
    16:28
    Alexander Děrgačov (SPM) vyhodil kotouč přímo mezi diváky a dostává dvouminutový trest.
    13:13 Ilja TATALUJEV - 0:1
     
    13:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady úvodní branka zápasu. Fantastickou přihrávku Lajunena totiž nakonec obdržel ILJA TATALUJEV, který se prodral přes zkoprnělého obránce a tváří v tvář proti Košečkinovi nezaváhal. Svižnou střelou se trefil do horní části brány. Asistence: Ville Lajunen, Alexander Chochlačov.
     
    12:06
    Lukáš Radil teď pořádně zahrozil, když se ujal kotouče a zničehonic tak rozjel přečíslení dvou na jednoho. Český útočník sáhl ke střele z levého kruhu, ale Košečkin byl připraven!
     
    08:22
    Pochopitelně se vylučuje. Ilja Berestennikov (MET) dostává pětiminutový trest za bitku, stejně dopadl také Arťom Voronin (SPM). Jeho přestupek však odsedí Nikita Li, neboť Voronin je zraněný.
     
    03:32
    Osala se ujal kotouče za bránou Svenssona, jenž byl zrovna mimo ideální postavení. Okamžitě se finský útočník pokusil zasunout puk do odkryté brány, ale hostující gólman stačil zareagovat!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 22. Timkin (Sirotkin), 29. Ellison (Filippi, De. Kazionov), 57. Osala (Lee, Timkin) – 14. Tatalujev (V. Lajunen, Chochlačov), 52. Leščenko (Maxwell, Radil)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee, J. Birjukov, Běreglazov, Pivcakin, Děnisov, S. Těreščenko, Igošev – Kokarev, Jan Kovář (C), Čibisov – Timkin, Osala, Sirotkin – Ellison, Filippi, De. Kazionov – Švyrjov, Šenfeld, Kaletnik – Berestennikov.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Kulik, Kalinin (C), Pepeljajev, A. Osipov, V. Lajunen, Provolněv, Judin – Maxwell, Leščenko, Radil – Podšendjalov, Děrgačov, Chochlačov – Nikoncev, Truňov, A. Voronin – V. Komarov, Černych, Tatalujev – N. Li.

    Rozhodčí: Sergejev, Naumov – Berseňov, Judin

    Diváci: 6 849
    bahis siteleri