USA – Česko 2:4 (kon.)
konec
USA
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Česko
Pondělí 11.12.2017, 20:30 • RECC Arena Truro • World Junior A Challenge
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (23:02:45)
     
    Střely na branku: 39 – 25
     
    Je dobojováno. Češi nakonec po skvělém výkonu porážejí také velkého favorita z USA a ve skupině A jsou tak na prvním místě, ze kterého tak půjdou rovnou do semifinále. Skvěle zachytal Adam Brízgala, který svůj výkon korunoval také přihrávkou na rozhodující branku, kterou vsítil Ondřej Chrtek. Čeští mladíci se tak zatím předvádějí na tomto turnaji ve skvělém světle.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Už to ale vypadá, že Češi své vedení uhájí. Mají kotouč na svých holích a blíží se už samotný závěr utkání.
     
    59:06
    Pokračuje americká powerplay.
    59:06 Matyáš ZELINGR - 2:4
     
    59:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pečetí svou dnešní výhru. V obranném pásmu získal kotouč po špatné rozehrávce amerického týmu MATYÁŠ ZELINGR a napálil kotouč tak, že nakonec skončil v americké brance – 2:4. Bez asistence.
     
    58:30
    Americká branka je prázdná. USA to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Česko je už v plném počtu.
     
    57:11
    Další zákrok Brízgaly, který nyní před dotírajícími Američany raději podržel kotouč pod svojí lapačkou a za malou chvilku se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    56:32
    Češi neopustili obranné pásmo, soupeř je zavřel před brankou Brízgaly a ten tak stále drží těsný náskok českého národního týmu.
     
    55:57
    Američané mají výhodu přesilové hry. Češi se ale velmi dobře brání a i nyní další střelu soupeře chytil Adam Brízgala.
     
    55:29
    Vyloučení v týmu Česko (Matěj Novák – 2 min., nedovolené bránění).
    54:47 Ondřej CHRTEK - 2:3
     
    54:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si vracejí své ztracené vedení zase zpět. Z hloubi vlastního obranného pásma založili útočnou akci a poté z vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele ONDŘEJ CHRTEK, který svým druhým přesným zásahem dnes rozvlnil americkou síť a Bischel tak musí potřetí lovit kotouč z vlastní branky – 2:3. Asistence: Adam Brízgala.
     
    53:45
    Po delší době útok na straně českého týmu a hned musel zakročit také Bischel. Hned ale kotouč rozehrál zpět do hry a Američané už se zase nastěhovali do útočného pásma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Hentges (Madden, Krygier), 50. Dugan (McLaughlin, Phillips) – 10. Hladoník (Kofroň), 40. Chrtek (Kofroň), 55. Chrtek (Brízgala), 60. Zelingr


    USA: Bischel (Kucharski) – St. Ivany, Phillips, Perbix, Bushy, Blackmun, Lillybridge, Krygier – Hentges, Madden, Steeves – Hall, Walker, Slaggert – Dugan, Drury, McLaughlin – Smith, Cotter, Randl – Guttman
    Česko: Brízgala (Klouček) – Zelingr, Mikyska, Myšák, Gaspar, Bednář, Veber, Kunst – Kofroň, Kondelík, Kousal – Kern, Hladoník, Havránek – Novák, Rousek, Vochozka – Dvořák, Chrtek, Václavek – Eret
    bahis siteleri