USA – Česko 2:4 (kon.)
konec
USA
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Česko
Pondělí 11.12.2017, 20:30 • RECC Arena Truro • World Junior A Challenge
Partner:
    59:06 Matyáš ZELINGR - 2:4
     
    59:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pečetí svou dnešní výhru. V obranném pásmu získal kotouč po špatné rozehrávce amerického týmu MATYÁŠ ZELINGR a napálil kotouč tak, že nakonec skončil v americké brance – 2:4. Bez asistence.
    54:47 Ondřej CHRTEK - 2:3
     
    54:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si vracejí své ztracené vedení zase zpět. Z hloubi vlastního obranného pásma založili útočnou akci a poté z vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele ONDŘEJ CHRTEK, který svým druhým přesným zásahem dnes rozvlnil americkou síť a Bischel tak musí potřetí lovit kotouč z vlastní branky – 2:3. Asistence: Adam Brízgala.
    49:37 Jack DUGAN - 2:2
     
    49:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Američané si vytvořili před českou brankou tlaku a po něm se pak kotouč dostal na pravý kruhu, odkud střelou švihem překonal jinak vynikajícího Brízgalu JACK DUGAN. Asistence: Blake McLaughlin a Clayton Phillips.
    39:20 Ondřej CHRTEK - 1:2
     
    39:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a Češi zase vedou. Druhá branka v utkání a druhá ve vlastním oslabení. Českému týmu dnes prostě svědčí oslabení, ve kterém se dvakrát prosadili. Znovu ujeli do přečíslení a po střele Kofroně z pravé strany se kotouč odrazil k ONDŘEJI CHRTKOVI, který měl před sebou odkrytou klec, kterou pak bleskově trefil – 1:2. Asistence: David Kofroň.
    10:10 Sam HENTGES - 1:1
     
    10:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže Američané ještě stejnou početní výhodu využívají a bleskově tak srovnávají stav tohoto utkání, když se přesnou střelou z pravého kruhu prosadil SAM HENTGES – 1:1. Asistence: Tyler Madden a Christian Krygier.
    09:55 Jan HLADONÍK - 0:1
     
    09:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení, a to ve vlastním oslabení, když ujeli dva na jednoho. Kofroň pak našel svou přihrávkou na levé straně volného JANA HLADONÍKA, který se poté nemýlil – 0:1. Asistence: David Kofroň.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Hentges (Madden, Krygier), 50. Dugan (McLaughlin, Phillips) – 10. Hladoník (Kofroň), 40. Chrtek (Kofroň), 55. Chrtek (Brízgala), 60. Zelingr


    USA: Bischel (Kucharski) – St. Ivany, Phillips, Perbix, Bushy, Blackmun, Lillybridge, Krygier – Hentges, Madden, Steeves – Hall, Walker, Slaggert – Dugan, Drury, McLaughlin – Smith, Cotter, Randl – Guttman
    Česko: Brízgala (Klouček) – Zelingr, Mikyska, Myšák, Gaspar, Bednář, Veber, Kunst – Kofroň, Kondelík, Kousal – Kern, Hladoník, Havránek – Novák, Rousek, Vochozka – Dvořák, Chrtek, Václavek – Eret
    bahis siteleri