Ostrava – Olomouc 7:3 (kon.) | Panthers – Ne 2:5 (kon.) | Jičín – Vítkovice 3:18 (kon.)
Královské Vinohrady – Liberec 3:8 (kon.) | Chodov – Židenice 9:1 (kon.) | Bohemians – Tatran 5:3 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Pátek 15.12.2017, 20:00ČEZ Extraliga žen • 13. kolo
     
    56:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    ANDREA KADIDLOVÁ tentokrát prosazuje. Tentokrát nezpanikařila, počkala si a střelou do horního růžku výrazně přibližuje svůj tým k výhře. Bez asistence.
     
    55:00
    Pět minut před koncem základní hrací doby mohla přiblížit výhru Bohemians Kadidlová, která se ocitla sama před brankou, ale šance se zalekla a trestuhodně ji zahodila.
     
    34:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Také domácí hodně rychle využívají početní výhodu. Zlámalová našal přes celé hřiště perfektně ELIŠKU REISCHLOVOU, která se nemýlila z první domácí opět vedou. V dnešním zápase již potřetí. Asistence: Jessica Zlámalová.
     
    33:56
    Ovšem tohle je velmi nepříjemná komplikace pro Tatran a naopak velká šance pro Boheminas. Faltusová dostává totiž za svůj zákrok pětiminutový trest za nedovolené vrážení.
     
    28:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je opět srovnáno. Reindlová od mantinelu našla PETRU BROTÁNKOVOU. Kapitánka Střešovic se dostala z pozice beka až na brankoviště, odkud se nemýlila. Asistence: Daniela Reindlová.
     
    26:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Až nyní vzala vše na sebe HANA POLÁKOVÁ ,která už s nemohla dívat na obléhání tatranské branky a díky osobní vyhlášené bojovnosti před brankou se prosazuje a posílá svůj tým opět do vedení. Bez asistence.
     
    22:34
    Nyní se ale do krásné kombinace pustilo duo Bočanová – Poláková a nedávné účastnici MS chybělo ke gólu pouze lepší zakončení.
     
    19:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hostům se daří vyrovnat ještě před sirénou. Reindlová vybojoval míček pro LUCII CHALOUPKOVOU, která se prosazuje zpoza velkého brankoviště. Asistence: Daniela Reindlová.
     
    15:05
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovicím vyšla standardní situace dokonale. Sedmíková našla LIANU MATĚVOSOVOU, která prostřelila Omelkovou a hosté jsou rázem opět v kontaktu s Bohemians. Asistence: Hana Sedmíková.
     
    14:59
    První vyloučení dnešního zápasu je na světě. Heráková (BOH) sekla do soupeřky a dostává menší trest.
     
    05:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Mírný favorit dnešního duelu rychle odskakuje do vedení 2:0. Reischlová našla přihrávkou volnou ANDREU KADIDLOVOU, která neomylně zamířila pod horní tyčku. Asistence: Eliška Reischlová.
     
    02:42
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí brankářce patří úvodní minuty zápasu. Omelková přesným výhozem našla JESSICU ZLÁMALOVOU, která se individuální akcí dostala až před Drbalovou a jako první ji dnes překonává. Asistence: Jitka Omleková.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Zlámalová (Omelková), 6. Kadidlová (Reischlová), 27. Poláková, 35. Reischlová (Zlámalová), 57. Kadidlová – 16. Matěvosová (Sedmíková), 20. Chaloupková (Reindlová), 29. Brotánková (Reindlová)


    FbŠ Bohemians: Omelková – Zlámalová, Reischlová, Kadidlová – Heráková, Poláková, Bočanová.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Sedmíková, Brotánková – Matěvosová, Chaloupková, Reindlová – Faltusová.
    bahis siteleri