Liberec – Bohemians 1:8 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 7:5 (kon.) | Vítkovice – Chodov 4:0 (kon.)
Ne – Ostrava 10:8 (kon.) | Židenice – Jičín 3:4 (kon.) | Olomouc – Panthers 4:3 (po pr.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
7:5 (1:0, 2:2, 4:3)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 17.12.2017, 15:15 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 14. kolo
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:25:09)
     
    Je dobojováno. Střešovice dnes svého soupeře nepustily do vedení. Vinohrady celé utkání musely dotahovat, nakonec prohrávají o dva góly a odjíždí bez bodu. Nejlepší střelkyní dnes byla Liana Matěvosová, která zaznamenala hattrick!

    Zásahy brankářek:
    Tereza Humlová 21 – Jana Vyrobíková 24

    Hráčka utkání:
    Liana Matěvosová – Jana Vyrobíková
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! V samotném závěru ještě hostující hráčky korigují skóre! Do střelecké listiny se zapisuje také MICHAELA LINGOVÁ. Asistence: Petra Honzová.
     
    59:12
    Hraje se na útočné polovině Tatranu, což domácím hráčkám pochopitelně vyhovuje. Florbalistky v červených dresech už se nikam neženou.
     
    58:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je definitivně rozhodnuto! LIANA MATĚVOSOVÁ zůstala úplně volná na levé straně, odkud poslala nepříjemnou střelu, která skončila v síti. Florbalistka Střešovic kompletuje hattrick!
     
    57:33
    Brankářka Tatranu faulována. Rozhodčí nyní přerušují hru a ujišťují se, že je domácí gólmanka v pořádku.
     
    56:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to zase o dva góly! LENKA FALTUSOVÁ využila chyby v rozehrávce soupeře, poté se nemýlila při střele do prázdné branky. Bez asistence.
     
    55:58
    Domácí to dělají výborně, kombinují, přihrávají si na vlastní polovině, své protihráčky téměř vůbec nepouštějí k balónku.
     
    54:35
    Sotva se Sokol dostal k míčku, už míří hostující brankářka na střídačku. Vinohrady to zkouší v šesti florbalistkách v poli!
     
    54:29
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Drama pokračuje, Vinohrady opět snižují na nejtěsnější možný rozdíl! KRISTÝNA VEJVODOVÁ to vzala na sebe, její pokus skončil až za zády Humlové! Bez asistence.
     
    54:03
    Hostující lavička na pátou branku domácích reaguje oddechovým časem!
     
    54:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velmi dobře zahraná standardní situace ze středu. LUCIE CHALOUPKOVÁ se s míčkem otočila, poté se rozhodla ke střele, která skončila v síti! Asistence: Karolína Vlachová.
     
    53:46
    Hráčky v červených dresech svého soupeře semkly, jenže dobré zákroky předvedla Vyrobíková. Víc už se v této početní výhodě nestane.
     
    52:29
    Po střele z pravé strany teď za hostující brankářkou zazvonila tyčka! Střešovice hrají tuto přesilovou hru zatím velmi dobře.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Radka Kylarová – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    51:22
    Střešovice jsou v posledních minutách pod velkým tlakem. Naštěstí pro Humlovou teď přišly dobré bloky ze strany domácích.
     
    50:30
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tak to byla paráda, co teď předvedla MICHAELA LINGOVÁ. Ta si balónek navedla na střed, poté prostřelila vše, co jí stálo v cestě, Vinohrady znovu dramatizují vývoj! Asistence: Petra Honzová.
     
    49:58
    Faulovaná byla vzápětí také hostující gólmanka, která však podle všeho bude v pořádku. Hra tak znovu může pokračovat.
     
    49:11
    Vinohrady napadají velmi vysoko, už jim nic jiného nezbývá. Míček vybojovala Vejvodová, na kterou vzápětí přišel faul.
     
    48:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Balónek teď zůstal úplně volný před hostující brankářku, čehož si všimla ADÉLA KRAMPEROVÁ, která i se štěstím překonala Vyrobíkovou, Tatran vede znovu o dva góly. Asistence: Karolína Vachušková.
     
    47:01
    Zblokovaný pokus skončil v zámezí. Hostující florbalistky znovu střídají, budou totiž rozehrávat.
     
    46:25
    Vinohrady v tuto chvíli zklidňují hru a střídají. Stále mají spoustu času na případné srovnání, do konce základní hrací doby zbývá necelých čtrnáct minut.
     
    45:41
    Na levé straně mají Střešovice obrovské problémy! Humlová teď musela předvést další dobrý zákrok, aby domácí zachránila před inkasovanou brankou!
     
    44:08
    Výbornou práci odvedla Faltusová, která poté přihrála na Matěvosovou. Druhá jmenovaná vystřelila pouze vedle branky!
     
    43:19
    Hostující florbalistky mají problémy s rozehrávkou, domácí hráčky totiž napadají hodně vysoko, v tuto chvíli i za brankou.
     
    42:33
    To byla hodně nepříjemná střela od Faltusové! Míček teď pouze prosvištěl kolem hostující branky, Vinohrady si pořádně oddychly!
     
    41:29
    V rohu hrací plochy přišel faul na florbalistku ve žlutém. Bude z toho standardní situace pro Vinohrady.
     
    40:42
    V úvodu třetí dvacetiminutovky se domácí hráčky dostaly ke střele, kterou chytila Vyrobíková. Ta vzápětí rozehrává míček za branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá dvacetiminutovka hry je za námi, Střešovice sice stále vedou, ovšem už jen o jednu branku. Vinohrady v závěru této části snížily a dokonce si vypracovaly dobré příležitosti na srovnání. Uvidíme, co nám nabídne třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Další dobrá šance na srovnání, znovu z levé strany! Výborný zákrok však předvedla Humlová! Víc už se nejspíše v druhé třetině nestane.
     
    38:35
    Nejprve zblokovaný pokus, poté dlouhý odpal balónku až k bráně soupeře. Domácí celek už hraje znovu v plném počtu.
     
    37:49
    Důležitý zákrok si teď připsala Humlová, která musela zasahovat proti střele Honzové z levé strany. Střešovice se konečně osvobodily.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Adéla Zehrerová – 2 minuty, Sekání).
     
    35:39
    Hodně prostoru dostala na levé straně Zelníčková, která střílela. Její pokus byl zblokovaný, Vinohrady zůstanou u míčku.
     
    34:11
    Humlová teď musela být v pozoru. Do zákroku se nakonec nedostala, byla totiž odpískána vysoká hůl hostující florbalistky.
     
    33:18
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Na konci celé akce hostujících hráček byla NIKOLA BURSOVÁ, která z bezprostřední blízkosti snížila na rozdíl jediného gólu! Asistence: Anna Kutnarová.
     
    32:37
    Kramperová míček poslala před branku, kde vznikl obrovský závar. Nakonec se hostující florbalistky dokázaly ubránit a zahrály do bezpečí.
     
    31:24
    Ke střele se dostala Kylarová, která však nemířila vůbec přesně. Míček skončil v zámezí, rozehrávat budou domácí.
     
    30:41
    Chyby v rozehrávce hostů nyní využila Sedmíková. Její dva pokusy byly zblokované, hráčky Střešovic však zůstávají na balónku.
     
    29:27
    Do vážnější příležitosti se florbalistky ve žlutých dresech nedostaly, naopak se musely rychle vracet, Válková střílela vedle branky!
     
    28:28
    Standardní situaci budou za malou chvíli rozehrávat florbalistky Vinohrad. Ještě předtím ale střídají, to samé platí i na domácí straně.
     
    27:05
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to zase o dva góly pro domácí! LIANA MATĚVOSOVÁ hraje zhruba minutu s novou hokejkou, už ale dokázala skórovat a přidává svůj druhý zásah v dnešním zápase! Asistence: Lenka Faltusová.
     
    26:13
    Hráčky v červených dresech však zůstávají na balónku a budou rozehrávat. Oba týmy vzápětí využívají možnosti vystřídat.
     
    24:42
    Uvidíme, jak na snížení zareaguje domácí celek, který je od samotného zápasu úvodu utkání aktivnějším a nebezpečnějším týmem.
     
    23:20
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Hostující tým však velice brzy odpovídá! Vinohrady se dostaly do první větší příležitosti. Ta končí brankou ANEŽKY DOBISÍKOVÉ, která byla na konci celé akce. Asistence: Alena Žižková.
     
    22:21
    Faltusová se dobře otočila, poté se rozhodla pro střelu. Ta skončila pouze na boční síti, Vyrobíková teď měla štěstí! Střešovice jsou i nadále aktivnějším celkem.
     
    21:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky hned v úvodu druhé třetiny přidávají svou druhou branku! LUCIE CHALOUPKOVÁ dokázala zužitkovat přihrávky od Morové připisuje si svůj první bod v tomto zápase! Asistence: Lenka Morová.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka hry je za námi. Domácí florbalistky měly navrch a po zásluze se dostaly také do vedení, jedinou střelkyní je zatím Matěvosová, která se prosadila pět minut před koncem první části. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Výborná individuální práce Matěvosové, která poté přihrála pod sebe. Vznikl závar před brankou, pro hostující tým to nakonec dopadlo dobře.
     
    18:38
    Faltusová se dostala do souboje s jednou z hostujících hráček. Ta zůstala ležet na palubovce a alespoň v tuto chvíli do hry určitě nezasáhne.
     
    18:24
    Hra se kouskuje, tentokráte přišel útočný faul na domácí straně. Hráčky Střešovic běží rychle střídat, Vinohrady rozehrávají.
     
    17:33
    Hodně ostrý zákrok na Kramperovou poblíž mantinelu. Domácí hráčka se zvedá, florbalistky Střešovic zůstanou u balónku.
     
    16:49
    Sladkovská rozehrávala standardní situaci, ovšem nerozuměla si se svými spoluhráčkami, Vinohrady tak přišly o míček.
     
    15:56
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z levé strany teď téměř sama postupovala na bránu LIANA MATĚVOSOVÁ. Ta volila zakončení na vzdálenější tyčku, hostující gólmanka byla bez šance! Střešovice jsou do vedení! Asistence: Anežka Viplerová.
     
    14:40
    Hodně nepřesný pokus na hostující straně, míček skončil daleko za mantinelem. Oba týmy vzápětí využívají možnosti vystřídat.
     
    13:29
    Dlouhý výhoz až na Kutnarovou, která byla podle hlavní rozhodčí zastavena čistě. Císařová ihned vyhazuje na útočnou polovinu.
     
    12:08
    Celou situaci nyní výborně vyřešila Vyrobíková, která však neměla komu přihrát. Nakonec rozehrává za branku, domácí napadají vysoko.
     
    11:31
    Střešovice se dostaly do přečíslení tři na dvě. Vachušková to vzala na sebe, její střela z těžké pozice skončila pouze vedle branky!
     
    10:47
    Výborná práce Vlachové. Ta se vrátila na vlastní polovinu a poté získala míček. Domácí hráčka už rozehrává další útočnou akci.
     
    09:59
    Domácí hráčky rozehrávaly zajímavou standardku. Sedmíková vystřelila z dlouhé vzdálenosti, míček proletěl jen kousek vedle tyče!
     
    08:42
    Florbalistky v červené kombinaci jsou stále nebezpečnější. O další střelecký pokus se postarala Vachušková, skóre zůstává bez branek.
     
    07:19
    Nepřesná přihrávka na Viplerovou, která už napřahovala ke střele. Domácí florbalistka se tak musela vrátit pro míček.
     
    06:15
    Hraje se především před hostující brankou. Vyrobíková musela v tuto chvíli předvést důležitý zákrok prosti střele Sedmíkové!
     
    04:41
    Domácí florbalistky napadaly hodně vysoko. Poté se ke střele dostala Kramperová, ovšem na brankářku Vyrobíková nevyzrála!
     
    03:33
    I nadále se ke střeleckým pokusům oba týmy nedostávají. Obrany zatím působí velmi jistým dojmem, brankářky jsou bez práce.
     
    02:15
    Střešovice jsou v posledních vteřinách aktivnější. Drží míček na útočné polovině a kombinují. Větší příležitosti zatím nepřicházejí.
     
    01:34
    Ke střele se dostala Chaloupková, ovšem její pokus skončil pouze vedle branky. Vyrobíková tak nemusela vůbec zasahovat.
     
    00:52
    Zatím je to spíše vyčkávání z obou stran. Domácí hráčky drží míček za svou brankou, oba celky vzápětí střídají.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u utkání dvou pražských týmů. Duel bude hostit Tatran Střešovice, jehož soupeřem budou Královské Vinohrady. Půjde o souboj dvou týmů ze spodku tabulky. Konkrétně jsou domácí na desátém místě a hosté na místě jedenáctém. Vinohrady ztrácí na svého soupeře dva body, tudíž v případě výhry za tři body půjde před Tatran.

    Utkání startuje v 15:15!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:15.

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Matěvosová (Viplerová), 22. Chaloupková (Morová), 28. Matěvosová (Faltusová), 49. Kramperová (Vachušková), 55. Chaloupková (Vlachová), 57. Faltusová, 59. Matěvosová – 24. Dobisíková (Žižková), 34. Bursová (A. Kutnarová), 51. Lingová (Honzová), 55. Vejvodová, 60. Lingová (Honzová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová (Císařová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Marko, Matěvosová, Chaloupková – Faťunová, Vlachová, Faltusová – Kramperová, Chaloupková.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Žižková, Honzová – Lingová, Bursová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková – Vavřinová, Dobisíková, Skalická.

    Rozhodčí: Beranová, Hejnová
    bahis siteleri