Liberec – Bohemians 1:8 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 7:5 (kon.) | Vítkovice – Chodov 4:0 (kon.)
Ne – Ostrava 10:8 (kon.) | Židenice – Jičín 3:4 (kon.) | Olomouc – Panthers 4:3 (po pr.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
7:5 (1:0, 2:2, 4:3)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 17.12.2017, 15:15 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 14. kolo
     
    59:27
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! V samotném závěru ještě hostující hráčky korigují skóre! Do střelecké listiny se zapisuje také MICHAELA LINGOVÁ. Asistence: Petra Honzová.
     
    58:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je definitivně rozhodnuto! LIANA MATĚVOSOVÁ zůstala úplně volná na levé straně, odkud poslala nepříjemnou střelu, která skončila v síti. Florbalistka Střešovic kompletuje hattrick!
     
    56:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to zase o dva góly! LENKA FALTUSOVÁ využila chyby v rozehrávce soupeře, poté se nemýlila při střele do prázdné branky. Bez asistence.
     
    54:35
    Sotva se Sokol dostal k míčku, už míří hostující brankářka na střídačku. Vinohrady to zkouší v šesti florbalistkách v poli!
     
    54:29
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Drama pokračuje, Vinohrady opět snižují na nejtěsnější možný rozdíl! KRISTÝNA VEJVODOVÁ to vzala na sebe, její pokus skončil až za zády Humlové! Bez asistence.
     
    54:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Velmi dobře zahraná standardní situace ze středu. LUCIE CHALOUPKOVÁ se s míčkem otočila, poté se rozhodla ke střele, která skončila v síti! Asistence: Karolína Vlachová.
     
    52:29
    Po střele z pravé strany teď za hostující brankářkou zazvonila tyčka! Střešovice hrají tuto přesilovou hru zatím velmi dobře.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Radka Kylarová – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    50:30
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tak to byla paráda, co teď předvedla MICHAELA LINGOVÁ. Ta si balónek navedla na střed, poté prostřelila vše, co jí stálo v cestě, Vinohrady znovu dramatizují vývoj! Asistence: Petra Honzová.
     
    48:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Balónek teď zůstal úplně volný před hostující brankářku, čehož si všimla ADÉLA KRAMPEROVÁ, která i se štěstím překonala Vyrobíkovou, Tatran vede znovu o dva góly. Asistence: Karolína Vachušková.
     
    45:41
    Na levé straně mají Střešovice obrovské problémy! Humlová teď musela předvést další dobrý zákrok, aby domácí zachránila před inkasovanou brankou!
     
    42:33
    To byla hodně nepříjemná střela od Faltusové! Míček teď pouze prosvištěl kolem hostující branky, Vinohrady si pořádně oddychly!
     
    39:55
    Další dobrá šance na srovnání, znovu z levé strany! Výborný zákrok však předvedla Humlová! Víc už se nejspíše v druhé třetině nestane.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Adéla Zehrerová – 2 minuty, Sekání).
     
    33:18
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Na konci celé akce hostujících hráček byla NIKOLA BURSOVÁ, která z bezprostřední blízkosti snížila na rozdíl jediného gólu! Asistence: Anna Kutnarová.
     
    27:05
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to zase o dva góly pro domácí! LIANA MATĚVOSOVÁ hraje zhruba minutu s novou hokejkou, už ale dokázala skórovat a přidává svůj druhý zásah v dnešním zápase! Asistence: Lenka Faltusová.
     
    23:20
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Hostující tým však velice brzy odpovídá! Vinohrady se dostaly do první větší příležitosti. Ta končí brankou ANEŽKY DOBISÍKOVÉ, která byla na konci celé akce. Asistence: Alena Žižková.
     
    21:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky hned v úvodu druhé třetiny přidávají svou druhou branku! LUCIE CHALOUPKOVÁ dokázala zužitkovat přihrávky od Morové připisuje si svůj první bod v tomto zápase! Asistence: Lenka Morová.
     
    15:56
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z levé strany teď téměř sama postupovala na bránu LIANA MATĚVOSOVÁ. Ta volila zakončení na vzdálenější tyčku, hostující gólmanka byla bez šance! Střešovice jsou do vedení! Asistence: Anežka Viplerová.
     
    09:59
    Domácí hráčky rozehrávaly zajímavou standardku. Sedmíková vystřelila z dlouhé vzdálenosti, míček proletěl jen kousek vedle tyče!

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Matěvosová (Viplerová), 22. Chaloupková (Morová), 28. Matěvosová (Faltusová), 49. Kramperová (Vachušková), 55. Chaloupková (Vlachová), 57. Faltusová, 59. Matěvosová – 24. Dobisíková (Žižková), 34. Bursová (A. Kutnarová), 51. Lingová (Honzová), 55. Vejvodová, 60. Lingová (Honzová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová (Císařová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Marko, Matěvosová, Chaloupková – Faťunová, Vlachová, Faltusová – Kramperová, Chaloupková.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Žižková, Honzová – Lingová, Bursová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková – Vavřinová, Dobisíková, Skalická.

    Rozhodčí: Beranová, Hejnová
    bahis siteleri