Česko – Rusko 5:4 (kon.) | Bělorusko – Švédsko 1:6 (kon.) | Kanada – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Bělorusko
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
Švédsko
Úterý 26.12.2017, 20:00 • HarborCenter, Buffalo (kapacita 1800 míst) • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:07 Lias ANDERSSON - 1:6
     
    51:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další kotouč se třepetá v běloruské síti! Rasmus Dahlin krásnou přihrávkou mezi třemi protihráči našel volného LIASE ANDERSSONA, jehož střela prošla přesně pod Griščenkovou vyrážečkou do branky. Asistence: Rasmus Dahlin a Fredrik Karlström.
    42:17 Lias ANDERSSON - 1:5
     
    42:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle využitá přesilová hra po krásné kombinaci Švédů! Elias Pettersson otočil hru na Alexe Nylandera, který hned z první našel před brankou přesně postaveného kapitána LIASE ANDERSSONA, jemuž stačilo jen správně nastavit hokejku! Asistence: Alexander Nylander a Elias Pettersson.
    34:18 Jesper BOQVIST - 1:4
     
    34:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    S góly se najednou roztrhl pytel! Po dalším švédském tlaku se dostal ke kotouči Erik Brännström, který úžasnou přihrávkou napříč pásmem našel na levém kruhu JESPERA BOQVISTA, jenž dokázal znovu prostřelit Griščenka! Asistence: Erik Brännström a Fredrik Karlström.
    32:33 Glenn GUSTAFSSON - 1:3
     
    32:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A Švédové přidávají další branku! Po nenápadné akci se šikovnou tečí prosazuje GLENN GUSTAFSSON, který zcela osamocen v mezikruží vložil hokejku do nahození Gustava Lindströma. Asistence: Gustav Lindström a Jesper Sellgren.
    30:57 Erik BRÄNNSTRÖM - 1:2
     
    30:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se konečně prosazují! Oskar Steen rozjel přečíslení, které přibrzdil Alexander Nylander, jenž fantastickou přihrávkou vybídl k zakončení ERIKA BRÄNNSTRÖMA, který z mezikruží prostřelil Griščenka pod lapačkou! Asistence: Alexander Nylander a Oskar Steen.
    14:56 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:1
     
    14:56
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové překvapují Švédy a srovnávají při vlastním oslabení! JEGOR ŠARANGOVIČ vypíchl kotouč na modré čáře Alexi Nylanderovi a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou! Bez asistence.
    08:44 Elias PETTERSSON - 0:1
     
    08:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédští hokejisté v přesilové hře trpělivě kombinovali, dlouho se nikdo neodhodlával ke střele. Až se k puku dostal na pravé straně pásma ELIAS PETTERSSON a parádní střelou zápěstím přesně zavěsil! Asistence: Rasmus Dahlin.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 15. Šarangovič – 9. Pettersson (Dahlin), 31. Brännström (A. Nylander, Steen), 33. G. Gustafsson (G. Lindström, Sellgren), 35. J. Boqvist (Brännström, Karlström), 43. Andersson (A. Nylander, Pettersson), 52. Andersson (Dahlin, Karlström)


    Bělorusko: Griščenko (Rodik) – Sokolovskij, Burovcev, Derjabin, Jerjomenko, Gostev, Martyňuk, Gabrus – Bovbel, Litvinov, Martynov (A) – Šarangovič, Drozdov (C), Suško (A) – Rjadčenko, Pisčuk, Grinkevič – Lukaševič, Astaševič, Michalčuk – Anisimov.
    Švédsko: Gustavsson (F. Larsson) – Liljegren, Moverare (A), Dahlin, Brännström, G. Lindström, Sellgren, Högberg – Karlström, J. Boqvist, Andersson (C) – Pettersson, L. Lindström, A. Nylander (A) – Söderlund, Lundeström, Steen – Davidsson, G. Gustafsson, Jonsson Fjällby – Zetterlund.

    Rozhodčí: Grumsen, Kaukokari – Hancock, Jensen

    Diváci: 1754
    bahis siteleri