Bournemouth – Everton 2:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 5:0 (kon.) | Huddersfield Town – Burnley 0:0 (kon.)
Liverpool – Leicester 2:1 (kon.) | Newcastle – Brighton 0:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Southampton 0:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
5:0 (3:0)
Stoke City
Sobota 30.12.2017, 16:00 • Stamford Bridge, London • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Davide ZAPPACOSTA - 5:0
     
    89
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Do střelecké listiny se zapsal i naprostý nováček na hřišti DAVIDE ZAPPACOSTA se dostal k odraženému míči, připravil si ho na levačku a z větší vzdálenosti umístil svou ránu přesně do pravého dolního rohu. Butland se natahovat co to šlo, ale byl krátký.
     
    81
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Charlie Adam, přichází Eric Choupo-Moting.
    73. WILLIAN - 4:0
     
    73
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Míč si převzal sám WILLIAN a ke svému skvělému výkonu přidává i branku! Nejprve naznačil střelu a poté míč poslal do levého dolního rohu. Brankář skočil na druhou stranu a již počtvrté inkasuje.
    72. Penaltový zákrok na Williana!
     
    72
    Nádherná patička Williana, ten se poté dostal až do malého vápna a byl zfaulován! Bude se kopat penalta ve prospěch Chelsea!
     
    71
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Ibrahim Afellay, přichází Julien Ngoy.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Michy Batshuayi.
     
    65
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází N'Golo Kanté, přichází Tiemoué Bakayoko.
     
    61
    Vypadá to, že Álvarovi Moratovi zatím není přáno. Znova se dostal do samostatného úniku a tváři v tvář brankáři se snažil míč umístit mezi nohy. Butland tento záměr předpokládal a mezeru ihned zalepil. Bude se kopat roh.
     
    57
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Victor Moses, přichází Davide Zappacosta.
     
    53
    A nakonec je z toho žlutá karta pro Pedra za nasimulovaný pád, španěl by měl příště na takové další pokusy ihned zapomenout, jinak pujde předčastně do sprch.
     
    50
    Obrovská šance pro hostující tým! Zničehonic se do samostatného úniku vrhl Saido Berahino a z levé strany mířil na vzdálenější tyč. Thibaut Courtois musel poprvé v dnešním zápase předvést pěkný zákrok.
     
    38
    Tak tohle bylo velice sporné rozhodnutí! Hráči Stoke City se už radoval z branky! Mame Diouf se už radoval z branky, tento útočník obdržel výbornou přihrávku a dokázal překonat u brankáře Courtoise. Na poslední chvíli ale zasáhl čárový rozhodčí a odmával ofsajd!
     
    34
    Tuto situaci měl Álvaro Morata určitě řešit jinak. Řítil se nikým atakovaný na brankáře, ale míč si moc dlouho zpracovával, poté zasekl a snažil se ještě zbavit obránců, ale ti už byli nad jeho síly.
     
    29
    Willian se zbavil dvou protihráčů a zkoušel to technickou střelou na hraně pokutového území. Brankář Butland byl dobře postavení a s ránou nemohl mít žádné problémy.
     
    27
    Tak tohle byl likvidační faul na Álvara Moratu. Mame Diouf to opravdu přehnal a vzal útočníka Blues přes nohy. Rozhodčí si toho všiml a bude se poprvé žlutit.
    23. PEDRO - 3:0
     
    23
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tomu řikám produktivita! Čtvrtá střela na branku, třetí gól! Willian si zpracoval míč a připsal si druhou asistenci v dnešním duelu. Jeho přihrávka našla přesně kopačku PEDRA, který se s tím nepáral a jeho rána spadla do levého horního rohu. Asistence: Willian.
     
    21
    Hodně zajímavý pokus Pedra. Na hraně vápna si vyměnil míč s Moratou a zkoušel překvapit hostující brankáře. Jeho ránu se Butlandovi povedlo zněškodnit a schoval si ji do rukavic.
     
    14
    Álvaro Morata mohl ještě víc obšťastnit domácí příznivce! Z pravé strany se vrhl do samostatného úniku, ale Butland už třetí branku nedopustil a dobře zasáhl nohou.
    9. Danny DRINKWATER - 2:0
     
    9
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak o tomto gólu se bude nejspíš ještě hodně mluvit! To byla ale rána, kterou vyprodukoval domácího záložník DANNY DRINKWATER. Na hranici vápna si zpracoval míč a svou pravačkou vymetl pravou šibenici! Brankář Butland se nedokázal včas zorientoval a musel lovit míč ze sítě.
    3. Antonio RÜDIGER - 1:0
     
    3
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Tak to opravdu moc dlouho netrvalo a favorité otevírají skóre dnešního zápasu už ve třetí minutě. Willian poslal ze standartní situace míč do vápna, kde už číhal skvěle postavený obránce ANTONIO RUDIGER, který se prenzetoval skvostnou hlavičkou do levé strany brankové kontrukce, Butland nestihl reagovat. Asistence: Willian.

    Marek Jašek

    Branky: 3. Rüdiger (Willian), 9. Drinkwater, 23. Pedro (Willian), 73. Willian (pen.), 89. Zappacosta

    Karty:   53. Pedro (CHE) – 27. Diouf (STK)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 7:0. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 5:10.
    Chelsea FC: Courtois – Rüdiger, Cahill, Azpilicueta – Alonso, Kanté (65. Bakayoko), Drinkwater, Moses (57. Zappacosta) – Pedro, Morata (71. Batshuayi), Willian.
    Náhradníci: Caballero – Bakayoko, Batshuayi, Fàbregas, E. Hazard, Christensen, Zappacosta.

    Stoke City: Butland – Tymon, Wimmer, Cameron, Edwards – Adam (81. Choupo-Moting), D. Fletcher – Sobhi, Afellay (71. Ngoy), Diouf – Berahino.
    Náhradníci: Grant – Allen, Crouch, Choupo-Moting, Ngoy, Shaqiri, Souttar.

    Diváci: 41 433
    bahis siteleri