Bournemouth – Everton 2:1 (kon.) | Chelsea – Stoke 5:0 (kon.) | Huddersfield Town – Burnley 0:0 (kon.)
Liverpool – Leicester 2:1 (kon.) | Newcastle – Brighton 0:0 (kon.) | Watford – Swansea 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Southampton 0:0 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (1:0)
Swansea City
Sobota 30.12.2017, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Luciano NARSINGH - 1:2
     
    90
    Swansea právě vstřelila branku!
    Na Vicarage Road se v závěru dnešního utkání dějí neuvěřitelné věci, po většinu hrací doby nevýrazní hosté se totiž dostávají do vedení. Z nařízeného přímého kopu fotbalisté Swansea ještě nic nevytěžili, poté se ale balon i za přispění notné dávky štěstí odrazil k Dyerovi. Jeho parádní dělovku z první vyrazil Heurelho Gomes jen před sebe, na což nejrychleji zareagoval LUCIANO NARSINGH a odšpuntoval gejzír euforie na lavičce Labutí.
    86. Jordan AYEW - 1:1
     
    86
    Swansea právě vstřelila branku!
    Andreho Graye musí předchozí neproměněná šance mrzet o to více, fotbalistům Swansea se totiž z okamžité protiakce podařilo vyrovnat! Na dlouhý balon si v šestnáctce naskočil Oliver McBurnie, jenž jej sklepl pro na hranici ofsajdu se pohybujícího JORDANA AYEWA a ten z bezprostřední blízkosti nekompromisně propálil Gomese.
    11. André CARRILLO - 1:0
     
    11
    Watford právě vstřelil branku!
    Tentokráte už to domácím vyšlo, na první branku jsme na Vicarage Road nemuseli dlouho čekat. Sérii nepřesností ve středu hřiště ukončil Okaka, po jehož brilantní uličce pálil Richarlison. Fabiański sice svůj tým podržel, balon ale vyrazil pouze k z druhé vlny dobíhajícímu ANDRÉMU CARRILLOVI, jenž už s jeho uklizením do sítě neměl problém. Peruánský záložník se tak stává už čtrnáctým hráčem Watfordu, který se v této sezoně zapsal do střelecké listiny.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 11. Carrillo – 86. J. Ayew (McBurnie), 90. L. Narsingh

    Karty:   30. Carrillo (WAT), 80. Doucouré (WAT), 82. Prödl (WAT), 89. Zeegelaar (WAT) – 3. F. Fernández (SWN), 34. T. Carroll (SWN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 14:13.
    Watford FC: Gomes (C) – Janmaat, Wagué (64. Prödl), Kabasele, Zeegelaar – Doucouré, Watson – Carrillo (83. Pereyra), Cleverley, Richarlison – Okaka (77. Gray).
    Náhradníci: Karnezis – Prödl, Holebas, Capoue, Pereyra, Sinclair, Gray.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, Mawson, F. Fernández (C), M. Olsson – Mesa (46. L. Narsingh), Clucas (81. Dyer), T. Carroll – Sanches – T. Abraham (57. McBurnie), J. Ayew.
    Náhradníci: Nordfeldt – van der Hoorn, Rangel, Fer, Dyer, L. Narsingh, McBurnie.

    Rozhodčí: Martin Atkinson – Stephen Child, Harry Lennard

    Diváci: 20 002
    bahis siteleri