Slavia – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 06.01.2018, 15:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Přesně se sirénou ještě dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování Marek Račuk (SLA).
     
    59:22
    Jiří Doležal vybojoval akci, po níž dorážel do odkryté klece Lukáš Endál, který ale trefil jen tyčku! V Edenu tomu dlouho nikdo nechtěl věřit a zhruba pět vteřin bylo na tribunách hrobové ticho.
     
    57:39
    Pozor, Dominik Frodl zůstal na střídačce a Slavia hraje power-play!
     
    52:23
    Lukáš Endál byl sám na pravém křídle, odkud zakončoval, avšak minul poloodkrytou klec. Přerov se následně osvobodil a přestál i další útok sešívaných.
     
    51:03
    Milan Procházka (PRE) podrazil rozjíždějícího se útočníka Slavie, který by jel spolu se svým kolegou do akce dva na jednoho. Další přesilovka pro domácí.
     
    50:00
    Dnešní utkání sleduje 1 232 diváků.
     
    46:04
    Znovu se přerovským nepovedlo umístit při výhozu z pásma touš do hrací plochy a opět je tu přesilovka pro domácí. Za zdržování hry jest tentokrát vykázán Mikuláš Zbořil (PRE).
     
    41:55
    Mužstvo sídlící pod střechou zimního stadionu v Edenu bude hrát početní převahu. Na lavici pro hříšné muže ledové plochy odchází za zdržování hry Milan Procházka (PRE).
     
    41:41
    Václav Jankovský se dostal šikovným manévrem k brance, ale nepovedlo se mu propálit beton maskovaného muže Přerova. Následně přišla ještě rána zprava, ale Lukáš Klimeš obstál i napodruhé.
     
    39:44
    Jiří Doležal tečoval na zadní tyči přihrávku před odkrytou klec jen těsně nad. Račukovu ránu od modré pak lízl Lukáš Nedvídek tak, že puk skončil až v ochranné síti. Je po dvojnásobné přesilovce.
     
    38:43
    Jindřich Barák se snažil dostat k brance, ale pod nohy mu při naznačení padl Roman Pšurný (PRE), který jej následně i hákoval. Dvě minuty pro hosty a necelých šedesát vteřin trvající dvojnásobná přesilovka Slavie.
     
    37:40
    Hra je nyní kouskovaná častým přerušováním. Nyní byla hra rozdělena a čas zastaven kvůli vyloučení. Radomír Pala (PRE) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    36:08
    Další magnificentní představení v podání Lukáše Klimeše! Jeho jmenovec Endál uháněl sám na jeho klec, před kasou udělal kličku, ale puk skončil v bryskně reagující lapačce.
     
    35:34
    Parádně nyní vystihl Marek Račuk rozehrávku soupeře a upaloval sám na branku. Neměl ale moc prostoru, tak zkusil vystřelit. To ale očekával skvěle vyjíždějící Lukáš Klimeš, který si připsal bravurní zákrok!
     
    32:22
    Riskantní kličku Jiřího Doležala vystihl Karel Plášek mladší, který uháněl zleva sám na Dominika Frodla. Na úrovni kruhu vystřelil na bližší tyč a kotouč zacinkal na konstrukci branky.
     
    29:06
    Ještě osm vteřin a přesilovku budou hrát také sešívaní. Na trestnou lavici totiž putuje za nedovolené bránění Milan Procházka (PRE).
     
    27:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    V době, kdy bylo přesně šest vteřin po uplynutí prvního trestu, se Zubři prosazují. Slavia se dlouho držela díky splendidním zákrokům brankáře Dominika Frodla. Nakonec se ale dostal ke kotouči na vrcholu levého kruhu RADOMÍR PALA, který si sjel blíže ke kase a parádně umísti puk do vzdálenějšího růžku! Dominik Frodl byl bez šance. Asistence: Tomáš Sýkora a Roman Pšurný.
     
    26:30
    Tak tohle je pro sešívané řádná komplikace. Za katr totiž putuje třetí (!) hráč. Čili budou ještě přes minutu a čtvrt hrát ve třech. Martin Ondráček (SLA) je vyloučen za hákování.
     
    26:22
    Jakub Šlahař byl zcela osamocen u levé tyče, kam dostal nahrávku, ale náhle se ponořil do rány Dominik Frodl, který předvedl parádní zákrok! Domácí poté vyhazují touš do bezpečí.
     
    25:49
    Hněv střídá se s údivem. Na tribunách se těžko skousává, že Jaroslav Kasík (SLA) je vyloučen za hraní puku rukou. Oprávněný trest a přesilovka pět na tři pro hosty.
     
    25:14
    Domácí budou hrát v oslabení. Za podražení je vyloučen Lukáš Nedvídek (SLA), jenž se provinil při protiútoku Zubrů.
     
    23:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    V Edenu jest vyrovnáno. Slavia nyní zcela vyhořela v zadních řadách. Tuším, že to byl Marek Ryzák, kdo zachyboval při výjezdu z obranného pásma. Na to konto sebral touš Jakub Navrátil, který našel mezi kruhy MILANA PROCHÁZKU, který si srovnal kotouč a zcela osamocen vypálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Navrátil.
     
    20:47
    Po aktivním vstupu do prostředního dějství z obou stran přichází faul Slavie a přesilovka pro Přerov. Jaroslav Kasík (SLA) podrazil soupeře a ten v pádu smetl i čárového arbitra.
     
    19:26
    Na druhé straně dostal po pasu skrze brankoviště šanci Lukáš Endál, ale skrze urputnou obranu hostů se nedostal k zakončení. Následně ještě pálil Jiří Doležal, ale jen do Klimešovy vyrážečky.
     
    18:28
    Inu ale, hra bez jednoho muže v poli málem přinesla přerovskou radost! Tomášové Sýkora s Doležalem byli z cela sami před Dominikem Frodlem, který několikrát předvedl výborný zákrok!
     
    18:08
    Přesilová hra pro domácí mužstvo. Dominik Frodl byl necitlivě složen Michalem Gagem (PRE), který tak oslabuje svůj tým.
     
    14:59
    Mohlo být srovnáno! Michal Gago se dostal za obranu a stál zcela sám před Dominikem Frodlem, kterého se snažil ošálit kličkami. Domácí gólman už ležel, ale na zpětný manévr hostujícího hráče, jenž pak chtěl zakončovat do prázdné brány, vyzrál tak, že natáhl svou lapačku a puk s ní zneškodnil. Následně bylo odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    13:23
    Dominik Frodl byl nyní pod ohromnou palbou. Nejprve si poradil s Filipem Dvořákem a jeho velkým kličkováním. Následně dvakrát střílel od modré Radomír Pala. Jeho mocnou dělovku k tyči ale vyškrábla sešívaná jednička do ochranné sítě.
     
    12:18
    Lubomír Malina vypálil od modré čáry. Jeho po ledě mířící pokus vykopl Dominik Frodl jen před sebe, kde přišla dorážka, se kterou si ale maskovaný muž domácích poradil!
     
    11:38
    Hosté si ale aktivitou došli pro přesilovou hru. Na spodku levého kruhu zametl se soupeřem Pavel Kolařík (SLA), jenž tedy pyká za nedovolené bránění.
     
    08:55
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Za hosty je vyloučen za sekání Tomáš Sýkora (PRE). Sešívaní budou postrádat Zdeňka Kubicu (SLA), jemuž byl vyměřen trest za hrubost.
     
    06:22
    Další přesilovka pro Slavii. Ta se vymanila ze sevření soupeře a následně byl při brejku faulován Lukáš Endál Oldřichem Horákem (PRE). Slavia může svůj náskok znásobit.
     
    05:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se nakonec v přesilovce dostává do vedeni! Marek Ryzák vystřelil od modré čáry, hostující muž s maskou kotouč pouze vyrazil a vznikla mela. Jiří Doležal dorážel zblízka backhandem a povedlo se mu protlačit kus černé gumy pod ležícím mužem s maskou. Po čáře se povalující puk pak uklidil do sítě MARTIN ŠAGÁT, který byl z hejna slétávajících se supů nejrychlejší! Asistence: Jiří Doležal a Marek Ryzák.
     
    05:26
    Jaroslav Kasík svou střelou od modré rozezvučel Klimešovy betony a spustil sprchu se střelami. Nakonec zleva zakončoval zblízka David Šafránek, ale přerovský gólman se heroicky přesunul a touš za notného potlesku vyrazil do ochranné sítě!
     
    03:43
    Sešívaní mocně zatlačili a kromě několika nepřesných střel si vydobyli i početní převahu. Na zadním mantinelu podržel protihráče Martin Novotný (PRE), který pak sice rozhazoval rukama, ale marně. Sudí měl o situaci náramný přehled. Stál přímo před ní.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Šagát (J. Doležal, Ryzák) – 24. Milan Procházka (Navrátil), 28. Pala (T. Sýkora, Pšurný)


    HC Slavia Praha: Frodl (Šorf) – Pohl (C), Kolařík, Barák, Šmíd, Ryzák, Kasík, Štibingr – J. Doležal, Šagát, Račuk – Jankovský (A), Šafránek, Kubica – Endál, Nedvídek, Z. Doležal – M. Ondráček.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Zbořil, M. Novotný, Pala (A), Malina, Lenďák, O. Horák – T. Doležal, T. Sýkora (C), Šlahař – Plášek (A), Pšurný, Plášek ml. – Milan Procházka, F. Dvořák, Goiš – Š. Kratochvíl, Gago, Navrátil.

    Rozhodčí: Jan Doležal, Michal Škrobák – Martin Kreuzer, Miroslav Šimán

    Diváci: 1 232
    bahis siteleri