Magnitogorsk – Kunlun 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:0 (kon.)
Minsk – Vladivostok 2:3 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Čerepovec 3:4 (po pr.)
Riga – Chanty-Mansijsk 1:2 (po pr.)
po prodl.
Spartak Moskva
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Pondělí 22.01.2018, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostům byla poskytnuta výhoda, která nakonec byla zužitkována! Do velmi dobré pozice totiž dostal kotouč YURY TRUBAČJOV, který propálil Bespalova. Asistence: Aleksander Jevsejenkov.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    55:23
    To jsou fatální nedůslednosti v obraně! Domácí obraně totiž pláchl další hráč, který svůj samostný nájezd zakončil střelou nad bránu.
     
    53:54
    Spartak opět zapomněl na jednoho z protihráčů, který z pravé strany orazítkoval vzdálenější tyč. Z protiútoku se neprosadil Američan Stoa.
    49:35 Jurij TRUBAČJOV - 3:3
     
    49:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale srovnáno! Domácí obrana nepokryla u vzdálenější tyče JURYHO TRUBAČJOVA, který ihned vypálil na Bespalova. Domácí brankář nestačil reagovat a skóre je opět srovnané. Asistence: Adam Masuhr a Daniil Vovčenko.
     
    49:24
    Další velké štěstí domácích! Na Bespalova z úhlu pelášil další protihráč a po jeho střele se Bespalov rozhlížel, kde vlastně má kotouč. Ten zřejmě skončil pod jeho betony.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ryan Stoa – 2 min., podražení).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vladislav Provolněv – 2 min., vysoká hůl).
    35:52 Alexandr CHOCHLAČOV - 3:2
     
    35:52
    Spartak právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé, také domácí otáčejí stavu utkání! Po křižné přihrávce z levé strany se nikterak důraznou střelou prezentoval ALEKSANDR CHOCHLAČOV. Hudáček si ale vybral slabší chvíli a pul nedokázal udržet. Asistence: Dmitrij Kalinin a Ville Lajunen.
     
    35:23
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexandr Mereskin – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Matěj Stránský – 2 min., hrubost).
    34:38 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:2
     
    34:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! První rána sice byla sražena, kotouč se ale dostal přesně na hůl ALEKSANDRA CHOCHLAČOVA, který svůj projektil už poslal na místo určení. Asistence: Dmitrij Kalinin.
     
    33:20
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ruslan Karlin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    32:59
    Do velké šance uháněl hostující Stasenko, který přebruslil posledního bránícího hráče, jenomže poté nedokázal kloudně zakončit.
     
    29:12
    Téměř ihned po vhazování měl vyrovnávací branku na své holi Kolcov, domácí zadák ale trefil pouze pozorného brankáře. Ten nyní podržel svoje mužstvo.
    28:36 Matěj STRÁNSKÝ - 1:2
     
    28:36
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, hosté otáčejí stav utkání! MATĚJ STRÁNSKÝ si to z vlastního pásma namířil až do útočného, kde si přichystal utajenou střelu, na kterou Bespalov nedosáhl. Asistence: Vadim Kudako a Julius Hudáček.
     
    24:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Teď už ale Bespalov kapituluje! Černovovi se podařilo vyhrát vhazování přesně na DMITRIJE KAGARLICKIJE, který střelou bez přípravy propálil domácího strážce tyčí. Asistence: Pavel Černov.
    19:24 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:0
     
    19:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního utkání, domácí se totiž prosazují z přesilové hry! Lukáš Radil oslovil na levé straně ALEKSANDRA CHOCHLAČOVA, jehož pumelenice skončila až v síti. Asistence: Lukáš Radil.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:52
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Oleg Jašin – 2 min., držení protihráče).
     
    13:53
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Osipov – 2 min., sekání).
     
    07:01
    Na opačné straně pálil z velmi dobré pozice Geraskin a jeho rána orazítkovala pouze tyč. Bespalov byl v tuto chvíli naprosto bez šance.
     
    05:30
    Do obrovské příležitosti se dostal domácí Děrgačov, který okamžitě vypálil po přihrávce zpoza brány. Hudáček jeho zakončení stačil pokrýt, nicméně s pořádnou dávkou štěstí.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 20. Chochlačov (Radil), 35. Chochlačov (Kalinin), 36. Chochlačov (Kalinin, V. Lajunen) – 24. Kagarlickij (P. Černov), 29. Stránský (Kudako, J. Hudáček), 50. Trubačjov (Masuhr, Vovčenko), 64. Trubačjov (Jevsejenkov)


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin (C), Kolcov, V. Lajunen, Kulik, A. Osipov, Judin, Provolněv – Radil, Stoa, Chochlačov (A) – Leščenko, Děrgačov, Podšendjalov – Truňov, A. Voronin (A), Černych – Talalujev, A. Kuzněcov, V. Komarov.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – V. Vasiljev, Jevsejenkov, Verjovkin, Stasenko, Masuhr, Kornějev, Kudako, Kalašnikov – Bumagin, P. Černov, Kagarlickij (C) – Geraskin, Trubačjov (A), Vovčenko – Jašin, Karlin, Rybin (A) – Stránský, Mereskin, Monachov.
    bahis siteleri