Kunlun – Chabarovsk 1:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 25.01.2018, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:36
    Slovan právě vstřelil branku!
    A time-out přináší své ovoce a Slovan je opět na kontakt! Střelu Černého od modré čáry tečoval Zach Boychuk do proti pohybu Karanuchova k pravé tyči, kde si puk našel MICHAL ŘEPÍK a bekhendem jej uklidil do odkryté branky – 3:2!
     
    44:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A za krátký moment přichází slepená branka a Dinamo jde do trháku. Jack Skille vystihl chybnou rozehrávku Slovanu a v situaci dva na jednoho našel QUINTONA HOWDENA, který sám před Štěpánkem nezaváhal a poslal puk o levou tyč do jeho sítě – 3:1!. Asistence: Jack Skille.
     
    43:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hodně šťastná branka posílá Dinamo do vedení. Linglet našel mezi kruhy Šarangoviče, kterému se puk odrazil od bruslí do volného prostoru, kde jen intuitivně zahrál zadovkou DANIL KARABAN a puk zasáhl tak šikovně, že skončil u pravé tyče Štěpánka – 2:1!. Asistence: Jegor Šarangovič, Charles Linglet
     
    31:37
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jakub Štěpánek překonán a máme srovnáno! Denis Osipov hledal střelou po zemi hokejku JEVGENIJE KOVYRŠINA, ten však puk netrefil, nicméně kotouč se odrazil od betonů českého brankáře na hůl právě Jevgenije Kovyršina a ten si stáhl kotouč a poslal jej pod víko za bezmocného Štěpánka. Asistence: Denis Osipov, Alexandr Pavlovič
     
    10:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan využívá hned svou první přesilovku v zápase! Colby Genoway zavezl puk do pásma a našel na levém kruhu Mezsároše, který svou ranou orazítkoval levou tyč, nicméně kotouč se odrazil na hůl MARKA HECLA a ten jej dorazil do odkryté branky – 0:1! Asistence: Andrej Meszároš.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 32. Kovyršin (D. Osipov, Pavlovič), 44. Karaban (Šarangovič, Linglet), 45. Q. Howden (Skille) – 11. Hecl (Meszároš), 45. Řepík (Boychuk, Černý)


    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (Enroth) – Lisovec, Gragnani (A), D. Osipov, Korobov (A), Šinkevič, Chenkel, Znacharenko – Fontaine, Q. Howden (C), Skille – Kovyršin, Pavlovič, An. Stěpanov – A. Volkov, Kitarov, Drozd – Šarangovič, Linglet, Karaban.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (J. Sedláček) – Hedera, Meszároš (C), Bačík, Després, T. Voráček (A), Černý, Sersen – J. Mikúš, Boychuk, Řepík – A. Šťastný, Skalický, Garbutt – Réway, Šerbatov, Co. Genoway (A) – Hecl, M. Sloboda, Sádecký – Hrnka.

    Diváci: 10818
    bahis siteleri