Slavia – Vítkovice 6:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 7:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 5:0 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 6:7 (0:1 po s.n.) | Sparta – Třinec 5:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (1:1, 0:1, 4:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 27.01.2018, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím, to je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit. Na počtenou! (15:03:31)
     
    Utkání dovršilo svého konce! Sparťané ve třetím dějství nastříleli svému soupeři hned čtyři branky a rozhodli o zisku tří bodů. Třinečtí už dokázali pouze snížit zásluhou dvougólového Rašky a výhru pečetil do prázdné klece útočník Tomáš Schwamberger.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí mužstvo rychle ukončuje třineckou hru bez brankáře gólem do prázdné branky. Chlouba vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, posunul na zcela osamoceného TOMÁŠE SCHWAMBERGERA, který od obranném modré čáry udělal pár kroků a ze středního pásma zacílil přesně do opuštěné branky Třince! Asistence: Jaroslav Chlouba, Tomáš Jandus.
     
    59:28
    A Třinečtí to zkouší bez brankáře!
     
    58:40
    Domácí hokejisté jsou v závěru utkání v tlaku a nepouští hosty do tlaku. Sparťané několikrát vypálili na Loubala, ale třinecký brankář ještě živí naději hostujícího celku na zisk bodu.
     
    57:49
    Hosté v plném počtu.
     
    57:43
    Na opačné straně kluziště dostal příliš mnoho prostoru obránce Eliáš, který si sjel na přihrávku od svého spoluhráče. Střela nebyla vůbec špatná, ale přesto minula horní patra Loubalovy klece.
     
    57:26
    Paradoxně v největší tutovce se ocitli hostující hráči! Adam Flok si potáhl puk po pravé straně mantinelu, natlačil se před Karocha, ale svůj forhendový blafák nedotáhl do konce!
     
    56:31
    Třinečtí se ihned po vyhraném vhazování dostali k puku a vyhodili ho až k Wolfovi. O další zavezení se pokusil Dubský, který za pomoci Pejchala dostal puk do útočného pásma.
     
    56:06
    Domácí hokejisté mají dobrou šanci na odskočení ve skóre. Eliáš střílel od modré čáry, před brankou byl připravený Pejchal, který z dorážky trefil jen betony Loubala.
     
    55:49
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Irgl – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:25
    Tomáš Fabiánek se dostal ke střele z pravé strany, ale svým pokusem otestoval jen tvrdost zadního mantinelu.
     
    54:39
    Vojtěch Kropáček se zjevil v situaci dva na jednoho, ještě před Loubalem přihrával na druhou stranu Tomáši Jandusovi, který byl ale už mimo střeleckou pozici a musel se otáčet. Navíc jeho střelu zablokoval vracející se Raška.
     
    53:39
    Domácí se zabydleli v útočném pásmu a na chvilku mohli zahrozit. Wojnarovi ale kotouč na holi hodně poskakoval a posléze je také domácím odpískán ofsajd.
     
    53:23
    Marguš střílel od modré čáry do chlumu hráčů před Wolfem, svou střelou ale napálil pouze prvního clonícího hráče, kterým byl Larsen.
     
    52:35
    Jonáš Peterek mohl opět vyrovnat. Třinecký útočník udělal před Wolfem dvě kličky a najednou byl sám před sparťanským brankářem. Ten ale jeho šanci zlikvidoval.
     
    51:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparťanská radost ale netrvala moc dlouho. Marguš vyslal od modré čáry dobrou ránu, kterou ještě dokázal tečovat útočník ADAM FLOK, od jehož hokejky puk zaplachtil až za brankáře Wolfa. Asistence: Timotej Marguš, Adam Raška.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Karoch (Chlouba, Wojnar), 45. Wojnar (T. Jandus, Pejchal), 48. Schwamberger (Chlouba, T. Jandus), 51. Schwamberger (Chlouba, Dubský), 60. Schwamberger (Chlouba, T. Jandus) – 9. Peterek, 38. Raška (TS), 52. Flok (Marguš, Raška)


    HC Sparta Praha: Wolf (Černý) – Janda, Simotics, Mrkvička, Sedliský, Eliáš, Karoch, Hanuš – T. Jandus, Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Eg Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Dubský, Wojnar.
    Trenér: Pavel Geffert.

    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Kaukič, Plitko, Irgl, J. Peterek, Raška, Flok, Najsar, Molin.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    Rozhodčí: Lacina – Krátký, Špůr
    bahis siteleri