Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
New York Rangers
Středa 14.02.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:46 Kevin HAYES - 3:2
     
    31:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté dotahují na rozdíl jediné branky! Rangers se v přesilové hře dostali do přečíslení! KEVIN HAYES mohl přihrávat na pravou stranu, ale zvolil střelu, která se s pomocí obránce dostala za Dubnykova záda! Asistence: Michael Grabner, Neal Pionk.
    08:50 John GILMOUR - 3:1
     
    08:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují! JOHN GILMOUR dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, okamžitě se opřel do střely a dělovkou pod břevno si připsal svůj první zásah v NHL! Asistence: Anthony DeAngelo, Kevin Hayes.
    06:17 Marcus FOLIGNO - 3:0
     
    06:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je gólostroj! Minnesota svého soupeře v úvodu utkání doslova drtí! MARCUS dostal bekhendovou přihrávku na levý kruh a pohotově zakončil. Jeho povedená střela se zastavila až pod břevnem! Asistence: Daniel Winnik, Joel Eriksson Ek.
    04:34 Zach PARISE - 2:0
     
    04:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je tady další branka domácího celku! Znovu se vše urodilo po chybě v rozehrávce. Rick Nash dlouho otálel, skvěle jej forčekoval ZACH PARISE, který puk doslova protlačil mezírku mezi betonem a pravou tyčí! Bez asistence.
    03:09 Eric STAAL - 1:0
     
    03:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se dostává do vedení! Hra se nakonec přerušuje až po brance! ERIC STAAL vypíchl soupeři puk na červené čáře, vjel s pukem do útočného pásma a přečíslení dvou proti jednomu zakončil nechytatelnou střelou! Bez asistence.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. E. Staal, 5. Parise, 7. M. Foligno (Winnik, J. Eriksson Ek) – 9. Gilmour (DeAngelo, K. Hayes), 32. K. Hayes (Grabner, Pionk)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Olofsson, Prosser – Mikael Granlund, M. Koivu, Zucker – Niederreiter, E. Staal, Ennis – Coyle, Cullen, Parise – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Pionk, Skjei, DeAngelo, Holden, Gilmour, Br. Smith – Zuccarello, Zibanejad, Rick Nash – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Desharnais, Vesey – Lettieri, Holland, C. McLeod.

    Rozhodčí: Lee, Luxmore – Heyer, Suchánek
    thejrc.org