Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
New York Rangers
Středa 14.02.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:41:03)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Devan Dubnyk (MNS) 31 zákroků, 2 góly, 94%
    2. Kevin Hayes (NYR) 1+1
    3. Eric Staal (MNS) 1+0
     
    Střely na branku: 29 – 34
     
    Je konec! Minnesota zvládla domácí utkání s New York Rangers a dokázala zvítězit 3:2! O své výhře rozhodla Minnesota během úvodních sedmi minut hry, kdy se postupně prosadili Staal, Parise a Foligno! Od té doby se hostům podařilo srovnat obraz hry. Ještě před přestávkou snížil v přesilové hře John Gilmour! Ve druhé části se hrálo nahoru dolů. V přesilové hře na rozdíl jediné branky snížil Kevin Hayes! Od té doby už ale Minnesota kontrolovala své vedení a hosty nepustila do šancí ani při závěrečné hře bez brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Hostující trenér si osm sekund před koncem vyžádal oddechový čas! Vhazovat se bude před Dubnykem. Rangers ještě mohou pomýšlet na vyrovnání!
     
    59:35
    Jason Zucker protečoval puk za modrou čáru a Minnesota se na chvíli osvobozuje. Hosté se nadále nemohou dostat do střelecké pozice.
     
    59:00
    Henrik Lundqvist míří na střídačku. Rangers zkoušejí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:36
    Minnesota skvěle napadá rozehrávku soupeře ve středním pásmu. Domácím fanouškům se výkon hráčů v zeleném líbí a hala se probouzí.
     
    58:10
    Charlie Coyle protečoval puk ven z obranného pásma. Hosté se stále nemohou usadit před brankou Devana Dubnyka.
     
    57:35
    Zach Parise se vydal napadat rozehrávku Rangers do středního pásma. Domácí útočník vybojoval pro Minnesotu kotouč. Wild mohou uklidnit hru.
     
    57:06
    Coyle vysokým obloučkem vyhodil puk do středního pásma. Domácí celek hraje skvěle takticky a nenechává soupeře operovat v útočném pásmu.
     
    56:25
    Mats Zuccarello se pro puk stáhl do obranného pásma. Norský hokejista poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, kde zasáhl obránce Wild.
     
    56:05
    Eric Staal zavezl puk za červenou čáru a nahodil jej do útočného pásma. Rangers mají ve třetí třetině obrovské problémy s rozehrávkou.
     
    55:36
    Kevin Hayes zavezl puk do rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády Jason Zucker, který mu kotouč špičkou čepele vypíchl.
     
    55:10
    V hale zatím panuje poněkud ponurá atmosféra. Domácí celek sice vede a čeká ho těžkých pět minut, ale fanoušci Wild jsou poněkud ospalí.
     
    54:35
    Dubnyk vyjel ven z branky a pomohl hráčům Minnesoty s rozehrávkou. Jeho bekhendová pobídka prosvištěla až za modrou čáru.
     
    54:10
    Zach Parise napadal rozehrávku Rangers za jejich brankou. Osamocený útočník Minnesoty pro svůj celek našetřil cenné vteřinky.
     
    53:24
    Henrik Lundqvist musel znovu zasahovat. Zkušený švédský brankář tentokrát zasáhl proti dělovce od modré čáry a schoval puk do lapačky.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 4. E. Staal, 5. Parise, 7. M. Foligno (Winnik, J. Eriksson Ek) – 9. Gilmour (DeAngelo, K. Hayes), 32. K. Hayes (Grabner, Pionk)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Olofsson, Prosser – Mikael Granlund, M. Koivu, Zucker – Niederreiter, E. Staal, Ennis – Coyle, Cullen, Parise – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Pionk, Skjei, DeAngelo, Holden, Gilmour, Br. Smith – Zuccarello, Zibanejad, Rick Nash – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Desharnais, Vesey – Lettieri, Holland, C. McLeod.

    Rozhodčí: Lee, Luxmore – Heyer, Suchánek
    ocianews.com