New Jersey – Carolina 5:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Los Angeles 3:1 (kon.)
Tampa – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (po pr.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Calgary 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 2:3 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.)
Vegas – Edmonton 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Montreal Canadiens
Pátek 16.02.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:19
    Jason Demers se jako obránce ocitl skoro na hrotu útoku. Zprava přihrál pod sebe a Derek Stepan střelou z mezikruží trefil tyčku!
    56:01 Josh ARCHIBALD - 5:2
     
    56:01
    Arizona právě vstřelila branku!
    Carey Price dnes rozhodně nezažívá nejpodařenější zápas v kariéře! JOSH ARCHIBALD přebral přihrávku od Riedera a z levého kruhu nenápadně zakončoval bekhendem. Opěvovaný kanadský gólman reagoval hodně nejistě, když nestihl svou pravou ruku přilepit k tělu a puk mu skrz teploměr prošel do sítě. Asistence: Tobias Rieder.
    50:46 Tobias RIEDER - 4:2
     
    50:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes v poslední době zdobí vynikající efektivita, která je nyní přibližuje vítězství! Clayton Keller přidal do své dnešní sbírky čtvrtý kanadský bod za fantastickou křižnou přihrávku do levého kruhu, kde našel TOBIASE RIEDERA a německému útočníkovi stačilo střelou z první trefit téměř prázdnou branku. Asistence: Clayton Keller, Oliver Ekman-Larsson.
     
    50:05
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Max Pacioretty – 2 min., držení hole).
    47:38 Daniel CARR - 3:2
     
    47:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z obrovských zmatků před Raantou resultuje další snížení Canadiens! Plekanec přijel z druhé vlny a prudce vypálil. Následnou dorážku Domi neuvěřitelně odehrál z úrovně břevna, nicméně akce Habs nadále pokračovala. Tomáš Plekanec přihrál doleva na DANIELA CARRA a jeho zakončení do horní poloviny branky tentokrát prošlo až za čáru. Asistence: Tomáš Plekanec.
    45:46 Brendan GALLAGHER - 3:1
     
    45:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs z vytrvalé převahy konečně dokázali snížit na rozdíl dvou branek! Pacioretty šikovně prodloužil spoluhráčovu přihrávku doprava. Galchenyukova střela byla nepřesná, nicméně puk se od hrazení odrazil zpět do prostoru vedle branky a BRENDAN GAlLLAGHER jej z boku hodil do brankoviště. V něm už nebyl nikdo v bílém, jenže kotouč si do vlastní branky srazil Niklas Hjalmarsson. Asistence: Alex Galchenyuk, Max Pacioretty.
     
    45:29
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Christian Fischer – 2 min., sekání).
     
    33:33
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Kevin Connauton – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Nick Cousins – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Charles Hudon – 2 min., hrubost).
    21:16 Brendan PERLINI - 3:0
     
    21:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    A hned vzápětí přidávají Coyotes třetí gól! A podruhé během pouhých devatenácti sekund se prosadil BRENDAN PERLINI, kterého vysunul Ekman-Larsson. Alzner jej vůbec nestíhal a Price byl na střelu zápěstím krátký. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
    20:57 Brendan PERLINI - 2:0
     
    20:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velká radost v Gila River Aréně, jež oslavuje druhý gól tohoto zápasu! Stepan při střele trefil jenom Morrowa, pokračoval však k mantinelu a tam přihrál Kellerovi. Ten nabil do mezikruží BRENDANU PERLINIMU, jemuž rána z první vůbec nesedla a to překvapilo Price, který podruhé kapituluje. Asistence: Clayton Keller, Derek Stepan.
    13:56 Clayton KELLER - 1:0
     
    13:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se do vedení! CLAYTON KELLER dvakrát dostal od Ekmana-Larssona přihrávku do levého křídla. Jeho první rána skončila na tyči, nicméně puk se k němu po stejné ose vrátil a parádní nízkou ranou zpoza levého kruhu zaznamenal svůj sedmnáctý gól v sezóně. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Max Domi.
     
    11:57
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Max Pacioretty – 2 min., vražení na hrazení).
     
    03:48
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Clayton Keller – 2 min., hákování).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Keller (Ekman-Larsson, Domi), 21. Perlini (Keller, Stepan), 22. Perlini (Ekman-Larsson, Keller), 51. Rieder (Keller, Ekman-Larsson), 57. Archibald (Rieder) – 46. Gallagher (Galchenyuk, Pacioretty), 48. Carr (Plekanec)


    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Demers, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, Goligoski, Connauton – Keller, Stepan (A), Perlini – Fischer, Dvorak, Archibald – Rieder, Domi, Rinaldo – Cousins, Richardson, Martinook.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Alzner, Jo. Benn, Morrow, Schlemko, Mete – Lehkonen, Byron, Pacioretty (C) – Ščerbak, Drouin, Galchenyuk – Gallagher (A), Plekanec (A), Hudon – L. Shaw, J. de La Rose, Carr.

    Rozhodčí: Walsh, StLaurent – Cameron, Heyer

    Diváci: 11 489
    bahis siteleri