Tábor – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 16:1 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 2:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 4:3 (po pr.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 3:2 (po pr.) | Písek – Pelhřimov 7:5 (kon.)
Bílina – Most 5:0 (kont.) | David Servis – Klatovy 3:2 (po pr.) | Děčín – Kobra 7:6 (po pr.)
Trutnov – Vrchlabí 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
7:6 (1:3, 3:2, 2:1 - 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 17.02.2018, 18:002. liga skupina Západ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:15:02)
     
    60:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Medvědi se hned dostali do první akce a skončilo to rozhodujícím gólem v prodloužení. DANIEL VOLRÁB dostal přihrávku na milimetr přesnou od Romana Navarry a z levého kruhu dělovkou propálil Moučka – 7:6. Asistence: Roman Navarra a Ondřej Hříbal.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přichází pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Hosté mohli rozhodnout utkání. Kotouč po jejich střele zůstal znovu těsně před brankovou čárou a obětavě kotouč vystřelil do bezpečí děčínský obránce Hříbal. Krušné chvilky nyní prožil Děčín, ale i tuto situaci Medvědi ustáli.
     
    59:37
    Jedovka Ziky z prostoru mezi kruhy a po ní zaduněl zadní mantinel.
     
    58:48
    Kobra byla pod dalším tlakem, dokázala ho ale ustát a poté šli hosté dva na jednoho. Loukota ale do souhry vložil svoji hůl a zabránil tak úniku hostů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:39
    Střela Oliveriuse skákala před Moučkem, ten ji dokázal zkrotit svojí lapačkou a opět se vyznamenal.
     
    56:54
    Nahození Ziky sklepl těsně před Moučkem Volráb, ale znovu brankář Kobry svým zákrokem nedovolil, aby Medvědi strhli vedení na svoji stranu.
     
    56:23
    Další nebezpečí zažehnal Mouček, který lapil další jedovatou střelu Daniela Volrába. Následně pak si bere domácí lavička oddechový čas.
     
    55:39
    Lukáš Zika dostal nabito z pravé strany a zívala před ním poloodkrytá hostující klec. Napřáhl ke střele, ale poté pouze promáchl. Další velká šance Medvědů zůstala bez odezvy.
     
    55:06
    Medvědi jsou kompletní.
     
    54:52
    Medvědi nyní čelili tlaku Kobry, dokázali ho ale ustát a hned vyhodili kotouč do bezpečí. Jejich oslabení je už u konce.
     
    53:15
    Michajličenko je na ledě a domácí jsou ve čtyřech.
     
    53:10
    Na brankovišti zůstal kotouč a už se ho hosté snažili doklepnout za ní, ale Lavinger svou holí na poslední chvíli zažehnal obrovské nebezpečí a vyhodil puk až před Moučka..
     
    53:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Chmel – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:37
    Oliverius s Navarrou se dostali do šance ve vlastním oslabení a kdyby druhý jmenovaný zkrotil skákavý kotouč, asi by z toho byla velká šance. Nakonec ho do rukavice ukryl Mouček a hra je přerušena.
     
    52:08
    Lukáš Lavinger nyní svým zákrokem znovu podržel Medvědy. Proti ráně Chlapíka vytasil efektní semafor.
     
    51:23
    Medvědi získali v obranném pásmu kotouč a vyhazují ho až před hostující klec. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    51:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michajličenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:45
    Molnárovi nesedla střela z pravého kruhu a puk poté sebrali hosté, kteří jdou znovu do akce. Ale opět je zastavil ofsajd a nic z toho nebylo.
     
    49:00
    Medvědi teď svírají Kobru v jejím pásmu a na Moučka šly další střely. Znovu tak hostující brankář drží svůj tým, který se nyní vydává do další útočné akce.
     
    48:18
    Na levé straně byl úplně volný Petráš, který poté chtěl zasunout puk za Moučkova záda, ale brankář hostů opět svůj tým podržel.
     
    47:39
    Ofsajd zastavil pronikající hosty, kteří založili slibnou akci. Nakonec je tedy hra vykázána zpět do střední třetiny.
     
    46:24
    Skákavý kotouč se snažil zkrotit Karel Horák a Mouček měl namále. Nakonec ukryl puk u své levé tyče pod lapačku a také on přerušuje hru.
     
    46:06
    Na druhé straně se vyznamenal Lavinger, který z levé strany chytil střelu Chlapíka a podržel tak Medvědy. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    45:51
    Do další slibné akce se dostali Medvědi, zastavilo je ale postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    44:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí svou početní výhodu využívají a srovnávají stav utkání. DANIEL VOLRÁB dokázal zužitkovat přihrávku Ziky a završuje tak svůj hattrick – 6:6. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    43:30
    Medvědi už operují v pásmu Kobry a zakládají přesilovkovou akci. Z levého kruhu pak vyslal nebezpečnou střelu Zika, Mouček ji ale svými betony vyrazil.
     
    43:14
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tuma – 2 min., vražení na hrazení).
     
    42:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování unikli Medvědi do přečíslení a to zužitkoval přesnou střelou do horní části hostující branky DANIEL VOLRÁB a je tu další kontaktní branka děčínského celku – 5:6. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Hříbal.
     
    41:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po chybě děčínské obrany se k puku dostali hosté a JAKUB JEDLIČKA napřáhl na levém kruhu a propálil Lavingera – 4:6. Asistence: Martin Matějček a Jakub Verbík.
     
    40:36
    Tečovanou střelu hostů chytil Lavinger pod lapačku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina je za námi a že bylo opravdu co vidět. Hosté dvě minuty před koncem druhé třetiny vedli 5:2. Jenže Medvědi dokázali vsítit třetí branku a poté si vynutili obrovský tlak, z něhož se zrodila kontaktní branka. A šest vteřin do konce druhé části hry chytil tutovku Mouček, který tak zabránil jasnému gólu. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 19:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Pouhých šest vteřin před vypršením druhé periody mohlo být dokonce vyrovnáno! Michal Oliverius vystřelil a jeho střelu lapil bravurně ze vzduchu Mouček, jenž tak nyní zabránil jasnému děčínskému gólu. Klobouk dolů před hostujícím brankářem. Celá hostující pětka mu poté přišla poděkovat.
     
    39:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    V poslední minutě druhé třetiny dávají Medvědi kontaktní branku, už potřetí v tomto utkání.Z vrcholu mezi kruhy se dostal ke střele DANIEL VOLRÁB, který poté svou přízemní střelou prostřelil Moučka mezi jeho betony – 4:5. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Hříbal.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou přesilovou hru využívají. MICHAL OLIVERIUS pálil z těžkého úhlu, Mouček šel do pokleku a svou holí si pak přehodil puk za sebe – 3:5. Asistence: Daniel Volráb a Ondřej Hříbal.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Chlapík – 2 min., krosček).
     
    37:30
    Petráš nabral rychlost, z levého kruhu si sjel až před Moučka a ten si proti němu připisuje další přesný zákrok!
     
    37:12
    Na druhé straně se svým zákrokem zaskvěl Lavinger, jenž pohotově do lapačky chytil střelu Martina Matějčka.
     
    36:33
    Proti střele Volrába vytasil Mouček efektní semafor a zlikvidoval tak další jedovatou střelu domácího celku.
     
    35:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hned na to hosté svou přesilovou hru využívají. ROMAN VERBÍK po pěkné souhře dostal puk do prostoru mezi kruhy a odtud vyslal střelu, která prošla Lavingerovi mezi jeho betony – 2:5. Kobra tak vede už rozdílem tří gólů. Asistence: Jakub Jedlička a Adam Chlapík.
     
    34:48
    Do samostatného úniku ve vlastním oslabení ujel Daniel Volráb, ale tváří v tvář Moučkovi neuspěl. Moc nechybělo a mohlo to být opět o jednu jedinou branku.
     
    34:16
    Střelu Chlapíka vyrazil levým betonem Lavinger a poté Loukota odpálil puk až před hostující branku.
     
    33:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Balcar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:53
    Kobra znovu zakousala. Před brankou Děčína vyslal štiplavou střelu Jakub Verbík, ale Lukáš Lavinger byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    32:11
    Petr Michajličenko byl u levé tyčky hostující branky volný a dostal i přihrávku. Jeho střelu po zemi ale Mouček bez problému chytil.
     
    31:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto pravidlo se nyní naplnilo. Hned z rychlého protiútoku totiž hosté znovu Děčínu odskakují na rozdíl dvou branek. ADAM CHLAPÍK se ocitl těsně před Lavingerem a poté ho svou střelou zápěstím překonává – 2:4. Asistence: Martin Matějček a David Skočovský.
     
    31:11
    Lukáš Zika se dostal do samostatného úniku, do kterého ho vyslal Michal Oliverius, jenže jeho blafák Mouček dokázal chytit a zabránil tak vyrovnání!
     
    30:10
    Zdeněk Petráš z mezikruží střílel na Moučka, ten efektním semaforem jeho střelu ukryl. Následně pak střílel stejný hráč znovu, ale i tentokráte si brankář Kobry poradil.
     
    28:25
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    28:19
    Velké chvíle Lavingera. Nejprve vykopl betonem střelu Matějčka a poté do jeho branky směřoval kotouč po další ráně hostů. Lavinger se ale stihl přemístit a holí vyhodil puk, který byl těsně před brankovištěm!
     
    27:37
    Děčínští získali kotouč ve vlastním obranném pásmu a hned ho poslali až před Mouška. Hosté tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    26:54
    Adam Chlapík dostal nabito do prostoru mezi kruhy, jeho dělovku ale chytá Lukáš Lavinger, který podržel svůj tým a jeho šance v utkání!
     
    26:25
    Hosté si zahrají přesilovou hru, Volráb podrazil soupeře a už sedí na trestné lavici.
     
    26:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Volráb – 2 min., podražení).
     
    25:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po další akci Medvědů se už domácí dočkali a dávají kontaktní branku. Roman Navarra viděl úplně volného před Moučkem LUKÁŠE ZIKU, který poté propasíroval kotouč za jeho záda – 2:3. Znovu jsou tak Děčínští zpět ve hře. Asistence: Roman Navarra a Michal Oliverius.
     
    23:58
    Daniel Volráb se ocitl na vrcholu levého kruhu a na Moučka vyslal jedovatou střelu, kterou hostující brankář na poslední chvíli vykopl svým pravým betonem.
     
    23:06
    Michajličenko nahodil puk do útočného pásma, kde se ho snažil dojet Volráb, ale nakonec to nestihl. Na druhou stranu tak nyní míří zase hosté.
     
    22:52
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje před Lavingera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:07
    Tři na dva jeli domácí hráči. Lukáš Zika našel přihrávkou Michala Oliveriuse, děčínský kapitán ale na kotouč nedosáhl a rázem tak skončila dobře se rodící děčínská akce.
     
    21:31
    Slibnou akci hostů zastavil ofsajd a hra je tak vykázána zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    20:19
    Volráb nahodil puk do útočného pásma, kde ho sebral Petráš a svou střelou pak prověřil pozornost Moučka. Ten uspěl a hned poslal puk mezi své spoluhráče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Hosté se ujali už ve druhé minutě vedení, když ve vlastním oslabení potrestali hrubku děčínského brankáře Štichy, který zpoza vlastní branky nabil Davidu Šteinerovi, jenž pak trefil prázdnou branku. O dvě minuty později navýšil vedení Jakub Jedlička, Děčín ale okamžitě odpověděl a byl Kobře na dostřel jediné branky. Jenže v jedenácté minutě vrátil dvoubrankový náskok Kobře zpět Dominik Šteiner a ta má tak před druhou třetinou slibný náskok. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Roman Verbík napálil kotouč a ten skončil u Lavingera. Následně zůstal stát na děčínském brankovišti a dva hráči hostů se snažili doklepnout ho za. Jenže nakonec Petráš odpálil touš do bezpečí a zachránil Děčín od čtvrtého gólu!
     
    19:17
    Medvědi jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Slanina z levé strany vyzkoušel pozornost Lavingera a ten uspěl dalším zákrokem. Raději poté přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:56
    Hosté pálili na děčínskou branku dvakrát, ale nebyli úspěšní. Nicméně stále drží útočné pásma a Medvědi se nedokáží osvobodit.
     
    17:17
    Navarra dostává dvě minuty za hákování a přesilovku si zahraje Kobra.
     
    16:47
    Matějček dorážel střelu spoluhráče a kotouč poté skákal na děčínském brankovišti, nakonec ho Lavinger ukryl pod lapačku a také hru přerušil.
     
    16:00
    Na druhé straně zahrozil Tuma, jenž pálil z prostoru mezi kruhy, Lavinger ale jeho projektil vyrazil do bezpečí.
     
    15:36
    Znovu se dostali Medvědi ke střele, kterou ukryl Mouček do své lapačky a přerušil hru. Hosté jsou nyní pod tlakem, ale děčínský kontaktní gól zatím nepřichází.
     
    14:24
    Daniel Volráb si klepal o přihrávku na pravém kruhu a poté vypálil, opět to ale bylo do pozorné obrany Pražanů.
     
    13:45
    Děčínští nyní mají velký tlak a doslova ostřelují hostující klec. Pohotovou střelu Famila Amirova z levého kruhu opět kryje Mouček.
     
    12:53
    Medvědi zvyšují svůj tlak a Lukáš Zika, ač byl tísněn obranou hostů, dokázal z mezikruží vystřelit, jenže jeho ránu zachytil Chlapík svým tělem a poslal puk do bezpečí.
     
    12:32
    Jan Chovanec projel podél pravého mantinelu na pravý kruh a střelou bekhendem umístil svou tvrdou střelu jen těsně nad břevno hostující branky!
     
    12:08
    Jan Molnár vyslal od modré čáry propagační střelu na Moučka, který nastavil svoji lapačku a ukryl do ní puk. Následně před dotírajícím Chovancem raději přerušil hru.
     
    11:25
    Volráb si sjel na pravý kruh a vyslal střelu, který prosvištěla až před Moučka, který vytasil efektní semafor a opět zachránil svůj tým od inkasované branky.
     
    11:06
    Medvědi měli opět velkou šanci dostat se Kobře na dostřel jediné branky, ale Zikovu dorážku z mezikruží lapil Mouček. Ten byl opět úspěšný a drží svůj tým.
     
    10:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují Medvědům na rozdíl dvou branek. Po rychlém přečíslení dostal nabito před děčínskou klec DOMINIK ŠTEINER a svou pohotovou střelou nedal Lavingerovi vůbec žádnou šanci – 1:3. Asistence:Jakub Jedlička.
     
    09:29
    Akce střídá akci a nyní se v další ocitla Kobra, nakonec ale v útočném pásmu nevystřelila. Hra se tak otáčí zpět před její branku.
     
    08:55
    Zdeněk Petráš se ocitl tváří v tvář Moučkovi, kterého ale nadvakrát nepřekonal. Hostující brankář tak nyní hodně svůj tým podržel a následně pak přerušil hru.
     
    08:38
    Hned na to šli do útoku domácí, kteří po další souhře vyslali střelu, kterou mouček chytá do své lapačky.
     
    08:18
    Kobra se uhnízdila v pásmu Děčína a roztočila kolotoč, zatím ale žádná ze střel za Lavingerova záda neprošla. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    07:14
    Na druhé straně došlo k přečíslení dvou na jednoho. Zdeněk Petráš dostal přihrávku na levý kruh, odkud okamžitě vystřelil, jenže Mouček měl připravenou lapačku.
     
    06:35
    Famil Amirov vytáhl kotouč z obranného pásma, nicméně v tom středním o puk přišel. Medvědi se tak do další akce nedostali. Místo toho jsou u puku zase hosté.
     
    06:11
    Lukáš Zika byl v prostoru mezi kruhy a vyslal tvrdou ránu, tu ale Mouček pokryl. Hned na to ujeli hosté a také Lavinger musel zasahovat.
     
    05:46
    Hned na to pronikli do útočného pásma Děčínští, kteří se pokusili o další střelu, ta ovšem končí jen vysoko nad brankou pražské Kobry.
     
    05:16
    Hosté se nadechli k dalšímu nebezpečnému útoku a Lavinger musel být pozorný. Nakonec kotouč sebrala děčínská obrana a poslala ho mimo ohrožení vlastní branky.
     
    04:44
    Další akci Děčína zastavilo postavení mimo hru a ta se tak přestěhovala zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    03:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování ale ujeli Medvědi do přečísleni a před brankou Kobry sehráli pěknou kombinaci. MICHAL OLIVERIUS pak dostal přihrávku na pravý kruh a poté střelou švihem překonává Moučka – 1:2. Medvědi jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Roman Navarra a Lukáš Zika.
     
    03:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do další šance a před Lavingerem se ocitl JAKUB JEDLIČKA, jenž ho prostřeluje – 0:2. Asistence: Adam Chlapík.
     
    01:57
    Šticha hned opouští brankoviště a nahrazuje ho Lavinger.
     
    01:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se hosté prosazují. Děčínský brankář chtěl za brankou rozehrát kotouč a poslal ho přímo na hůl DAVIDA ŠTEINERA, který tak trefuje zcela prázdnou děčínskou branku – 0:1. Bez asistence.
     
    01:21
    Lukáš Zika si sjel do prostoru pravého kruhu a jeho střela skončila na obránci hostů. Ti poté vyhazují puk až před Lavingera a osvobozují se.
     
    00:43
    Hned na to se na druhou stranu dostala Kobra, ale také nic nevymyslela. Navíc se Hlinka dopustil hákování a dostává dvě minuty. Přesilovka pro Děčín.
     
    00:10
    Medvědi se hned vrhli do útoku a z pravého kruhu střílel Petráš, ale jeho střelu chytil hostující brankář.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Šticha (od 2. Lavinger) – Hříbal, Balcar, Michajličenko, Loukota, Chmel, Molnár – Volráb, Horák, Oliverius – Chovanec, Petráš, Zika – Navarra, Amirov, Kouřil

    HC Kobra Praha: Mouček (Bílek) – Skočovský, Semrád, Šteiner Do., Drahorád, Verbík J., Verbík R., Kolařík – Jedlička, Matějček, Tuma – Slanina, Chlapík, Šteiner Da. – Hlinka, Antončík, Mužík

    Rozhodčí: Vyštejn – Goltsch, Janíček.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Co se týče vzájemných utkání, v této sezóně je na tom pražský celek lépe. Dokázal zvítězit dvakrát – 7:4 a 5:2. Naposledy ale byli úspěšní Medvědi, kteří na Kobře zvítězili 6:2. Zakončí Děčínští čtvrtý a poslední duel s Kobrou v základní části vítězstvím?
     
    HC Kobra Praha

    Kobra Praha v letošní sezóně je určitě za očekáváním, na vyšších patrech, jako tomu bylo v předchozích letech, se letos nenachází. Je na šestém místě s devětapadesáti body a zatím to vypadá, že výše jak pátá nebude. I když stát se může cokoli, ve hře má ještě dvanáct možných bodů. Jenže i v případě výher by musela počítat s tím, že by čtvrté Vrchlabí vše prohrálo v základní hrací době, což se očekávat nedá. Každopádně na ledě Děčína se pokusí zvítězit, aby se přiblížila alespoň páté pozici. Na děčínském stadionu nás tak čeká tuhá bitva, kterou si rozhodně nenechte ujít.
     
    HC Děčín

    Medvědi dnes budou útočit na třetí výhru v řadě. Po výhře v Letňanech 3:2 dokázali porazit i Jablonec na jeho ledě, když o bonusovém bodu navíc rozhodl Lukáš Zika v šesté sérii samostatných nájezdů. Na svém kontě mají hokejisté Děčína čtyřiasedmdesát bodů a okupují druhé místo v tabulce. Nutno ale podotknout, že soupeři za ním, Jablonec a Vrchlabí, mají o jeden zápas méně. Stále tak bojují o nejvyšší umístění v základní části. Na první Sokolov Medvědi ztrácejí pět bodů a je tak pořád o co hrát i v závěru základní sezóny. Dnes narazí na pražskou Kobru, která by ráda své postavení v tabulce zlepšila a do Děčína tak jede s jasným cílem, a sice bodovat.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu už jednačtyřicáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Kobra Praha. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Oliverius (Navarra, Zika), 26. Zika (Navarra, Oliverius), 39. Oliverius (Volráb, Hříbal), 40. Volráb (Oliverius, Hříbal), 43. Volráb (Oliverius, Hříbal), 45. Volráb (Zika, Oliverius), 61. Volráb (Navarra, Hříbal) – 2. David Šteiner, 4. Jedlička (Chlapík), 11. Dominik Šteiner (Jedlička), 32. Chlapík (Matějček, Skočovský), 36. Roman Verbík (Jedlička, Chlapík), 42. Jedlička (Matějček, Jakub Verbík)


    HC Děčín: Šticha (od 2. Lavinger) – Hříbal, Balcar, Michajličenko, Loukota, Chmel, Molnár – Volráb, Horák, Oliverius – Chovanec, Petráš, Zika – Navarra, Amirov, Kouřil
    HC Kobra Praha: Mouček (Bílek) – Skočovský, Semrád, Šteiner Do., Drahorád, Verbík J., Verbík R., Kolařík – Jedlička, Matějček, Tuma – Slanina, Chlapík, Šteiner Da. – Hlinka, Antončík, Mužík

    Rozhodčí: Vyštejn – Goltsch, Janíček

    Diváci: 420
    thejrc.org