Real Sociedad – Levante 3:0 (kon.) | Atlético – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Espanyol – Villarreal 1:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 3:5 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
3:0 (2:0)
Levante UD
Neděle 18.02.2018, 12:00Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! (13:51:48)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
     
    Domácí celek po deseti minutách zahrával pokutový kop, který proměnil Xabi Prieto! Domácí legenda poté musela kvůli zranění odstoupit ze hry. Tempo hry poté opadlo. Domácí Sociedad se uklidnil a nikam se natlačil. Až ve 39. minutě si Juanmi naběhl na povedený centr z pravé strany a navýšil domácí vedení na 2:0! Po přestávce pokračoval stejný obrázek hry! Levante se sice trošku osmělilo, jenže v 56. minutě se v pokutovém území uvolnil Sergio Canales! Od té doby se utkání pouze dohrávalo. Sociedad trošičku zvolnil a do šancí se dostalo také Levante! Nejnebezpečnějším hráčem hostů byl střídající Boateng, který v nastavení mohl střílet do odkryté branky, jenže levačkou trefil boční síť!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Boateng se díky svému důrazu dostal k míči, který vypadl domácímu brankáři! Hostující fotbalista pálil levačkou z otočky, jenže trefil jen boční síť!
     
    89
    Aritz Elustondo přihrál na hranici pokutového území, kde byl Igor Zubeldia, který se vinou špatného zpracování nechal vytlačit do zámezí.
     
    88
    Zápas se už poze dohrává. Domácí fotbalisté získali míč na své kopačky a kombinují na vlastní polovině. Nikdo v růžovém dresu jejich statickou rozehrávku neatakuje.
     
    87
    Oier Olazábal se zapojil do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Levante odkopl míč na polovinu domácího celku, jenže Martí se v hlavičkovém souboji dopustil faulu.
     
    86
    Sergio Postigo rozjel akci Levante na polovině domácího celku. Hosté se stále snaží dobývat pokutového území Sociedadu, jenže domácí defenzíva dnes hraje na jedničku.
     
    85
    José Luis Morales si na hranici pokutového území brousil zuby na vysokou přihrávku z pravé strany. Nikdo v růžovém mu ale nepřišel pomoci.
     
    84
    Juanmi fauloval ostrým skluzem na polovině Levante. Hostující fotbalisté se sice diví, ale rozhodčí za nedovolený zákrok neudělil žlutou kartu.
     
    83
    Levante v posledních minutách zvýšilo svou aktivitu a nyní vybojovalo další rohový kop. Hosté však rozehráli do kombinace a nikdo v růžovém nestačil odcentrovat.
     
    82
    Boateng se hlásil o přihrávku za obranu domácího celku. Roger Martí míč okamžitě poslal jeho směrem, ale obránce David Zurutuza zasáhl.
     
    81
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Álvaro Odriozola Arzallus, přichází Andoni Gorosabel.
     
    80
    Levante nyní zahrávalo rohový kop. Do zakončení se tlačil Sergio Postigo, nicméně domácí obránci zatím podávají parádní výkon.
     
    79
    Alberto de la Bella blokoval na hranici pokutového území centr z pravé strany hrací plochy. Při obranném zákroku jej míč trefil do obličeje. De la Bella potřebuje ošetření.
     
    78
    Antonio Luna odcentroval z levé strany do pokutového území. Na hrot už se vytáhnul i obránce Chema, jenže v hlavičkovém souboji s Navasem neměl šanci.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. Prieto (pen.), 39. Juanmi (Canales), 56. Canales

    Karty:   9. Lukić (LVN), 61. Chema (LVN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus (81. Gorosabel), A. Elustondo, Navas, de la Bella – Prieto (13. Canales), Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal (69. Zubeldia), Agirretxe, Juanmi.
    Náhradníci: Toño – Canales, Januzaj, D. Llorente, Zubeldia, Bautista, Gorosabel.

    Levante UD: Olazábal – Coke (55. Suárez Pier), Postigo, Chema, Luna – Campaña, Doukouré – Jason, Lukić (46. Martí), Morales – Pazzini (60. E. Boateng).
    Náhradníci: Koke – E. Boateng, E. Bardi, Pedro López, Martí, Suárez Pier.
    ocianews.com