Real Sociedad – Levante 3:0 (kon.) | Atlético – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Espanyol – Villarreal 1:1 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 3:5 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
3:0 (2:0)
Levante UD
Neděle 18.02.2018, 12:00Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! (13:51:48)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
     
    Domácí celek po deseti minutách zahrával pokutový kop, který proměnil Xabi Prieto! Domácí legenda poté musela kvůli zranění odstoupit ze hry. Tempo hry poté opadlo. Domácí Sociedad se uklidnil a nikam se natlačil. Až ve 39. minutě si Juanmi naběhl na povedený centr z pravé strany a navýšil domácí vedení na 2:0! Po přestávce pokračoval stejný obrázek hry! Levante se sice trošku osmělilo, jenže v 56. minutě se v pokutovém území uvolnil Sergio Canales! Od té doby se utkání pouze dohrávalo. Sociedad trošičku zvolnil a do šancí se dostalo také Levante! Nejnebezpečnějším hráčem hostů byl střídající Boateng, který v nastavení mohl střílet do odkryté branky, jenže levačkou trefil boční síť!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Boateng se díky svému důrazu dostal k míči, který vypadl domácímu brankáři! Hostující fotbalista pálil levačkou z otočky, jenže trefil jen boční síť!
     
    89
    Aritz Elustondo přihrál na hranici pokutového území, kde byl Igor Zubeldia, který se vinou špatného zpracování nechal vytlačit do zámezí.
     
    88
    Zápas se už poze dohrává. Domácí fotbalisté získali míč na své kopačky a kombinují na vlastní polovině. Nikdo v růžovém dresu jejich statickou rozehrávku neatakuje.
     
    87
    Oier Olazábal se zapojil do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Levante odkopl míč na polovinu domácího celku, jenže Martí se v hlavičkovém souboji dopustil faulu.
     
    86
    Sergio Postigo rozjel akci Levante na polovině domácího celku. Hosté se stále snaží dobývat pokutového území Sociedadu, jenže domácí defenzíva dnes hraje na jedničku.
     
    85
    José Luis Morales si na hranici pokutového území brousil zuby na vysokou přihrávku z pravé strany. Nikdo v růžovém mu ale nepřišel pomoci.
     
    84
    Juanmi fauloval ostrým skluzem na polovině Levante. Hostující fotbalisté se sice diví, ale rozhodčí za nedovolený zákrok neudělil žlutou kartu.
     
    83
    Levante v posledních minutách zvýšilo svou aktivitu a nyní vybojovalo další rohový kop. Hosté však rozehráli do kombinace a nikdo v růžovém nestačil odcentrovat.
     
    82
    Boateng se hlásil o přihrávku za obranu domácího celku. Roger Martí míč okamžitě poslal jeho směrem, ale obránce David Zurutuza zasáhl.
     
    81
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Álvaro Odriozola Arzallus, přichází Andoni Gorosabel.
     
    80
    Levante nyní zahrávalo rohový kop. Do zakončení se tlačil Sergio Postigo, nicméně domácí obránci zatím podávají parádní výkon.
     
    79
    Alberto de la Bella blokoval na hranici pokutového území centr z pravé strany hrací plochy. Při obranném zákroku jej míč trefil do obličeje. De la Bella potřebuje ošetření.
     
    78
    Antonio Luna odcentroval z levé strany do pokutového území. Na hrot už se vytáhnul i obránce Chema, jenže v hlavičkovém souboji s Navasem neměl šanci.
     
    77
    Boateng se tentokrát ocitl v pozici střílejícího hráče. Hostující fotbalista napřáhl z pětadvaceti metrů, jenže jeho pokus prolétl kolem branky.
     
    75
    Boateng se pustil do hlavičkového souboje s Navasem a ve vzduchu si pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí celek může rozjet další útok.
     
    74
    Imanol Agirretxe si na malém vápně počkal na vysoký centr z pravé strany, jenže míč z voleje vůbec netrefil. Domácí celek vybojoval alespoň rohový kop.
     
    73
    Jason na polovině hrací plochy sice předvedl efektní patičku, jenže míč se od jeho kopačky odrazil do autu. Real Sociedad bude vhazovat.
     
    72
    Hra je přerušená! Canales zůstává po souboji na polovině hrací plochy ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    71
    Zadáci Sociedadu vyvezli míč na hranici pokutového území. Alberto de la Bella mohl přihrát na pravou stranu, ale raději obrátil hru na gólmana Rulliho.
    70. První velká šance Levante
     
    70
    První obrovská šance Levante v dnešním střetnutí! Boateng poslal přihrávku na hranici pokutového území, kde si míč převzal Roger, ale Gerónimo Rulli se mu včas vrhnul pod nohy!
     
    69
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Igor Zubeldia.
     
    68
    Chema se skvěle vrátil do vlastní šestnáctky a včasným skluzem zakopl míč na rohový kop. V opačném případě by Juanmi zakončoval do odkryté branky.
     
    67
    David Zurutuza se pro přihrávku stáhl až na vlastní polovinu. Domácí záložník roztáhl hru na pravé křídlo, kde byl osamocený Álvaro Odriozola Arzallus.
     
    66
    Sociedad se usadil na polovině Levante a vyměňuje si krátké přihrávky. Domácí zadáci v tuto chvíli nikam nespěchají a soupeři prakticky nepůjčují míč.
     
    65
    Imanol Agirretxe si zabíhal za obranu Levante, kam mířila vysoká přihrávka z pravé strany hrací plochy. Zadák Postigo akrobatickým způsobem odkopl míč do bezpečí.
     
    64
    Alberto de la Bella se středem hrací plochy dral do pokutového území, jenže těsně před jeho hranicí jej čistým zákrokem zastavil Sergio Postigo.
     
    63
    Boateng se krátce po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útočného výpadu Levante. Hostující útočník ale neobešel dobře postaveného Navase.
     
    62
    Asier Illarramendi se z blízkosti pokutového území pokusil o oblouček za soupeřovu obranu, jenže rozběhnutý Imanol Agirretxe jeho pobídku nemohl dostihnout.
     
    61
    Chema se při návratu na vlastní polovinu provinil proti pravidlům. Za skluz na Juanmiho vidí žlutou kartu.
     
    60
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Giampaolo Pazzini, přichází Emmanuel Boateng.
     
    59
    Po následném přímém kopu Levante Rulliho svatyni neohrozilo. Právě domácí brankář Gerónimo Rulli vyrazil na malé vápno a schoval vysoký centr do rukavic.
     
    58
    Levante dnes nehraje vůbec dobře. Roger se sice prosmýkl na polovinu domácího celku, jenže Asier Illarramendi k němu bleskově přistoupil a taktickým faulem jej zastavil.
    56. Sergio CANALES - 3:0
     
    56
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Real Sociedad přidává třetí branku a prakticky rozhoduje o svém vítězství! SERGIO CANALES sice při zpracování míče upadl na hranici pokutového území, ale rychle se zvedl zpátky na nohy, obešel dva obránce a střelou na zadní tyč rozjásal domácí fanoušky!
     
    55
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Coke, přichází Roberto Suárez Pier.
     
    54
    Asier Illarramendi vymyslel krásnou přihrávku na Juanmiho, který mu míč vrátil proti noze, jenže bývalý fotbalista Realu Madrid vypálil vysoko nad branku.
     
    53
    Gerónimo Rulli dostal hodně prudkou malou domů. Domácí brankář si však míč dokázal zpracovat a uklidnil hru domácího celku přihrávkou na De La Bellu.
     
    52
    Imanol Agirretxe chtěl patičkou prodloužit míč do pokutového území. Juanmi jeho pobídku pochopil, jenže obránce Sergio Postigo balón stačil odkopnout.
     
    51
    Mikel Oyarzabal si naběhl na dlouhou přihrávku na hranici pokutového území. Z těžké pozice se snažil odcentrovat, ale míč už nedohnal na hrací ploše.
     
    50
    Canales si na hranici pokutového území přehodil míč na levačku a pohotově zakončil. Jeho technická střela levačkou proskákala kolem zadní tyče.
     
    49
    Asier Illarramendi si pohrál s tlakem domácích příznivců. Středopolař Sociedadu operoval s míčem na polovině hrací plochy, ale Jason jej málem obral o míč.
     
    48
    Sociedad se poprvé po přestávce vydal na polovinu soupeře. Alberto de la Bella táhl akci po pravé straně, jenže na jeho centr nedosáhl nikdo v modrobílém.
     
    47
    Jason se pěkně uvolnil na levé straně pokutového území a vyslal nadýchaný centr do pokutového území. Nikdo v růžovém na jeho centr nedosáhl.
     
    46
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Saša Lukić, přichází Roger Martí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce byl mnohem aktivnější domácí Real Sociedad. Domácí celek po deseti minutách zahrával pokutový kop, který proměnil Xabi Prieto! Domácí legenda poté musela kvůli zranění odstoupit ze hry. Tempo hry poté opadlo. Domácí Sociedad se uklidnil a nikam se natlačil. Až ve 39. minutě si Juanminaběhl na povedený centr z pravé strany a navýšil domácí vedení na 2:0!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Canales si naběhl na pěknou přihrávku na hranici pokutového území. Střídající fotbalista pálil bez přípravy, jenže rána mu nesedla a skončila vysoko nad břevnem.
     
    44
    Alberto de la Bella sprintoval za dlouhou přihrávkou do pokutového území, ale obránce si jeho náběh pohlídal a Oier tentokrát nemusel zasahovat.
     
    43
    Gerónimo Rulli dostal malou domů. Na malém vápně chvíli počkal s míčem a před dotírajícím Pazzinim jej odkopl na polovinu hostujícího výběru.
     
    42
    Antonio Luna podpořil ofenzívu Levante náběhem po levé straně. Nikdo v růžovém dresu se mu ale nedokázal uvolnit. Sociedad už je zase u míče.
     
    41
    Domácí celek po přidání druhé branky uklidňuje dění na hrací ploše. Sociedad kombinuje v zadních řadách a hráčům Levante vůbec nepůjčuje míč.
    39. JUANMI - 2:0
     
    39
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí celek chvíli před poločasovou přestávkou přidává druhou branku! Sergio Canales obdržel přihrávku do pokutového území, zasekl si míč kolem obránce a odcentroval na zadní tyč. JUANMI se dokázal uvolnit a z voleje uklidil balón do sítě!
     
    38
    Asier Illarramendi diriguje rozehrávku domácího celku na polovině hrací plochy. Nikdo v modrobílém dresu se mu ale nenabízí do volného prostoru.
     
    37
    Na stadionu zatím panuje docela ponurá atmosféra. Domácí celek sice v nesmírně důležitém utkání vede 1:0, jenže fotbal není zrovna atraktivní.
     
    36
    Aritz Elustondo se na hranici pokutového území snažil rychlou zasekávačkou uvolnit ke střele, jenže obránce Postigo se mu položil pod nohy a střelu zastavil.
     
    35
    Álvaro Odriozola Arzallus zasprintoval na pravé straně a udržel na hrací ploše prudkou přihrávku. Sociedad tak může pokračovat v postupné kombinaci.
     
    34
    Imanol Agirretxe si v pokutovém území počkal na padající centr z levé strany hrací plochy. Domácí útočník střílel z voleje, jenže vypálil vysoko nad břevno.
     
    33
    Zadáci domácího celku nyní předvedli parádní kombinaci na vlastní polovině. Giampaolo Pazzini se snažil vybojovat míč, ale zadáci Realu si s ním zahráli bago.
     
    32
    Levante se po delší době prodralo do blízkosti pokutového území. Coke chtěl odcentrovat z pravé strany, ale na hranici pokutového území zasáhl Raúl Navas.
     
    31
    Imanol Agirretxe se na značce pokutového kopu natahoval po vysokém centru z pravé strany, nicméně míč letěl o trošičku výš než by domácí kanonýr potřeboval.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry. Domácí Real Sociedad s přehledem kontroluje své těsné vedení a soupeře prakticky nepouští na svou polovinu.
     
    29
    Álvaro Odriozola Arzallus si naběhl na přihrávku do volného prostoru, potáhl míč na hranici pokutového území, ale místo centru rozehrál do kombinace.
     
    28
    Real Sociedad se v posledních minutách usadil na polovině Levante. Domácí fotbalisté se snaží prodrat do šestnáctky, ale bez Prieta nemá jejich hra myšlenku.
     
    27
    Obránce Postigo zahrál hostujícím fanouškům na nervy. Stoper Levante si na hranici pokutového území troufl na riskantní kličku, ale Juanmi jej o míč neobral.
     
    26
    Alberto de la Bella táhl bleskový protiútok domácího celku po pravé straně. Po jeho prudkém centru se do zakončení probíjel Imanol Agirretxe. ale Postigo mu zabránil v zakončení.
     
    25
    Zadáci Levante kombinují na polovině hrací plochy, nicméně na pozornou defenzívu Sociedadu zatím nemohou najít recept. Tempo hry v posledních minutách opadlo.
     
    24
    Jason poslal vysokou přihrávku za obranu Levante. Za jeho pobídkou sprintoval Sergio Canales, který na prudkou pobídku nedosáhl.
     
    23
    Giampaolo Pazzini se v souboji na polovině domácího celku dopustil útočného faulu a daroval domácímu celku míč. Sociedad bude rozehrávat.
     
    22
    Gerónimo Rulli podruhé v utkání vyrazil až na hranici pokutového území, odkud raději odkopl míč daleko z pokutového území. Levante ale zůstává u míče.
     
    21
    Juanmi vymyslel krásnou přihrávku na hranici pokutového území, kde se do zakončení tlačil Imanol Agirretxe, jenže přes obránce se neprobil do zakončení.
     
    20
    Álvaro Odriozola Arzallus se ve skluzu natahoval po vysokém obloučku na levou stranu hrací plochy. Míč si špičkou kopačky ukopl daleko od nohy a už jej nedohnal.
     
    19
    Také Oier Olazábal se zapojil do rozehrávky svého celku. Levante kombinuje na vlastní polovině a domácímu celku nyní prakticky nepůjčuje balón.
     
    18
    Alberto de la Bella sprintoval po pravém křídle za dlouhou přihrávkou na pravou stranu. Ve skluzu se snažil udržet míč na hrací ploše, ale tentokrát jej nedohnal.
     
    17
    Gerónimo Rulli se tentokrát musel zapojit do rozehrávky Realu Sociedad. Domácí brankář vyrazil ven z branky a před dotírajícím Moralesem odkopl míč do bezpečí.
     
    16
    Aritz Elustondo chtěl protlačit míč do pokutového území na rozběhnutého Juanmiho. Obránce Chema byl ale připraven a pobídku zablokoval.
     
    15
    Levante zahrávalo svůj první roh. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde s přehledem zasáhl obránce Raúl Navas. Sudí navíc viděl faul hostujícího hráče.
     
    14
    David Zurutuza vyslal z levé strany prudkou přihrávku do pokutového území. Za jeho pobídkou sprintoval Imanol Agirretxe, ale Oier měl k míči o kus blíže.
     
    13
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Xabi Prieto, přichází Sergio Canales.
     
    12
    Levante se vydalo do útoku s pokusem o rychlou odpověď. Do pokutového území přiletěl nadýchaný centr, ale brankář Gerónimo Rulli si pro něj s přehledem došel.
    10. Xabi PRIETO - 1:0
     
    10
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí celek se po deseti minutách hry dostává do vedení! K penaltě se postavil XABI PRIETO, který vyslal přízemní střelu, kterou Oier Olazábal nedokázal vyrazit!
     
    9
    Žlutou kartu dostává Saša Lukić (Levante UD).
    9. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    9
    Penalta pro domácí celek! Po rohovém kopu Realu Sociedad fauloval v pokutovém území Lukič!
     
    8
    Xabi Prieto mohl centrovat z pravé strany, jenže si raději troufl na zasekávačku a vracející se Luna mu míč ukopl do zámezí.
     
    7
    Alberto de la Bella sprintoval za další dlouhou přihrávkou na pravou stranu pokutového území. Obránce Antonio Luna jeho náběh vystihl a nepustil jej k balónu.
     
    6
    Saša Lukić vystihl nepřesnou rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Lukič chtěl urychlit přechod Levante do útoku, ale i on vyslal nepřesnou přihrávku.
     
    5
    Alberto de la Bella tentokrát podpořil domácí ofenzívu. Po dlouhém náběhu se snažil prosmýknout do pokutového území, nicméně přes dobře postaveného obránce nedokázal odcentrovat.
     
    4
    Poprvé v utkání se na polovině soupeře usadilo také Levante. Jason se dral za dlouhou přihrávkou, nicméně pozorný Alberto de la Bella si jeho náběh pohlídal.
     
    3
    Za vysokou přihrávkou za obranu Levante si nabíhal právě Juanmi. Zadáci Levante jeho náběh pohlídali a nechali balón propadnout k Oierovi.
     
    2
    Mikel Oyarzabal dostal přihrávku na pravé křídlo, snažil se uvolnit Juanmiho, jenže tomu poslal přihrávku na paty a Sociedad získal jen vhazování.
     
    1
    Domácí Real Sociedad obstaral výkop do dnešního utkání. Domácí celek se v úvodu nikam nežene. Pro San Sebastian je dnešní střetnutí nesmírně důležité.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Real Sociedad bude hrát v modrobílém, zatímco Levante přijelo v růžových dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Real Sociedad San Sebastian

    Ani domácí Real Sociedad neprožívá zrovna povedenou sezónu. Účastník Evropské ligy se v domácí soutěži spíše trápí. Dosud získal jen dvacet šest bodů a po třiadvaceti kolech je patnáctý. Většinu svých bodů navíc získal doma, kde je navíc nesmírně produktivní. Před svými diváky totiž nastřílel už dvacet sedm branek, což by proti defenzívě Levante mohlo být známkou vysokých akcií na úspěch. Ve čtvrtek v rámci Evropské ligy hostil Salcburk, se kterým remizoval 2:2.
     
    Levante UD

    Levante po návratu mezi španělskou elitu musí bojovat o přežití! V letošním ročníku totiž nasbíralo pouze dvacet bodů a patří mu až sedmnáctá pozice ligové tabulky. Na hřištích soupeřů navíc vybojovalo jen devět bodů.Levante má velké problémy v defenzívě. Letos inkasovalo už třicet pět branek. V minulém kole navíc prohrálo 3:1 ve Valencii.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Primera Division mezi Realem Sociedada Levante!Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. Prieto (pen.), 39. Juanmi (Canales), 56. Canales

    Karty:   9. Lukić (LVN), 61. Chema (LVN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus (81. Gorosabel), A. Elustondo, Navas, de la Bella – Prieto (13. Canales), Illarramendi, Zurutuza – Oyarzabal (69. Zubeldia), Agirretxe, Juanmi.
    Náhradníci: Toño – Canales, Januzaj, D. Llorente, Zubeldia, Bautista, Gorosabel.

    Levante UD: Olazábal – Coke (55. Suárez Pier), Postigo, Chema, Luna – Campaña, Doukouré – Jason, Lukić (46. Martí), Morales – Pazzini (60. E. Boateng).
    Náhradníci: Koke – E. Boateng, E. Bardi, Pedro López, Martí, Suárez Pier.
    thejrc.org