Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Letňany 5:1 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Kladno – Zlín 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
Olomouc – Vsetín 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Slavia – Vítkovice 1:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:0 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 23.02.2018, 15:00 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu • 23. kolo
Partner:
     
    59:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hra se šesti hráči v poli se Kometě nevyplatila. Českobudějovičtí definitivně pojišťují své vítězství. Šimon Masopust poslal přihrávku MICHALU SILNÉMU, který ze středního pásma zasazuje Kometě poslední úder! Asistence: Šimon Masopust, Matěj Šafář.
     
    50:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se Budějovickým přibližuje na rozdíl dvou branek! Body si za tento gól zapisují hráči, jenž jsou v dnešním utkání asi nejaktivnějšími ze svého týmu. Michal Kunc prodloužil na vzdálenější tyč, kde už číhal duchapřítomný VOJTĚCH KADLIC. Asistence: Michal Kunc, Marek Minárik.
     
    42:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je to o tři branky! Šimon Masopust vybojoval kotouč za brankou Brna, aby jej následně nasměroval na najíždějícího si VOJTĚCHA KRCHA. Domácí centr poté propálil naprosto bez problémů! Asistence: Šimon Masopust.
     
    38:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní už to skutečně o tři přesné trefy je. Motor si vytvořil tlak, který nakonec zužitkoval. Do střelecké listiny se zapisuje FRANTIŠEK SCHWARTZ. Asistence: Václav Svach.
     
    29:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnaný stav však netrvá vůbec dlouho, Motor si bere vedení zpět! Po zákroku Holaty nastala v brankovišti skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval TOMÁŠ HUBATA. Ten procpal kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Jakub Čížek, Matouš Hrubec.
     
    28:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, Motor inkasuje ve vlastním oslabení! Adam Studený přenechal puk RADKU KUČEŘÍKOVI, který se krásným způsobem proháčkoval až před Svobodu. Před domácím brankářem už si poté Kučeřík počínal suverénně. Asistence: Adam Studený.
     
    24:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Úvodní gól je tu! Museli jsme si na něj počkat až do druhé třetiny. Patrik Škola poslal přihrávku na MATOUŠE HRUBCE, jenž se ocitl v samostatném úniku, který z forhendu bezpečně proměňuje. Asistence: Patrik Škola, Jakub Čížek.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 24. Hrubec (Škola, Čížek), 30. Hubata (Čížek, Hrubec), 39. Schwartz (Svach), 43. Krcho (Masopust), 60. Silný (Masopust, Šafář) – 29. Kučeřík (Studený), 51. Kadlic (Kunc, Minárik)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Baloun) – Pánek, Stárek, Vávra, Škola, Svach, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Krcho, Řezáč, Petřík, Hrubec, J. Čížek, Schwartz, Melichar, Masopust, Grossmann
    HC Kometa Brno: Holata (Vystavěl) – Věžník, Kučeřík, Holemý, Sedláček, Vašíček, Studený – Popelka, Caha, Minárik, Meluzín, Zajíček, Rašovský, Kavický, Del Favero, Kunc, Kadlic

    Rozhodčí: Šindel – Vavruška, Oudes
    bahis siteleri