Chabarovsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Ufa – Soči 3:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:4 (kon.) | Minsk – Riga 5:3 (kon.)
Jokerit – Petrohrad 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 27.02.2018, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Lokomotivem Jaroslavl! Zápas startuje v 17:30.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Lokomotiv letos prožívá povedenou sezónu. Dvě kola před koncem základní části má na svém kontě devadesát šest bodů a patří mu čtvrtá pozice Západní konference. Lokomotiv tak drží příčku, která mu v play-off zajistí start na domácím ledě. Poslední tři zápasy před olympiádou navíc Lokomotiv vyhrál. Během přestávky sehrál několik přípravných utkáních, ve kterých porazil třeba Čerepovec nebo Nižnij Novgorod.
     
    Spartak Moskva

    Spartak po zpackané loňské sezóně znovu bojuje o účast v bojích o Gagarinův pohár. Moskevský celek má na svém kontě osmdesát dva bodů a v západní konferenci je aktuálně sedmý. Na devátý Čerepovec má tříbodový náskok. Na domácím ledě navíc Spartak patří mezi nejlepší celky v celé Kontinentální hokejové lize. Během olympiády sehrál čtyři přípravné zápasy. Po třech výhrách padl v posledním střetnutí s Jugrou.
     
    Vzájemný zápas v letošní sezóně

    19. 12. 2017 Jaroslavl – Spartak 2:1
     
    Československá stopa

    V dresu Spartaku by se na ledě měl objevit Lukáš Radil, zatímco za Lokomotiv nastupuje obránce Jakub Nakládal.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin, Kolcov, V. Lajunen, Kulik, Pepeljajev, A. Osipov, Provolněv – Radil, Chochlačov, Maxwell – Leščenko, Stoa, Děrgačov – Nikoncev, A. Voronin, Truňov – Cyplakov, Černych, Podšendjalov – Talalujev.

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Pajgin, Lekomcev, Afanasjev, Čerepanov, Kovaljov – Kadějkin, Kartajev, Talbot – Kraskovskij, Korškov, Apalkov – Iljenko, Jurtajkin, Ivanov – Alexejev, Polunin, Kovalenkov.

    Rozhodčí: Gusev, Fraňo – Sivov, Strelcov.
     
    Oba celky už jsou na ledové ploše. Spartak bude hrát v červených dresech, zatímco Lokomotiv přijel v bílém.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování dnešního utkání. Spartak se ihned vydal do útoku, jenže hokejisté v červeném se neprobili do útočného pásma.
     
    00:42
    Vladislav Kartajev projel po pravém křídle do útočného pásma a příklepem prověřil pozornost domácího brankáře. Bespalov jeho ránu vykopl.
     
    01:15
    Ryan Stoa dotíral na statickou rozehrávku hostujícího celku. Nikdo v bílém dresu mu však nepřišel pomoci a domácí defenzíva s přehledem rozehrála.
     
    01:27
    Alexandr Chochlačov střílel po přihrávce do mezikruží. Domácí hokejista pálil bez přípravy, jenže obětavý obránce jeho dělovku srazil do ochranné sítě.
     
    01:27
    Hosté si zahrají úvodní přesilovku. Domácí střídačka totiž vyfasovala dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    02:03
    Alexandr Sudnicin vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou po vyhození domácích zadáků. Lokomotiv musí začít znovu.
     
    02:35
    Pavel Kraskovskij operoval s pukem na pravé straně útočného pásma, jenže přihrávku na Talbota vymyslel moc prudkou a druhý jmenovaný už kotouč nezachytil v útočném pásmu.
     
    03:10
    Daniil Apalkov neudržel puk v rohu útočného pásma a důrazný Kalinin jej o něj stačil připravit. Spartak se znovu osvobozuje vyhozením přes všechny čáry.
     
    03:27
    Domácí v plném počtu.
     
    04:08
    Lukáš Radil bojoval o kotouč za brankou Lokomotivu. Domácí hokejista chtěl najít Ryan Stou, jenže obránce Alexandr Jelesin prudkou přihrávku vypíchl.
     
    04:36
    Bespalov musel znovu zasahovat. Tentokrát si domácí brankář poradil s prudkým nahozením ze středního pásma. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    05:07
    Georgij Ivanov projel s kotoučem po pravém křídle do útočného pásma, zbavil se dotírajícího obránce, jenže nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    05:28
    Anatolij Nikoncev dojel prudké nahození do útočného pásma. Od mantinelu se snažil posunout puk za branku Lokomotivu, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    05:53
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval hostující Pavel Kraskovskij.
     
    06:10
    Dmitrij Kalinin obdržel přesnou přihrávku na modrou čáru. Místo zakončení ještě hledal Radila, kterému puk uskočil za modrou čáru.
     
    06:40
    Spartak musí znovu začít od své branky. Domácí hokejisté se nemohou prodrat do útočného pásma. Obrana Lokomotivu teď pracuje na jedničku.
     
    07:10
    Jevgenij Kulik si nabruslil na prudkou přihrávku mezi kruhy, jenže ve velké rychlosti kotouč vůbec netrefil. Nepovedená přihrávka tak opustila útočné pásmo.
     
    07:53
    Hosté v plném počtu.
     
    08:04
    Až nyní si Murygin po dlouhé době připsal úspěšný zákrok. Ben Maxwell jej chtěl překvapit bekhendovým nahozením z pravé strany, ale domácí brankář si pohlídal prostor u tyče.
     
    08:25
    Arťom Voronin dotíral na pomalého obránce Lokomotivu za hostující brankou. Domácí útočník se natahoval po kotouči, ale nedosáhl na něj.
     
    09:05
    Bude se znovu vylučovat! Spartak si zahraje další přesilovou hru! Lekomcev za svůj zákrok vyfasoval 5 minut + do konce utkání!
     
    09:25
    Lokomotiv zahajuje své oslabení skvěle. Hosté se za brankou zmocnili odraženého kotouče a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    10:10
    Hostům se znovu podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Prudké vyhození prosvištělo až za Bespalovovu branku. Spartaku se v přesilovce vůbec nedaří.
     
    10:35
    Georgij Ivanov nyní dokonce podržel puk v útočném pásmu a nasbíral pro hostující celek cenné vteřinky. Domácí trenér raději mění přesilovkové formace.
     
    11:06
    Ryan Stoa od modré čáry nahodil puk na branku, jenže jeho vysoký oblouček byl hodně nepřesný a pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    11:28
    Bespalov urychlil přechod Spartaku do útoku. Nikdo v červeném si jeho pobídku nedokázal zpracovat a obrana hostujícího celku opět vyhazuje.
     
    12:10
    Ilja Talalujev si nabruslil na pěknou přihrávku do útočného pásma, jenže vinou špatného zpracování musel za branku Lokomotivu. Domácí alespoň rozestavili přesilovkový vzorec.
     
    12:33
    Vjačeslav Leščenko střílel v pádu od modré čáry. Puk však zasáhl jen špičkou čepele a jeho projektil ohrozil maximálně mantinel v rohu útočného pásma.
     
    13:10
    Na začátku poslední minuty přesilové hry musí Spartak znovu začít od své branky. Zadáci Lokomotivu skvěle napadají už ve středním pásmu.
     
    14:05
    Hosté v plném počtu.
     
    14:26
    Ilja Ljubuškin dojel dlouhé nahození za branku Spartaku, ale ihned se u něj vyrojili hned tři zadáci v červených dresech, kteří jej obrali o kotouč.
     
    15:06
    Spartak uklidňuje hru v zadních řadách. Domácí celek v klidu vystřídal a pokusí se rozjet další útočnou akci po levém křídle.
     
    15:32
    Georgij Ivanov vyvezl puk ven z obranného pásma, jenže jeho nahození do útočného pásma nezastihl nikdo v bílém dresu. Hra je zatím plná nepřesností.
     
    16:10
    Georgij Ivanov uspěl v souboji u mantinelu. Daniil Apalkov mu ihned přišel pomoci, nicméně důrazná obrana Spartaku uspěla i v tomto případě.
     
    16:35
    Ryan Stoa spěchal za prudkou přihrávkou do rohu útočného pásma. Jeho nahození dojel Lukáš Radil, jehož zadovku před branku zneškodnil Talbot.
     
    17:06
    Hned tři hokejisté Spartaku bojovali o puk v rohu útočného pásma. Hokejisté Spartaku však kotouč nevydolovali. Sudí musel přerušit hru.
     
    17:41
    Alexej Murygin objel branku domácího celku a přihrál mezi kruhy, kde číhal útočník Maxime Talbot. Ten se pohotově pokusil zakončit, ale Bespalov udržel beton na zemi.
     
    18:15
    Vladislav Provolněv rozjel další akci domácího celku. Jeho nahození do útočného pásma dojel Alexandr Děrgačov, jenže neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    18:40
    Maxime Talbot podklouzl při brzdě v rohu obranného pásma. Anatolij Nikoncev chtěl jeho zaváhání bleskově potrestat, ale Talbot se bleskově zvedl.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:25
    Kirill Kolcov ještě pro domácí celek udržel útočné pásmo. Domácí hokejista nahodil puk před branku, kde byl shluk hokejistů, ale nikdo v červeném puk netečoval.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce! V úvodnídvacetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný hokej! Spartak byl aktivnějším celkem a po vyloučení Lekomceva hrál dokonce dlouhou pětiminutovou přesilovou hru. V té si však domácí hokejisté nedokázali připravit nějakou šanci. Obrana Lokomotivu hrála v první třetině na podtrženou jedničku. Na úvodní branku si tak musíme počkat.
     
    Střely na branku: 10 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Lokomotiv uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hosté se ihned tlačili do útoku, nicméně Alexej Murygin nedokázal od modré čáry zakončit.
     
    20:28
    Alexandr Chochlačov projel s kotoučem do útočného pásma, nicméně důrazný Talbot jej natlačil na mantinel a nenechal jej zakončit.
     
    21:05
    Alexej Murygin vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář ihned rozehrál, ale vzápětí musel opět zasahovat.
     
    21:15
    Také Bespalov vyjel neohroženě ven ze své branky, dostal se k nahozenému kotouči a s přehledem jej vyhodil ven z obranného pásma.
     
    21:27
    Domácí celek bude hrát oslabení! 2+10 minut za zásah do hlavy dostal Voronin.
     
    22:13
    Georgij Ivanov sice vybojoval puk v rohu útočného pásma, jenže nikdo z hostujících zadáků nezachytil jeho přihrávku na modrou čáru. Spartak může vystřídat.
     
    22:35
    Daniil Apalkov se krásně uvolnil v rohu útočného pásma, oslovil Jelesina, který pohotově zakončil, nicméně jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    23:03
    Dmitrij Kalinin dojel odražený puk v rohu obranného pásma a příklepem jej vyhodil přes všechny čáry. Oba trenéři teď posílají na led čerstvé síly.
     
    23:27
    Domácí v plném počtu.
     
    24:10
    Vjačeslav Leščenko uklidňuje hru domácího celku v obranném pásmu. Domácí zadák zavezl kotouč za svou branku a počkal na nabídku svých spoluhráčů.
     
    24:22
    Danil Jurtajkin si nabruslil na prudkou přihrávku do útočného pásma, rychlou kličkou se zbavil obránce, jenže Bespalov jeho střelu zápěstím schoval do lapačky!
     
    25:03
    Na druhé straně se v samostatném úniku zjevil Vjačeslav Leščenko, který si soupeřova brankáře skvěle rozhýbal, ale nakonec nezvedl kotouč nad beton!
     
    25:26
    Vjačeslav Leščenko si prodloužil svůj pobyt na ledové ploše a dostal se k dalšímu zakončení. Tentokrát vypálil po ledě, ale Alexej Murygin měl připravený beton.
     
    26:03
    Maxim Truňov operoval s kotoučem v rohu útočného pásma, chtěl najít volného spoluhráče na modré čáře, jenže oslovil jen soupeře v bílém dresu.
     
    26:24
    Domácí celek se dopustil zakázaného uvolnění. Alexej Pepeljajev rozehrál prudkou přihrávkou o mantinel. Hra se vrátí před Bezpalova.
     
    27:06
    Ilja Talalujev vyslal z pravé strany prudkou přihrávku mezi kruhy. Do zakončení se tlačil Ryan Stoa, ale přes zadáky Lokomotivu se do zakončení neprobil.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., podražení).
     
    27:21
    Ben Maxwell si ve středním pásmu nabruslil na přihrávku rukou. Jeho přestupku si pohotově všiml jeden z rozhodčích a okamžitě přerušil hru.
     
    28:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv využívá přesilovou hru a ujímá se vedení! PAVEL KRASKOVSKIJ dostal přihrávku k levé tyči, přihrál na brankoviště a Alexej Pepeljajev si kotouč srazil do vlastní branky! Asistence: Zijat Pajgin, Jegor Korškov.
    28:05 Pavel KRASKOVSKIJ - 0:1
     
    29:10
    Hosté jsou po vstřelené brance pořádně na koni. Georgij Ivanov nahodil puk za branku domácího celku a Lokomotiv se znovu usadil před brankou Spartaku.
     
    29:37
    Danil Jurtajkin se snažil dotírat před domácí brankou. Odražený kotouč natlačil pod Bespalova, který jej ale nenechal projít za brankovou čáru.
     
    30:12
    Maxim Truňov bekhendem vyhodil puk ven z obranného pásma. Ve středním pásmu si kotouč vzal Ryan Stoa, ale obrana Lokomotivu pracuje na jedničku.
     
    31:06
    Anatolij Nikoncev vybojoval kotouč před vlastní brankou, vyvezl jej do středního pásma, jenže důrazný obránce hostujícího celku mu puk stačil vypíchnout.
     
    31:28
    Kirill Kolcov dostal přihrávku do střelecké pozice. Sám si nabruslil mezi kruhy, jenže jeho nahození zápěstím postrádalo potřebnou přesnost.
     
    32:05
    Zijat Pajgin projel s kotoučem po levé straně do útočného pásma. V jeho rohu se ale nedokázal zbavit důrazného Kalinina a přišel o kotouč.
     
    32:35
    Ryan Stoa dovezl kotouč do útočného pásma, jenže už jej nedokázal posunout na rozjetého Lukáše Radila. Obrana Lokomotivu znovu zasáhla.
     
    33:10
    Ivan Kovaljov číhal na přihrávku na modrou čáru. Špatným zpracováním se ale připravil o možnost zakončit. Daniil Apalkov však Nesterova prověřil.
     
    33:35
    Dmitrij Černych z pravého křídla poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže Vladislav Provolněv se přes dobře postaveného zadáka nedostal ke kotouči.
     
    34:05
    Kirill Kolcov nahodil kotouč do rohu útočného pásma. Anatolij Nikoncev kotouč okamžitě poslal mezi kruhy, nicméně při zakončení zlomil hokejku.
     
    34:35
    Alexandr Jelesin dostal nabito na modrou čáru a bez váhání poslal kotouč na branku. Jeho dělovku však před Bespalovem zablokoval Maxim Truňov.
     
    35:04
    Maxime Talbot před brankou dotíral na odražený kotouč. Nikdo v bílém dresu mu ale nepřišel pomoci a Bespalov utěsnil mezírku u pravé tyče.
     
    35:19
    Spartak si zahraje přesilovou hru! Lokomotiv vyfasoval dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě!
     
    36:10
    Alexandr Děrgačov dojel nahození za branku hostujícího celku. Děrgačov kotouč ihned vrátil na modrou čáru, ale hostující brankář zatím nemusel zasahovat.
     
    36:32
    Hostům se podařilo získat kotouč a okamžitě jej vyhodili přes všechny čáry. Spartaku se dnes v přesilovkách zkrátka nedaří.
     
    37:19
    Hosté v plném počtu.
     
    37:25
    Alexandr Chochlačov se v útočném pásmu snažil připravit pozici pro Ryana Stou. Domácí hokejista sice stačil vypálit, ale obrana Lokomotivu puk přizvedla do ochranné sítě.
     
    38:04
    Arťom Voronin dotíral na rozehrávku Lokomotivu v obranném pásmu. Domácí hokejista dostal pod tlak Jelesina, jenže kotouč nevybojoval.
     
    38:35
    Na druhé straně hledal Pavel Koledov volného Iljenka, jenže druhý jmenovaný v souboji s domácím obránce ztratil balanc a poroučel se k ledu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:25
    Nikita Bespalov pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář nejprve zastavil prudké nahození za branku a poté našel volného Truňova.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme se přeci jen dočkali úvodní branky. Vedení se ve 29. minutě ujala Jaroslavl. Přesilovou hru hostujícího celku využil Pavel Kraskovskij! Spartak poté hrál přesilovou hru, nicméně ani tentokrát nedokázal branku Lokomotivu ohrozit. Domácí jsou zatím směrem do útoku bezzubí. Po čtyřiceti minutách je stav 0:1.
     
    Střely na branku: 21 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hokejisté Lokomotivu uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Lokomotiv se ihned vydal do útoku, ale Dmitrij Kalinin zastavil prudké nahození.
     
    40:45
    Ville Lajunen za vlastní brankou dojel prudké nahození z pravé strany. Domácí hokejista bekhendem vyhodil puk do středního pásma. Spartak však potřebuje útočit.
     
    41:09
    Ivan Kovaljov si dal pozor na rozjetého Nikonceva, skvěle mu zatarasil cestu a nepustil jej ke kotouči. Hostující hokejista uklidnil hru Lokomotivu.
     
    41:25
    Georgij Ivanov si najel na pěknou přihrávku do rohu útočného pásma. Maxim Afanasjev poté přihrál na útočnou modrou, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    42:10
    Arťom Voronin střílel bez přípravy od modré čáry. Rána mu ale vůbec nesedla a jeho dělovka prosvištěla kolem levé tyčky brankové konstrukce.
     
    42:35
    Alexej Pepeljajev zavezl kotouč za vlastní branku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Nikdo v červeném dresu ale zatím zrovna nehýří pohybem.
     
    43:08
    Maxim Truňov nahodil puk bekhendem do rohu útočného pásma. Ryan Stoa sice o kotouč srdnatě bojoval, ale před dotírajícím Kraskovským jej nezískal.
     
    43:45
    Ilja Ljubuškin dostal přihrávku na pravé křídlo, potáhl si kotouč do útočného pásma, nicméně jeho dělovka příklepem prosvištěla kolem zadní tyče.
     
    44:15
    Dmitrij Černych bojoval o puk v rohu útočného pásma. Černych puk získal a přihrál na modrou čáru, jenže Dmitrij Kalinin si netroufl na zakončení.
     
    44:45
    Dmitrij Kalinin rozjel Lukáše Radila, nicméně český útočník nedokázal projít kolem dobře postaveného obránce na modré čáře.
     
    45:15
    Alexandr Osipov uklidnil hru Spartaku přihrávkou za vlastní branku. Oba trenéři teď na ledovou plochu posílají čerstvé síly.
     
    45:41
    Lukáš Radil si nabruslil na přihrávku na levé křídlo, projel s kotoučem do rohu útočného pásma, jenže jeho pobídka před branku byla moc prudká.
     
    46:04
    Dmitrij Kalinin spěchal za nahozením Maxima Talbota za branku. Domácí obránce byl u puku jako první a rozhodčí pohotově odpískal zakázané uvolnění.
     
    46:40
    Jevgenij Kulik dojel vyhození hostujícího celku za vlastní klec a rozjel akci Spartaku po levém křídle. Spartaku se vůbec nedaří při přechodu do útoku.
     
    47:10
    Alexandr Jelesin vybojoval kotouč za vlastní brankou, počkal na vystřídání svých spoluhráčů a poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma.
     
    47:35
    Nikolaj Kovalenkov si nabruslil na prudkou přihrávku zpoza branky domácího celku, nicméně jeho bekhendový blafák brankář Alexej Murygin vykopl betonem.
     
    48:12
    Ryan Stoa na útočné modré protečoval kotouč do útočného pásma, jenže nikdo v červeném za jeho pobídkou nespěchal. Obrana Lokomotivu dostala puk zdarma.
     
    49:10
    Kirill Kolcov zastavil prudké vyhození hostujícího celku z obranného pásma a pohotově založil další akci Spartaku. Obrana Lokomotivu ale pracuje na jedničku.
     
    49:25
    Georgij Ivanov projel s kotoučem do útočného pásma, rychlou kličkou si udělal prostor, nicméně jeho pokus zápěstím zastavil pozorný brankář.
     
    50:00
    Nikolaj Kovalenkov se před brankou Spartaku snažil tečovat prudkou střelu od modré čáry. Brankář Bespalov ale dával pozor a jeho pokus schoval do lapačky.
     
    50:25
    Maxim Truňov dotíral na kombinaci Lokomotivu ve středním pásmu. Daniil Apalkov si jej ihned všiml a bez váhání nahodil puk do útočného pásma.
     
    51:02
    Arťom Voronin táhl další akci domácího celku. Na modré čáře ale udělal jednu zbytečnou kličku a Ryan Stoa mu na levém křídle projel do ofsajdu.
     
    51:18
    Ryan Stoa projel s kotoučem do útočného pásma a vyslal svižnou střelu zápěstím. Hostující brankář si proti jeho pokusu povyjel a vyrazil jej ramenem.
     
    52:06
    Alexandr Děrgačov dojel pěknou přihrávku do útočného pásma a předložil kotouč mezi kruhy. Před rozjetým Radilem na poslední chvíli zasáhl Alexandr Jelesin.
     
    52:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl přidává sedm minut před koncem druhou branku a je hodně blízko další výhře! ILJA LJUBUŠKIN projel s pukem celým středním pásmem až za modrou čáru a dělovkou pod břevno překonal Bespalova!
    52:35 Ilja LJUBUŠKIN - 0:2
     
    53:10
    Anatolij Nikoncev střílel od modré čáry. Jeho dělovku z otočky brankář hostujícího celku pouze kontroloval pohledem. Puk zaduněl o zadní mantinel.
     
    53:35
    Ivan Lekomcev na modré čáře parádně vystoupil proti Kalininovi a nedovolil domácímu zadákovi zakončit. Lokomotiv vyhodil puk za modrou čáru.
     
    54:02
    Znovu musel zasahovat také Bespalov. Domácí brankář si dal pozor na rozjetého Apalkova a jeho lehkou teč schoval do lapačky.
     
    54:26
    Jevgenij Kulik vyvezl puk do středního pásma a nahodil jej na branku domácího mužstva. Jeho pobídku ale nikdo v červeném dresu nedohnal.
     
    55:15
    Zadáci Lokomotivu už nikam nespěchají. Hosté si jsou vědomi svého dobrého náskoku a prakticky soupeři nedovolují zakončovat.
     
    56:10
    Hraje se v dobrém tempu. Hra se nyní přelévá z jedné strany hrací plochy na druhou. Více ze hry má aktuálně domácí Spartak Moskva.
     
    56:34
    Jevgenij Kulik střílel od modré čáry. Před hostující brankou clonili hned dva hokejisté v červených dresech, jenže ani jeden z nich kotouč netečoval.
     
    57:15
    Arťom Voronin zavezl puk do útočného pásma a bekhendem jej nahodil za branku hostujícího celku. Důrazní zadáci Lokomotivu však puk získali pro sebe.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:25
    Zijat Pajgin projel s pukem na hokejce přes celou ledovou plochu, zavezl puk za branku, kde jej zašlápl u mantinelu a nasbíral cenné vteřinky.
     
    59:10
    Danil Jurtajkin vybojoval puk před vlastní brankou a bez váhání jej poslal do bezpečí. Ilja Ljubuškin jeho pobídku dojel a prodloužil ji před domácí klec.
     
    59:40
    Zápas se už pouze dohrává! Po zakázaném uvolnění Lokomotivu se hra dvacet sekund před závěrečnou sirénou vrátí před Bespalova.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl v závěrečné části hry dokázal ubránit snahu domácího celku o vyrovnání. Sedm minut před koncem navíc druhou branku hostujícího celku přidal Ilja Ljubuškin! Spartak se v závěru ještě tlačil do zakončení, nicméně připravený Alexej Murygin nemusel řešit nějakou ošemetnou situaci! Spartak si tak dnešním výsledkem stále nezaručil účast v bojích o Gagarinův pohár. Z dolních pater se na něj navíc tlačí Čerepovec.
     
    Střely na branku: 28 – 28
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 8:23
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:49:43)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 29. Kraskovskij (Pajgin, Korškov), 53. Ljubuškin


    Spartak Moskva: Bespalov (Truškov) – Kalinin, Kolcov, V. Lajunen, Kulik, Pepeljajev, A. Osipov, Provolněv – Radil, Chochlačov, Maxwell – Leščenko, Stoa, Děrgačov – Nikoncev, A. Voronin, Truňov – Cyplakov, Černych, Podšendjalov – Talalujev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Pajgin, Lekomcev, Afanasjev, Čerepanov, Kovaljov – Kadějkin, Kartajev, Talbot – Kraskovskij, Korškov, Apalkov – Iljenko, Jurtajkin, Ivanov – Alexejev, Polunin, Kovalenkov.

    Rozhodčí: Gusev, Fraňo – Sivov, Strelcov
    bahis siteleri